Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zakończenie Lata 2010
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Impreza
KJS
Znów spotkamy się na Hallerze. I mimo, że wcześniej nie byłem do tego miejsca przekonany, to ogranizacja ostatnich dni dg była na tyle w porządku, że może być fajnie.

Dla tych co nie wiedzą:

16.30 - Występ zespołu REDLIN
18.00 - Występ zespołu NEGATYW
20.00 - KONCERT MACIEJ MALEŃCZUK
rene83
Maleńczuka sobie nie odpuszczę, melduję swoją gotowość smile2.gif wstęp free? od której grają?:> Maciek przede wszystkim, o której zaczyna?
picaro
Maciek planowo ma zacząć o godzinie 20.00. A całość sceny stratuję po 16.00.

Dzień później czyli w ramach Dożynek o 20.00 odbędzie się koncert Roberta Janowskiego, a przed nim o 18.00 zespół MBQ ?(soul&funk), który gorąco polecam. Świetny wokal i to z DG.
Hator
pokaz pierwsza klasa - dawno nie było tak ładnego w DG (wg mojego skromnego subiektywnego zdania)
Bartek90
Jeśli chodzi o pokaz fajerwerków to na dniach DG był 3 razy lepszy wink.gif
Master
Tez to miałem napisac , na Dniach Dg byl duzo dluzszy i napewno bardziej efektowny, co nie znaczy ze ten byl zly.

Obydwa pokazy ogladałem nie w parku ,lecz z mojego osiedla ,z dobrego punktu wink.gif
Kamil_
Nie ma co wymagać by pokaz na Dożynkach był tak fajny jak na dniach DG. Był przyzwoity i trzeba się cieszyć. Szkoda, że wybory są co 4 lata sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.