![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wiecie może gdzie w okolicy centrum można kupić świeże ryby, nie mrożone! Oczywiście poza Realem w CH Pogoria. Wiem że parę lat temu na 3-go maja był sklep rybny, było to może z 10 lat temu, ale czy ten sklep nadal funkcjonuje to nie wiem. Tak więc gdzie kupujecie świeże rybki?
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 407 Dołączył: pią, 09 gru 05 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 174 Płeć: Mężczyzna GG: 1006247 ![]() |
makro polecam.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() kocham Moje Miasto ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 494 Dołączył: śro, 11 cze 08 Skąd: Bajba, Centrum, Gołonóg Nr użytkownika: 1,335 Płeć: Mężczyzna ![]() |
w Gołonogu Delikatesy Frac (dawny pawilon Plus) środa i czwartek dostawa, morskie i słodkowodne
![]() -------------------- Kto nie tworzy nic, ten tworzy chaos R.P. Feynman
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 265 Dołączył: czw, 19 paź 06 Nr użytkownika: 239 ![]() |
sprawdź przy 3-go maja (na wysokości fontanny, po prawej stronie idąc w górkę, za lodziarnia i obok kiosku); wiosną jeszcze był mały sklepik rybny....
a co do makro - to mają duży wybór i ryby sa rzeczywiście świeże, (z mojego doświadczenia niektóre ceny są też konkurencyjne w stosunku do małych sklepików), a ryby z reala nie budzą mojego entuzjazmu..... Ten post edytował michu pią, 15 paź 2010 - 16:18 |
|
|
![]()
|
|
Sprawdzę FRAC i ten na 3-go maja. Co do Reala to zgadzam się z tobą Michu, nie mrożone to one są, ale czy świeże to bardzo wątpię.
Znalazłem też na osiedlu Morcinka na ryneczku sklep (budka) rybna. Gość według moich znajomych codziennie przywozi świeże rybki, różnego rodzaju. Dzisiaj tam byłem i kupiłem świeże pstrągi, naprawdę świeże. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:14 |