IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> SZUKAM ARCHITEKTA i WYKONAWCÓW EWETUALEGO PROJEKTU
marian
post sob, 15 sty 2011 - 17:48
Post #1

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 4,378

szukam dobrego i w miarę taniego architekta do przebudowy domu a właściwie to do zmiany kształtu dachu, najlepiej z Dąbrowy Górniczej ale nie koniecznie , może ktoś ma do polecenia sprawdzoną osobę(firmę)
Nie pogardzę także namiarami na wykonawców takiego projektu, tj. fachowców którzy wykonają sam dach jak i komin(y) (jeden komin jest dostawiony do budynku i wymaga rozebrania i postawienia w tym samym miejscu nowego komina)
Z góry wielkie dzięki !!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 10)
maseur
post sob, 15 sty 2011 - 21:41
Post #2

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 666

CYTAT(marian @ sob, 15 sty 2011 - 15:48) *
szukam dobrego i w miarę taniego architekta do przebudowy domu a właściwie to do zmiany kształtu dachu, najlepiej z Dąbrowy Górniczej ale nie koniecznie , może ktoś ma do polecenia sprawdzoną osobę(firmę)
Nie pogardzę także namiarami na wykonawców takiego projektu, tj. fachowców którzy wykonają sam dach jak i komin(y) (jeden komin jest dostawiony do budynku i wymaga rozebrania i postawienia w tym samym miejscu nowego komina)
Z góry wielkie dzięki !!

mogę polecić Agbud z Sosnowca, bardzo solidna i kreatywna firma, mam już u nich stały rabat mogę pomóc i Tobie. Nie wiem tylko czy mają swoich architektów ale mogę po niedzieli się dowiedzieć.

+Quote Post
Arbas
post nie, 16 sty 2011 - 01:46
Post #3

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 307

CYTAT(marian @ sob, 15 sty 2011 - 15:48) *
Z góry wielkie dzięki !!

Dąbrowa, Bukowa 1 - szyld na ogrodzeniu, nie zabłądzisz.
Ma fajne pomysły jesli chodzi o przeróbki. Cen nie znam.

+Quote Post
Qni
post nie, 16 sty 2011 - 13:34
Post #4

UZYTKOWNIK
*

Nr użytkownika: 645

"OZI Projekt" - działają w całym regionie. Za projekt zmiany i podniesienia dachu wzieli znajomemu ok. 2800zł.

Namiary znajdź sobie w google.

--------------------

+Quote Post
cedra
post śro, 26 sty 2011 - 19:53
Post #5

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 4,409

ostatnio robilam projekt u pana Trzesimiecha - bylam bardzo mile zaskoczona. fachowa oblsuga, przede wszystkim slucha co czlowiek mowi do niego:) od razu dostalam uzgodnienia bhp i sanepidowe. no ale cena tez nie byla niska wink.gif

+Quote Post
t26
post pon, 10 paź 2011 - 09:57
Post #6

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 4,809
GG: - status gadu-gadu
Tlen: - status tlen

Polecam: "Bud-Projekt Pracownia projektowa" Tomasz Papiernik
tel. 504-06-20-18

+Quote Post
marian
post pon, 23 sty 2012 - 21:33
Post #7

UZYTKOWNIK

"Bud-Projekt Pracownia projektowa" Tomasz Papiernik
a jak on się cenowo przedstawia tzn. jest drogi czy raczej w miarę

+Quote Post
marian
post pon, 12 mar 2012 - 16:17
Post #8

UZYTKOWNIK

już mam architekta teraz szukam wykonawców, cieśla-dekarz i murarz, możecie polecić kogoś sprawdzonego?

+Quote Post
marian
post wto, 22 maj 2012 - 20:09
Post #9

UZYTKOWNIK

czyżby nikt nie był ze swych wykonawców zadowolony, nikt nikogo nie chce polecić?
chodziło by o zdjęcie starego dachu i ścian zew. poddasza i wylanie wieńca wylewki na poddaszu , wymurowania ścian szczytowych oraz zrobienia nowego dachu(z nowej więżby)

Ten post edytował marian wto, 22 maj 2012 - 20:09

+Quote Post
yaku
post wto, 22 maj 2012 - 23:58
Post #10

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 4,717

CYTAT
czyżby nikt nie był ze swych wykonawców zadowolony, nikt nikogo nie chce polecić?

heh jak już skończysz te swoje przeróbki to będziesz wiedział dlaczego nikt nie wychyla się z polecaniem brygad tongue.gif

ja mimo szczerych chęci nie polecę Ci nikogo...sam znajdź- nie będziesz miał do nikogo pretensji

--------------------

Masz wrogów? To dobrze. To znaczy , ze masz jaja!

+Quote Post
marian
post sob, 02 cze 2012 - 15:26
Post #11

UZYTKOWNIK

CYTAT(yaku @ wto, 22 maj 2012 - 23:58) *
CYTAT

heh jak już skończysz te swoje przeróbki to będziesz wiedział dlaczego nikt nie wychyla się z polecaniem brygad tongue.gif

ja mimo szczerych chęci nie polecę Ci nikogo...sam znajdź- nie będziesz miał do nikogo pretensji

czyli wniosek nasuwa się sam -nie ma dobrych fachowców wink.gif i jak chcesz mieć dobrze zrób sobie sam biggrin.gif
gdybym mógł na pewno bym tak zrobił ale niestety są rzeczy których w pojedynkę się nie zrobi no i do tego dochodzi jeszcze kwestia czasu, jak wpadnie ekipa kilku chłopa to zrobią coś migiem wink.gif (przynajmniej tak mi się wydaje)
nie zamierzam mieć do nikogo pretensji, wiadomo że trzeba jeszcze sobie samemu sprawdzić wyżej wspomnianych fachowców, obejrzeć ich realizacje itd. wink.gif
może ktoś ma jednak fachowców, z których jest chociaż w jakimś stopniu zadowolony?

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:58
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza