Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: SZUKAM ARCHITEKTA i WYKONAWCÓW EWETUALEGO PROJEKTU
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
marian
szukam dobrego i w miarę taniego architekta do przebudowy domu a właściwie to do zmiany kształtu dachu, najlepiej z Dąbrowy Górniczej ale nie koniecznie , może ktoś ma do polecenia sprawdzoną osobę(firmę)
Nie pogardzę także namiarami na wykonawców takiego projektu, tj. fachowców którzy wykonają sam dach jak i komin(y) (jeden komin jest dostawiony do budynku i wymaga rozebrania i postawienia w tym samym miejscu nowego komina)
Z góry wielkie dzięki !!
maseur
CYTAT(marian @ sob, 15 sty 2011 - 15:48) *
szukam dobrego i w miarę taniego architekta do przebudowy domu a właściwie to do zmiany kształtu dachu, najlepiej z Dąbrowy Górniczej ale nie koniecznie , może ktoś ma do polecenia sprawdzoną osobę(firmę)
Nie pogardzę także namiarami na wykonawców takiego projektu, tj. fachowców którzy wykonają sam dach jak i komin(y) (jeden komin jest dostawiony do budynku i wymaga rozebrania i postawienia w tym samym miejscu nowego komina)
Z góry wielkie dzięki !!

mogę polecić Agbud z Sosnowca, bardzo solidna i kreatywna firma, mam już u nich stały rabat mogę pomóc i Tobie. Nie wiem tylko czy mają swoich architektów ale mogę po niedzieli się dowiedzieć.
Arbas
CYTAT(marian @ sob, 15 sty 2011 - 15:48) *
Z góry wielkie dzięki !!

Dąbrowa, Bukowa 1 - szyld na ogrodzeniu, nie zabłądzisz.
Ma fajne pomysły jesli chodzi o przeróbki. Cen nie znam.
Qni
"OZI Projekt" - działają w całym regionie. Za projekt zmiany i podniesienia dachu wzieli znajomemu ok. 2800zł.

Namiary znajdź sobie w google.
cedra
ostatnio robilam projekt u pana Trzesimiecha - bylam bardzo mile zaskoczona. fachowa oblsuga, przede wszystkim slucha co czlowiek mowi do niego:) od razu dostalam uzgodnienia bhp i sanepidowe. no ale cena tez nie byla niska wink.gif
t26
Polecam: "Bud-Projekt Pracownia projektowa" Tomasz Papiernik
tel. 504-06-20-18
marian
"Bud-Projekt Pracownia projektowa" Tomasz Papiernik
a jak on się cenowo przedstawia tzn. jest drogi czy raczej w miarę
marian
już mam architekta teraz szukam wykonawców, cieśla-dekarz i murarz, możecie polecić kogoś sprawdzonego?
marian
czyżby nikt nie był ze swych wykonawców zadowolony, nikt nikogo nie chce polecić?
chodziło by o zdjęcie starego dachu i ścian zew. poddasza i wylanie wieńca wylewki na poddaszu , wymurowania ścian szczytowych oraz zrobienia nowego dachu(z nowej więżby)
yaku
CYTAT
czyżby nikt nie był ze swych wykonawców zadowolony, nikt nikogo nie chce polecić?

heh jak już skończysz te swoje przeróbki to będziesz wiedział dlaczego nikt nie wychyla się z polecaniem brygad tongue.gif

ja mimo szczerych chęci nie polecę Ci nikogo...sam znajdź- nie będziesz miał do nikogo pretensji
marian
CYTAT(yaku @ wto, 22 maj 2012 - 23:58) *
CYTAT

heh jak już skończysz te swoje przeróbki to będziesz wiedział dlaczego nikt nie wychyla się z polecaniem brygad tongue.gif

ja mimo szczerych chęci nie polecę Ci nikogo...sam znajdź- nie będziesz miał do nikogo pretensji

czyli wniosek nasuwa się sam -nie ma dobrych fachowców wink.gif i jak chcesz mieć dobrze zrób sobie sam biggrin.gif
gdybym mógł na pewno bym tak zrobił ale niestety są rzeczy których w pojedynkę się nie zrobi no i do tego dochodzi jeszcze kwestia czasu, jak wpadnie ekipa kilku chłopa to zrobią coś migiem wink.gif (przynajmniej tak mi się wydaje)
nie zamierzam mieć do nikogo pretensji, wiadomo że trzeba jeszcze sobie samemu sprawdzić wyżej wspomnianych fachowców, obejrzeć ich realizacje itd. wink.gif
może ktoś ma jednak fachowców, z których jest chociaż w jakimś stopniu zadowolony?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.