![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 130 Dołączył: pon, 29 wrz 08 Skąd: DĄBROWA GÓRNICZA CiTY / MYDLiCE Nr użytkownika: 1,493 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Znów spotkamy się na Hallerze. I mimo, że wcześniej nie byłem do tego miejsca przekonany, to ogranizacja ostatnich dni dg była na tyle w porządku, że może być fajnie.
Dla tych co nie wiedzą: ![]() 16.30 - Występ zespołu REDLIN 18.00 - Występ zespołu NEGATYW 20.00 - KONCERT MACIEJ MALEŃCZUK |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: czw, 05 sie 10 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 4,009 Płeć: Kobieta GG: 2770014 ![]() |
Maleńczuka sobie nie odpuszczę, melduję swoją gotowość
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Maciek planowo ma zacząć o godzinie 20.00. A całość sceny stratuję po 16.00.
Dzień później czyli w ramach Dożynek o 20.00 odbędzie się koncert Roberta Janowskiego, a przed nim o 18.00 zespół MBQ ?(soul&funk), który gorąco polecam. Świetny wokal i to z DG. |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
pokaz pierwsza klasa - dawno nie było tak ładnego w DG (wg mojego skromnego subiektywnego zdania)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 343 Dołączył: wto, 27 lis 07 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 910 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jeśli chodzi o pokaz fajerwerków to na dniach DG był 3 razy lepszy
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tez to miałem napisac , na Dniach Dg byl duzo dluzszy i napewno bardziej efektowny, co nie znaczy ze ten byl zly.
Obydwa pokazy ogladałem nie w parku ,lecz z mojego osiedla ,z dobrego punktu ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie ma co wymagać by pokaz na Dożynkach był tak fajny jak na dniach DG. Był przyzwoity i trzeba się cieszyć. Szkoda, że wybory są co 4 lata
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:15 |