Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nasze miasto - Dąbrowa Górnicza
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > Hyde-Park
junek
Zapraszam do odsłuchania i komentowania smile.gif

http://www.youtube.com/watch?v=luNxGUFukeg
kamillll
odsłuchałem...wg mnie kiszka...śmieszna kiszka...nie wygłupiaj się więcej wink.gif
savalas
żałosne. Pojawi się tu moderacja jakaś ? Bo chyba czas najwyższy zamknąć forum, które obrasta w śmieci.
vacu
CYTAT(savalas @ pon, 29 mar 2010 - 19:25) *
żałosne. Pojawi się tu moderacja jakaś ? Bo chyba czas najwyższy zamknąć forum, które obrasta w śmieci.

A czemu miałby tu reagować Mod?
Przecież po to jest forum, żeby każdy mógł się wypowiedzieć jeżeli coś mu leży na wątrobie wink.gif w tym przypadku jeśli dotyczy to DG.
Koleś sobie śpiewa, o DG więc tematycznie pasuje, mnie też to do gustu nie przypadło wink.gif ale nikomu bym szansy na pokazanie się nie odbierał. Może komuś się spodoba smile2.gif

Zresztą post jest w Hyde-Parku, polecam cytat z wiki:
CYTAT
Miejscem, któremu nazwa Hyde Park zawdzięcza swoje potoczne znaczenie – jako forum dla swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa (pod warunkiem nie obrażania królowej) – jest Speakers' Corner, położony w pobliżu Marble Arch. Jest to tradycyjne miejsce przemówień i debat
Arbas
Pracuj, pracuj, pracuj!
Wszystko przed Tobą!
Nie zniechęcaj się krytyką. Bywa konstruktywna.
Zibar
CYTAT(savalas @ pon, 29 mar 2010 - 20:25) *

savalas, może zgłoś się na moda HP, wprowadzimy demokratycznie zapis do regulaminu, żeby najpierw do Ciebie przysyłać materiał, dopiero wtedy będzie go można na forum wrzucić... albo po zastanowieniu może nie lepiej nie.

PS
nie otwierałem tego linka
,ale dla zasady w imię wolności wypowiedzi zwłaszcza na HP sobie tak napisałem, ale na przykład w dziale sportowym to Ci co najwięcej piszą na klub stricte negatywnie na temat sytuacji obecnej, najwięcej też piszą o tym, że nie mogą o tym pisać, bo wszyscy mogą (i chyba muszą) przyjąć ich krytykę, natomiast reszta nie ma racji tongue.gif
Kamil_
A ja nie jestem pewien czy Savalas nie pisał przypadkiem o poście kamillla...
savalas
pisalem o tym, że autor chyba robi sobie jaja, umieszczając coś takiego gdziekolwiek
camillo
Mnie akurat to rozbawiło laugh.gif .Myślę że moderacja jest niepotrzebna:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.