Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sklep rybny
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > Hyde-Park
Bartek
Wiecie może gdzie w okolicy centrum można kupić świeże ryby, nie mrożone! Oczywiście poza Realem w CH Pogoria. Wiem że parę lat temu na 3-go maja był sklep rybny, było to może z 10 lat temu, ale czy ten sklep nadal funkcjonuje to nie wiem. Tak więc gdzie kupujecie świeże rybki? smile2.gif
Mick
makro polecam.
Bartek
CYTAT(Mick @ czw, 14 paź 2010 - 21:14) *
makro polecam.

Brak karty wink.gif
Kamil_
CYTAT(Bartek @ czw, 14 paź 2010 - 20:22) *
CYTAT(Mick @ czw, 14 paź 2010 - 21:14) *
makro polecam.

Brak karty wink.gif

To i dobrze, bo w Makro jest drogo...
mawwm
w Gołonogu Delikatesy Frac (dawny pawilon Plus) środa i czwartek dostawa, morskie i słodkowodne wink.gif
michu
sprawdź przy 3-go maja (na wysokości fontanny, po prawej stronie idąc w górkę, za lodziarnia i obok kiosku); wiosną jeszcze był mały sklepik rybny....

a co do makro - to mają duży wybór i ryby sa rzeczywiście świeże, (z mojego doświadczenia niektóre ceny są też konkurencyjne w stosunku do małych sklepików), a ryby z reala nie budzą mojego entuzjazmu.....
Bartek
Sprawdzę FRAC i ten na 3-go maja. Co do Reala to zgadzam się z tobą Michu, nie mrożone to one są, ale czy świeże to bardzo wątpię.

Znalazłem też na osiedlu Morcinka na ryneczku sklep (budka) rybna. Gość według moich znajomych codziennie przywozi świeże rybki, różnego rodzaju. Dzisiaj tam byłem i kupiłem świeże pstrągi, naprawdę świeże.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.