![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: śro, 01 paź 08 Nr użytkownika: 1,501 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam
Cała Dabrowa głosuje.. Jeśli ktos miałby chwilę czasu i ochoty oraz nie ma swojego faworyta w konkursie :Szkólki Piłkarskie Nivea ,to proszę o głos codziennie na Międzyszkolny Uczniowski Klub Piłkarski Dabrowa Górnicza. Z góry dziekuję za głosy.Niech nasze miasto wygra.Rejestracja jest darmowa i zajmuje 1minutkę. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Myślę, że aby osiągnąć cel, to nie należy tylko głosować, tylko właśnie głosować
![]() Stagnacja oznacza dość poważny spadek w miarę zbliżania się do "daty ostatecznej". Konkurencja ma się dobrze i codziennie jej głosów przybywa. Wynik jest moim zdaniem dobry jak na Dąbrowę i byłoby smutno aby tyle klikania poszło się... Szkoda, że ktoś wymyślił tak idiotyczne zasady głosowania i patronuje tym regułom jakiś pseudo minister edukacji ![]() pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Szkoda, że ktoś wymyślił tak idiotyczne zasady głosowania i patronuje tym regułom jakiś pseudo minister edukacji ![]() Dokładnie, prawda jest taka, że jeżeli ktoś nie dopasuje skryptu głosującego to pojedyncze głosowanie nie ma sensu. Jakoś mi się nie chce wierzyć, że każdy mieszkaniec Reszla, dziecko i 100-latek również, oddał po 20 głosów już... Że nie wspomnę o innych wiochach gdzie wyjdzie po kilka tysięcy głosów na osobę. Z drugiej strony gdyby głosować uczciwie to małe miejscowości nigdy nie miałyby szans na takie coś a to one potrzebują tego najbardziej. Dlatego nie głosuję w takich plebiscytach, jak dla mnie powinno się odbyć losowanie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 11:10 |