ale lipa z tym forum teraz. Ostatnie przenosiny niestety nie wyszly na dobre. Co chwile sie sypie szczegolnie przy wysylaniu, czasami wogole nie ma dostepu -blad krytyczny php itd itp
te "odwiedziny" to tez taki sam blad, podobnie jak nie aktualizowanie listy watkow po dodaniu do ktoregos nowego posta, czy nie zwiekszanie licznika postow dla userow - przynajmniej u mnie czasami sie zdarza.
Gdy pisze dluzszego posta to sobie go kopiuje zanim wysle w razie czego. Ale nie raz zdarza sie ze zapomne i sie akurat wtedy skopie :twisted: a potem nie chce mi sie wszystkiego pisac od nowa. Tak wlasnie bylo i przed chwila gdy cytowalem "vaca" i nie udalo sie wyslac.
Ale coz i tak trzeba dziekowac naszemu sponsorowi Kwasnemu (chyba ze ktos inny to wtedy Jemu)bo bez niego nie bylo nic :27:
Najlpiej jakby Kwasny zainterweniowal w tym Polfonicu bo o juz przeginaja - serwer im sie sypie a do tego cos z laczem.
No to zaraz wyslij - 50/50% ze sie uda ale teraz juz skopiuje sobie
PS. niedawno na wikipedii dodalem link do tego forum. Haslo DG jest tragicznie opisane i nadaje sie cale do zmiany i rozbudowy :!: Tak na szybko zmienilem to ze DG lezy w "poludniowo-zachodniej" Polsce

. Ale trzeba calosc zmienic od polozenia az do konca
PS2. Probowalem po poludniu wyslac ten post ponad 10 razy i sie nie udalo :evil: mam nadzieje ze teraz sie uda ale mam juz dosc