![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 41 Dołączył: czw, 02 wrz 10 Nr użytkownika: 4,073 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Proszę o pomoc
Szukam Poradni Wad Postawy dla dzieci w naszym regionie. Wiem o Klimontowie, ale może jeszcze gdzieś. Pomóżcie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 12 Dołączył: pią, 29 sty 10 Nr użytkownika: 3,676 Płeć: Kobieta ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: sob, 05 lut 11 Nr użytkownika: 4,429 Płeć: Kobieta ![]() |
W Klimontowie wyczerpali w marcu limit na cały ten rok a zapisy na rok 2012 ruszą w grudniu
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 12 Dołączył: pią, 29 sty 10 Nr użytkownika: 3,676 Płeć: Kobieta ![]() |
w klimontowie to normalka ale mozna sie zapytac pani dokor czy przyjmie, w kwietniu w Czeladzi mili terminu 4-5 tyg ale teraz juz moglo sie zminic....
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 41 Dołączył: czw, 02 wrz 10 Nr użytkownika: 4,073 Płeć: Mężczyzna ![]() |
I w Czeladz i w Klimontowie terminy na przyszły rok bęą ustalać w grudniu. Na ten rok nie ma już. A co do Zawiercia mozna prosić o telefon, bo mam tylko na Powstańców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: sob, 05 lut 11 Nr użytkownika: 4,429 Płeć: Kobieta ![]() |
Oj przepraszam pomyliłam ulice oczywiście na Powstańców. Podobno lekarz z Zawiercia nie chce dawać skierowania na gimnastykę korekcyjną, ale nie jestem pewna ja mam termin wizyty na 22 września to będę wiedzieć więcej. Lekarz tam nazywa sie podobno Kot.
|
|
|
![]()
|
|
Oj przepraszam pomyliłam ulice oczywiście na Powstańców. Podobno lekarz z Zawiercia nie chce dawać skierowania na gimnastykę korekcyjną, ale nie jestem pewna ja mam termin wizyty na 22 września to będę wiedzieć więcej. Lekarz tam nazywa sie podobno Kot. Zgadza sie Kot, ja dzis ustaliłam termin na 27 września dopoludnia, bo na popołudniu to grudzień mi zaproponowano. Jak bedziesz po wizycie daj znać, co z ta korekcyjną i jaki lekarz. Pozdr |
|
|
![]()
|
|
Byłam dzisiaj w Zawierciu. Skierowanie otrzymałam bezproblemowo i od ręki, lekarz bardzo miły. Polecam
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:15 |