![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 22 gru 06 Nr użytkownika: 381 Płeć: Kobieta ![]() |
Ma ktoś już jakieś info odnośnie wykonawców?
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 18 Dołączył: śro, 07 mar 07 Nr użytkownika: 537 ![]() |
Sobotnią gwiazdą będzie Perfect
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Piątek cos w stylu reggae, nazw nie pamietam, a niedziele dla starszych , cos a'las Krawczyk
![]() Sobota Perfect Dla kazdego cos miłego Piątek bardziej dla młodziezy, sobota wykonawca uniwersalny, niedziela - rodzinny ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() GNLS ! ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 49 Dołączył: nie, 21 lut 10 Skąd: Dąbrowa Górnicza (MDC Północ) Nr użytkownika: 3,730 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Gdzie Wam do dni DG
![]() Jeszcze 2,5 miesiąca zostało (zaczynają się zwykle na początku czerwca). A Wy już chcecie wiedzieć kto wystąpi ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 42 Dołączył: śro, 15 lis 06 Nr użytkownika: 300 ![]() |
Tym razem będą pod koniec maja - 28-30 maja
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 299 Dołączył: pon, 26 maj 08 Nr użytkownika: 1,306 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a mnie się wczoraj coś o uszy obiło, że na Dniach DG w tym roku zagra Coma. Ktoś jest w stanie potwierdzić tą informację?
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 81 Dołączył: sob, 01 lis 08 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 2,293 Płeć: Kobieta GG: 8646382 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 130 Dołączył: pon, 29 wrz 08 Skąd: DĄBROWA GÓRNICZA CiTY / MYDLiCE Nr użytkownika: 1,493 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 22 gru 06 Nr użytkownika: 381 Płeć: Kobieta ![]() |
Odwiedź moją stronę
Patrzcie co znalazłam ![]() Ale jestem hepi! ![]() ![]() EDIT: Sama nie mogę edytować swojego pierwszego postu, ale fajnie by było gdyby jakiś admin to zrobił i wpisał, że w piątek zagra Coma, a w sobotę Perfect ![]() ![]() Ten post edytował eve nie, 28 mar 2010 - 16:15 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 299 Dołączył: pon, 26 maj 08 Nr użytkownika: 1,306 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Odwiedź moją stronę Patrzcie co znalazłam ![]() Ale jestem hepi! ![]() ![]() EDIT: Sama nie mogę edytować swojego pierwszego postu, ale fajnie by było gdyby jakiś admin to zrobił i wpisał, że w piątek zagra Coma, a w sobotę Perfect ![]() ![]() A jednak ![]() |
|
|
![]()
|
|
Hmmm.... do Comy możemy jeszcze dodać Jamala
![]() Odwiedź moją stronę No to pozostało wyśledzić tylko co nas czeka w niedzielę ![]() EDIT: Przy okazji dowiedziałam się co będzie na zakończenie lata. Niby to dopiero za 5 miesięcy, ale jak widać miasto zaklepuje to dużo wcześniej ![]() Ten post edytował eve nie, 28 mar 2010 - 20:06 |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 81 Dołączył: sob, 01 lis 08 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 2,293 Płeć: Kobieta GG: 8646382 ![]() |
Patrzcie co znalazłam Ale jestem hepi! Właśnie to info chciałam usłyszeć zakładając ten temat EDIT: Sama nie mogę edytować swojego pierwszego postu, ale fajnie by było gdyby jakiś admin to zrobił i wpisał, że w piątek zagra Coma, a w sobotę Perfect Będzie czytelniej [/url] ![]() ![]() ![]() ![]() Ten post edytował lilith_88 pon, 29 mar 2010 - 11:16 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 369 Dołączył: wto, 14 mar 06 Skąd: Łosień / Gołonóg Nr użytkownika: 192 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
no piątek wkońcu nie piknikowy, ale sobota to już zupełnie nie moje klimaty.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 18 Dołączył: śro, 07 mar 07 Nr użytkownika: 537 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 36 Dołączył: czw, 03 kwi 08 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 1,198 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tym razem będą pod koniec maja - 28-30 maja nie tym razem tylko zawsze Dni DG są w ostatni weekend maja. Maleńczuk przyjedzie do D.G. 28 sierpnia czyli zakończenie wakacji. Coroczna impreza w Parku Halera organizowana przez U.M. PS. fajne zdanie...tylko zawsze... ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tym razem będą pod koniec maja - 28-30 maja nie tym razem tylko zawsze Dni DG są w ostatni weekend maja. Nie prawda bo dawniej były z początkiem czerwca, lub w drugi tydzień czerwca - jakoś ok. 10 lat temu to było nawet, że pierwsze były dni Sosnowca a dopiero w następny tydzień dni DG! |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 29 Dołączył: śro, 11 lip 07 Nr użytkownika: 755 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 57 Dołączył: sob, 12 wrz 09 Nr użytkownika: 3,452 Płeć: Mężczyzna ![]() |
DG to chyba nigdy nie umie zaprosić kogoś normalnego... Może że jedynie ten Perfect... ale tak to słabo...
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jeśli większości się podoba to widocznie Ty jesteś nienormalny. Bo to większość wyznacza co jest normalne.
Moi znajomi z różnych miast województwa np. gdy dowiedzieli się co będzie w DG to już zarezerwowali u mnie nocleg bo dla nich pełen wypas. A przekrój wiekowy, upodobań muzycznych jest naprawdę spory. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
akurat w tym roku wyjątkowo, dla każdego coś miłego, Jamal na głównej plus okoliczna scena hh na małej scenie, Coma dla młodzieży i perfekt dla dziadków, niema tym razem co narzekać.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Perfect dla dziadków?!
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Zależy co kto lubi, dla mnie Coma to po prostu ideał
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 369 Dołączył: wto, 14 mar 06 Skąd: Łosień / Gołonóg Nr użytkownika: 192 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
jak dla mnie to muzyka dla dziadków, ja takowej nie trawie. Co kto lubi. Mnie się kojarzy z 60 latkami
|
|
|
![]()
|
|
za nami pierwszy dzień tegorocznych dni dąbrowy. Było nieźle. Nasi rastamani, dali przeciętny koncert, najlepiej brzmiał BobOne, bo nie próbował być bardziej rasta niż Jamajczycy, reszta troche gorzej, no ale tak to jest jak hiphopowcy bez pojęcia o śpiewaniu próbują melorecytować. Jamal, dał jak dla mnie najlepszy koncert tego dnia, nieźle nagłośniony, nieznam zbyt wielu jego utworów ale spoko to wypadło z bandem. Najgorszy koncert dała gwiazda wieczoru. Nie rozróżniałem słów wokalisty, słychać było tylko jakby coś tam seplenił, gitary zamulały aranżacje i wogóle nie podobało mi się to co grali, niby cięższe brzmienie niż popelina piknikowa, ale jednak nie moje klimaty, wole coś mocniejszego.
Ogólnie pierwszy dzień jednak na plus, drugi rok z rzędu, piątek okazuje się najlepszym dla mnie dniem z Dni D.G. Zobaczymy co dziś pokażą graficiarze. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Co racja to racja. Też miałem problemy z rozróżnieniem słów. Dobrze że pogoda dopisała, bo dzięki temu przyszło naprawdę sporo ludzi. Jakiś bójek czy innych incydentów też nie zauważyłem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() GNLS ! ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 49 Dołączył: nie, 21 lut 10 Skąd: Dąbrowa Górnicza (MDC Północ) Nr użytkownika: 3,730 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A tam narzekacie
![]() Było świetnie na Comie ![]() ![]() Ten post edytował NeoKs sob, 29 maj 2010 - 11:09 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 343 Dołączył: wto, 27 lis 07 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 910 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bójki dało się zauważyć i nawet nie trzeba było zbytnio szukać
![]() Sam widziałem ze 3 i to jeszcze jak było dosyć widno... |
|
|
![]()
|
|
No jak jasno było to tak
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 130 Dołączył: pon, 29 wrz 08 Skąd: DĄBROWA GÓRNICZA CiTY / MYDLiCE Nr użytkownika: 1,493 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mnie się podobało rozplanowanie terenu i ogarnięcie przez miasto tej imprezy masowej.
Nie lubiłem imprez w Parku Hallera, natomiast wypadło nieźle. O Comie dwa słowa - lepszy koncert dali rok temu w Czeladzi. U nas wyszło tak, jakby się po prostu nie postarali. Nie mówię, że było tragicznie, ale jakby mieli grać na 100 % to u nas grali na 75 % . Podobało mi się podzielenie terenu na część, żeby się napić i żeby się bawić. Trochę to było kłopotliwe bo musiałem kitrać puszkę tyskiego po kieszeni, żeby mnie ochrona przepuściła ale generalnie 80% ludzi grzecznie było tam, gdzie miało zamiar - albo siedzieć i wypić, albo stać i słuchać. Duża ilość straganików, budek z żarciem, grilli też była całkiem fajna. Generalnie - z roku na rok coraz lepiej i bardziej przemyślanie się wydaje być to wszystko robione. Musze przyznać, że miasto się stara ![]() aha - jeśli chcecie wspomóc mojego znajomego - kupcie koszulkę promującą miasto jeśli się Wam podoba. Te koszulki to jego własny pomysł i nowa firma w DG. dziś stoją w parku hallera do 19.00 Koszt - 50 zł. Ja sobie kupiłem ![]() Jak ktoś nie zdąży to koszulki będą do kupienia w Profitto. TAKIE SĄ |
|
|
![]()
|
|
Koncert Perfectu bez rewelacji. Sztuczne ognie za to świetne!
