Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szukam Poradni Wad Postawy
Forum Mieszkańców D±browy Górniczej > D±browa Górnicza > Nasze Sprawy
D±browiak
Proszę o pomoc
Szukam Poradni Wad Postawy dla dzieci w naszym regionie. Wiem o Klimontowie, ale może jeszcze gdzie¶. Pomóżcie.
77kasia
CYTAT(D±browiak @ wto, 13 wrz 2011 - 18:35) *
Proszę o pomoc
Szukam Poradni Wad Postawy dla dzieci w naszym regionie. Wiem o Klimontowie, ale może jeszcze gdzie¶. Pomóżcie.

w szpitalu w Czeladzi
storczyk
W Klimontowie wyczerpali w marcu limit na cały ten rok a zapisy na rok 2012 rusz± w grudniu smile2.gif CzeladĽ też już chyba ma full. Ja załatwiłam termin w Zawierciu na Batalionów Chłopskich, terminy ponad miesieczne lekarz przyjmuje raz w tygodniu przez godzinę. Na jeden termin mog± być zapisane tylko 4 dzieci, więc radzę się spieszyć.
77kasia
w klimontowie to normalka ale mozna sie zapytac pani dokor czy przyjmie, w kwietniu w Czeladzi mili terminu 4-5 tyg ale teraz juz moglo sie zminic....
D±browiak
I w Czeladz i w Klimontowie terminy na przyszły rok bę± ustalać w grudniu. Na ten rok nie ma już. A co do Zawiercia mozna prosić o telefon, bo mam tylko na Powstańców.
storczyk
Oj przepraszam pomyliłam ulice oczywi¶cie na Powstańców. Podobno lekarz z Zawiercia nie chce dawać skierowania na gimnastykę korekcyjn±, ale nie jestem pewna ja mam termin wizyty na 22 wrze¶nia to będę wiedzieć więcej. Lekarz tam nazywa sie podobno Kot.
D±browiak
CYTAT(storczyk @ pi±, 16 wrz 2011 - 11:52) *
Oj przepraszam pomyliłam ulice oczywi¶cie na Powstańców. Podobno lekarz z Zawiercia nie chce dawać skierowania na gimnastykę korekcyjn±, ale nie jestem pewna ja mam termin wizyty na 22 wrze¶nia to będę wiedzieć więcej. Lekarz tam nazywa sie podobno Kot.

Zgadza sie Kot, ja dzis ustaliłam termin na 27 wrze¶nia dopoludnia, bo na popołudniu to grudzień mi zaproponowano. Jak bedziesz po wizycie daj znać, co z ta korekcyjn± i jaki lekarz.
Pozdr
storczyk
Byłam dzisiaj w Zawierciu. Skierowanie otrzymałam bezproblemowo i od ręki, lekarz bardzo miły. Polecam
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.