![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 15 Dołączył: nie, 28 mar 10 Nr użytkownika: 3,791 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
odsłuchałem...wg mnie kiszka...śmieszna kiszka...nie wygłupiaj się więcej
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
żałosne. Pojawi się tu moderacja jakaś ? Bo chyba czas najwyższy zamknąć forum, które obrasta w śmieci.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
żałosne. Pojawi się tu moderacja jakaś ? Bo chyba czas najwyższy zamknąć forum, które obrasta w śmieci. A czemu miałby tu reagować Mod? Przecież po to jest forum, żeby każdy mógł się wypowiedzieć jeżeli coś mu leży na wątrobie ![]() Koleś sobie śpiewa, o DG więc tematycznie pasuje, mnie też to do gustu nie przypadło ![]() ![]() Zresztą post jest w Hyde-Parku, polecam cytat z wiki: CYTAT Miejscem, któremu nazwa Hyde Park zawdzięcza swoje potoczne znaczenie – jako forum dla swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa (pod warunkiem nie obrażania królowej) – jest Speakers' Corner, położony w pobliżu Marble Arch. Jest to tradycyjne miejsce przemówień i debat
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Pracuj, pracuj, pracuj!
Wszystko przed Tobą! Nie zniechęcaj się krytyką. Bywa konstruktywna. |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
żałosne. Pojawi się tu moderacja jakaś ? Bo chyba czas najwyższy zamknąć forum, które obrasta w śmieci. savalas, może zgłoś się na moda HP, wprowadzimy demokratycznie zapis do regulaminu, żeby najpierw do Ciebie przysyłać materiał, dopiero wtedy będzie go można na forum wrzucić... albo po zastanowieniu może nie lepiej nie. PS nie otwierałem tego linka ,ale dla zasady w imię wolności wypowiedzi zwłaszcza na HP sobie tak napisałem, ale na przykład w dziale sportowym to Ci co najwięcej piszą na klub stricte negatywnie na temat sytuacji obecnej, najwięcej też piszą o tym, że nie mogą o tym pisać, bo wszyscy mogą (i chyba muszą) przyjąć ich krytykę, natomiast reszta nie ma racji ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja nie jestem pewien czy Savalas nie pisał przypadkiem o poście kamillla...
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
pisalem o tym, że autor chyba robi sobie jaja, umieszczając coś takiego gdziekolwiek
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 107 Dołączył: nie, 16 wrz 07 Skąd: D.G Gołonóg Nr użytkownika: 812 Płeć: Mężczyzna GG: 7863501 ![]() |
Mnie akurat to rozbawiło
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:52 |