![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mam dosyĆ juŻ tej zimy...grube ubrania, Śnieg albo chlapa,samochÓd nie chce zapaliĆ, szaro i generalnie jakoŚ kichowato. WiĘc niniejszym ogŁaszam konkurs na najlepszy sposÓb przeczekania zimy - tylko nie piszcie Żeby siĘŻucicw wir obowiĄzkÓw
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() GreenPointHooligan ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 148 Dołączył: pon, 27 gru 04 Skąd: Dabrowa gornicza-Podlesie Nr użytkownika: 119 ![]() |
na co czekasz:spakuj sie i fru na 2 miesiace na egzotyczna wyspe.akurat przeczekasz tam okres zimy i wiosny.
albo:jak niedzwiedz-przespij ten okres albo:zamknij sie w piwnicy-nie bedziesz wiedzial czy jest lato czy zima,dzien czy noc:) albo:zacisnij zeby i pomysl ze jeszcze tylko miesiac i bedzie git albo:po prostu ciesz sie kazda chwila na tym swiecie i nie probuj na sile czegos omijac!!! |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
dziĘki Marycha za dobre rady
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja juŻ takŻe mam dosyĆ tej zimy. Dla mnie byŁa ona marna, Choc przypomnijmy sobie ze Zima tego roku zaczeŁa sie dopiero w poŁowie stycznia 8) ale juz i tak zdĄŻyŁa sie znudziĆ i daŁa Nam sie we znaki . PÓki Co na dworze -10 i tak prawie caŁy tydzien bedzie :? :? :?
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 11 Dołączył: czw, 10 lut 05 Nr użytkownika: 122 ![]() |
szybko zacznij ostry melanŻ a roztopy przyjdĄ z pierwszym kacem :wink:
Pozdro Wy3Masz |
|
|
![]()
|
|
QUOTE szybko zacznij ostry melanŻ a roztopy przyjdĄ z pierwszym kacem
bez tego zemrzeĆ by pewnie przyszŁo :cry: . Polecam teŻ wyŁĄczyĆ TV - no oprÓcz sportu - na finiszu zimy gĘby politykÓw i rady paĹ z reklam od proszku denerwujĄ mnie do kwadratu :twisted: :twisted: :twisted: |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 392 Dołączył: sob, 07 lut 04 Skąd: DG - Stary Gołonóg Nr użytkownika: 42 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Narty, seks, wÓdka. To na zimĘ. Na wiosnĘi lato proponujĘ: rower, seks, wÓdka. Najgorsza jest deszczowa jesieĹ... Ani nart, ani roweru.....
|
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
QUOTE(TeodorMotor) Narty, seks, wÓdka. To na zimĘ. Na wiosnĘi lato proponujĘ: rower, seks, wÓdka. Najgorsza jest deszczowa jesieĹ... Ani nart, ani roweru.....
no ale seks i wodka moze byc zawsze ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
... bo w Życiu najwaŻniejszy jest seks i wÓdka ... 8)
-------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]()
|
|
..........i zagrycha
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 392 Dołączył: sob, 07 lut 04 Skąd: DG - Stary Gołonóg Nr użytkownika: 42 Płeć: Mężczyzna ![]() |
WidzĘ, Że jestem tu dobrze rozumiany. MiŁo przestawaĆ z inteligentnymi ludĹşmi...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:00 |