IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> PROSBA O GŁOSOWANIE
adik1979
post sob, 14 kwi 2012 - 09:39
Post #1

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 1,501

Witam
Cała Dabrowa głosuje..
Jeśli ktos miałby chwilę czasu i ochoty oraz nie ma swojego faworyta w konkursie :Szkólki Piłkarskie Nivea ,to proszę o głos codziennie na Międzyszkolny Uczniowski Klub Piłkarski Dabrowa Górnicza. Z góry dziekuję za głosy.Niech nasze miasto wygra.Rejestracja jest darmowa i zajmuje 1minutkę.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 2)
endriu
post nie, 15 kwi 2012 - 12:15
Post #2

Ja tutejszy, z bagna

Grupa: Moderator Sport
Nr użytkownika: 359
GG: 1276813 status gadu-gadu

Myślę, że aby osiągnąć cel, to nie należy tylko głosować, tylko właśnie głosować smile.gif tak, że codziennie w miarę możliwości zakładać dodatkowe konta pocztowe, aby głosów przybywało jak najwięcej.
Stagnacja oznacza dość poważny spadek w miarę zbliżania się do "daty ostatecznej". Konkurencja ma się dobrze i codziennie jej głosów przybywa.

Wynik jest moim zdaniem dobry jak na Dąbrowę i byłoby smutno aby tyle klikania poszło się...

Szkoda, że ktoś wymyślił tak idiotyczne zasady głosowania i patronuje tym regułom jakiś pseudo minister edukacji angry.gif

pozdr...

--------------------
To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.

+Quote Post
vacu
post nie, 15 kwi 2012 - 12:46
Post #3

Smokin' nigga

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 85
GG: 2275899 status gadu-gadu
Tlen: vacu status tlen

CYTAT(endriu @ nie, 15 kwi 2012 - 11:15) *
Szkoda, że ktoś wymyślił tak idiotyczne zasady głosowania i patronuje tym regułom jakiś pseudo minister edukacji angry.gif

Dokładnie, prawda jest taka, że jeżeli ktoś nie dopasuje skryptu głosującego to pojedyncze głosowanie nie ma sensu. Jakoś mi się nie chce wierzyć, że każdy mieszkaniec Reszla, dziecko i 100-latek również, oddał po 20 głosów już... Że nie wspomnę o innych wiochach gdzie wyjdzie po kilka tysięcy głosów na osobę. Z drugiej strony gdyby głosować uczciwie to małe miejscowości nigdy nie miałyby szans na takie coś a to one potrzebują tego najbardziej. Dlatego nie głosuję w takich plebiscytach, jak dla mnie powinno się odbyć losowanie.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 11:10
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza