Bathurst
Sun, 27 Feb 2005 - 16:53
Mam dosyĆ juŻ tej zimy...grube ubrania, Śnieg albo chlapa,samochÓd nie chce zapaliĆ, szaro i generalnie jakoŚ kichowato. WiĘc niniejszym ogŁaszam konkurs na najlepszy sposÓb przeczekania zimy - tylko nie piszcie Żeby siĘŻucicw wir obowiĄzkÓw

tego mi siĘteŻ nie chce
mary cha
Mon, 28 Feb 2005 - 14:01
na co czekasz:spakuj sie i fru na 2 miesiace na egzotyczna wyspe.akurat przeczekasz tam okres zimy i wiosny.
albo:jak niedzwiedz-przespij ten okres
albo:zamknij sie w piwnicy-nie bedziesz wiedzial czy jest lato czy zima,dzien czy noc:)
albo:zacisnij zeby i pomysl ze jeszcze tylko miesiac i bedzie git
albo:po prostu ciesz sie kazda chwila na tym swiecie i nie probuj na sile czegos omijac!!!
Bathurst
Mon, 28 Feb 2005 - 16:15
dziĘki Marycha za dobre rady

ta z piwnicĄ podoba mi siĘnajbardziej, coĆ myŚlĘŻe pojadĘjednak na dwa miesiĄce gdzieŚ do Africa - moŻe szef da mi urlop i wczasy pod gruszĄ :) :) :)
Master
Mon, 28 Feb 2005 - 16:26
Ja juŻ takŻe mam dosyĆ tej zimy. Dla mnie byŁa ona marna, Choc przypomnijmy sobie ze Zima tego roku zaczeŁa sie dopiero w poŁowie stycznia 8) ale juz i tak zdĄŻyŁa sie znudziĆ i daŁa Nam sie we znaki . PÓki Co na dworze -10 i tak prawie caŁy tydzien bedzie :? :? :?
Sienter
Mon, 28 Feb 2005 - 17:22
szybko zacznij ostry melanŻ a roztopy przyjdĄ z pierwszym kacem :wink:
Pozdro Wy3Masz
Bathurst
Wed, 02 Mar 2005 - 20:04
szybko zacznij ostry melanŻ a roztopy przyjdĄ z pierwszym kacem
bez tego zemrzeĆ by pewnie przyszŁo :cry: .
Polecam teŻ wyŁĄczyĆ TV - no oprÓcz sportu - na finiszu zimy gĘby politykÓw i rady paĹ z reklam od proszku denerwujĄ mnie do kwadratu :twisted: :twisted: :twisted:
TeodorMotor
Fri, 18 Mar 2005 - 09:30
Narty, seks, wÓdka. To na zimĘ. Na wiosnĘi lato proponujĘ: rower, seks, wÓdka. Najgorsza jest deszczowa jesieĹ... Ani nart, ani roweru.....
:)
Fri, 18 Mar 2005 - 19:18
QUOTE(TeodorMotor)
Narty, seks, wÓdka. To na zimĘ. Na wiosnĘi lato proponujĘ: rower, seks, wÓdka. Najgorsza jest deszczowa jesieĹ... Ani nart, ani roweru.....
no ale seks i wodka moze byc zawsze
Misiek
Sat, 19 Mar 2005 - 17:38
... bo w Życiu najwaŻniejszy jest seks i wÓdka ... 8)
Bathurst
Sun, 20 Mar 2005 - 10:36
..........i zagrycha
TeodorMotor
Tue, 22 Mar 2005 - 09:14
WidzĘ, Że jestem tu dobrze rozumiany. MiŁo przestawaĆ z inteligentnymi ludĹşmi...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.