Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PROSBA O GŁOSOWANIE
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > Hyde-Park
adik1979
Witam
Cała Dabrowa głosuje..
Jeśli ktos miałby chwilę czasu i ochoty oraz nie ma swojego faworyta w konkursie :Szkólki Piłkarskie Nivea ,to proszę o głos codziennie na Międzyszkolny Uczniowski Klub Piłkarski Dabrowa Górnicza. Z góry dziekuję za głosy.Niech nasze miasto wygra.Rejestracja jest darmowa i zajmuje 1minutkę.
endriu
Myślę, że aby osiągnąć cel, to nie należy tylko głosować, tylko właśnie głosować smile.gif tak, że codziennie w miarę możliwości zakładać dodatkowe konta pocztowe, aby głosów przybywało jak najwięcej.
Stagnacja oznacza dość poważny spadek w miarę zbliżania się do "daty ostatecznej". Konkurencja ma się dobrze i codziennie jej głosów przybywa.

Wynik jest moim zdaniem dobry jak na Dąbrowę i byłoby smutno aby tyle klikania poszło się...

Szkoda, że ktoś wymyślił tak idiotyczne zasady głosowania i patronuje tym regułom jakiś pseudo minister edukacji angry.gif

pozdr...
vacu
CYTAT(endriu @ nie, 15 kwi 2012 - 11:15) *
Szkoda, że ktoś wymyślił tak idiotyczne zasady głosowania i patronuje tym regułom jakiś pseudo minister edukacji angry.gif

Dokładnie, prawda jest taka, że jeżeli ktoś nie dopasuje skryptu głosującego to pojedyncze głosowanie nie ma sensu. Jakoś mi się nie chce wierzyć, że każdy mieszkaniec Reszla, dziecko i 100-latek również, oddał po 20 głosów już... Że nie wspomnę o innych wiochach gdzie wyjdzie po kilka tysięcy głosów na osobę. Z drugiej strony gdyby głosować uczciwie to małe miejscowości nigdy nie miałyby szans na takie coś a to one potrzebują tego najbardziej. Dlatego nie głosuję w takich plebiscytach, jak dla mnie powinno się odbyć losowanie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.