A już mistrzostwo świata to skakanie do basenu przez około 15 typa na placu zabaw w samych majtkach po 23 ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 76 Dołączył: pon, 27 lis 06 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 343 Płeć: Mężczyzna GG: 728011 ![]() |
Pokaz sztucznych ogni z dnia wczorajszego
http://www.youtube.com/watch?v=euNaAJGzKKo Ten post edytował Ajax nie, 30 maj 2010 - 08:00 -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
|
|
Koncert Perfectu bez rewelacji. Sztuczne ognie za to świetne! A już mistrzostwo świata to skakanie do basenu przez około 15 typa na placu zabaw w samych majtkach po 23 ![]() Nie tylko on jeden tam skakał ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
No napisałem przecież że z 15 osób skakało, w tym część po rozbiegu z górki
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
drugi dzień też spoko. Oprócz koncertu Perfektu ( bo nie byłem, nie lubie, nie polecam
![]() |
|
|
![]()
|
|
Trzeci dzień wyraźnie najgorszy. Pogoda nie dopisała, ludzi przez to niewielu. A i zespół grający covery grał covery jakieś takie mało znane, że tylko kilka piosenek znałem. Nie było hitów
![]() Ogólnie podsumowując dni DG super! W dwa pierwsze dni pogoda dopisała znakomicie. Ludzi mnóstwo przy czym w sobotę został chyba pobity rekord. Jamal, Coma, Perfect koncerty na poziomie choć bez szału. Pokaz fajerwerków bardzo dobry. Cała oprawa dni DG również na poziomie. Bezpiecznie, dobre jedzenie i inne atrakcje towarzyszące. Czekam na kolejne dni DG ![]() |
|
|
![]()
|
|
Trzeci dzień wyraźnie najgorszy. Pogoda nie dopisała, ludzi przez to niewielu. A i zespół grający covery grał covery jakieś takie mało znane, że tylko kilka piosenek znałem. Nie było hitów ![]() Ogólnie podsumowując dni DG super! W dwa pierwsze dni pogoda dopisała znakomicie. Ludzi mnóstwo przy czym w sobotę został chyba pobity rekord. Jamal, Coma, Perfect koncerty na poziomie choć bez szału. Pokaz fajerwerków bardzo dobry. Cała oprawa dni DG również na poziomie. Bezpiecznie, dobre jedzenie i inne atrakcje towarzyszące. Czekam na kolejne dni DG ![]() No nie tylko Ty jeden czekasz na kolejne dni DG ![]() |
|
|
![]()
|
|
A pokaz ogni miał być o 22:30 a był już o 22:15! Perfectowi się nie chciało dłużej grać? Zresztą - sam pokaz też, jak większość w innych miejscach - nie trwał dłużej niż 5 minut i teka sama zasada jak w innych latach - bez rewelacji!
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 142 Dołączył: nie, 27 sty 08 Nr użytkownika: 1,059 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Trwal dluzej niz 5 minut.Z 8 gdzies tak,a co do koncertu Perfectu to słaby był i trzeba to przyznac...
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A pokaz ogni miał być o 22:30 a był już o 22:15! Perfectowi się nie chciało dłużej grać? Zresztą - sam pokaz też, jak większość w innych miejscach - nie trwał dłużej niż 5 minut i teka sama zasada jak w innych latach - bez rewelacji! Ojej 15min to spora różnica ![]() Ten post edytował Bartek wto, 01 cze 2010 - 14:51 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
jak dla mnie to muzyka dla dziadków, ja takowej nie trawie. Co kto lubi. Mnie się kojarzy z 60 latkami Kiedy miałem 18 lat byłem na jednym z pierwszych koncertów Prefectu w TipTopie i było może z 50 osób. Dobijam do 50 i cieszę się pełnym ryjem gdy na koncertach Perfectu. Kultu, Kryzysu, itp itd dostrzegam całe pokolenia fanów - od 5 do 50 lat. To są korzenie i każdy szanujący muzykę fan powinien korzenie szanować. Chciałbym żebyś, gdy dorośniesz, mógł zabrać swojego syna na jakiś współczsny jemu festiwal, tak jak ja zabrałem swojego 14latka, 5 lat temu, na Woodstock. I żebyś mógł pokazać mu korzenie muzyki, a on Tobie nie musiał pokazywać, co dobrego dzieje się współcześnie w muzyce, bo Ty nie zatrzymasz się w swojej epoce. Obyś nigdy nie został starym grzybem któremu syn powie: Czego ty słuchasz, to ramota dla dziadków. Posmędziłem jak dziadek i spadam. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
jak dla mnie to muzyka dla dziadków, ja takowej nie trawie. Co kto lubi. Mnie się kojarzy z 60 latkami Kiedy miałem 18 lat byłem na jednym z pierwszych koncertów Prefectu w TipTopie i było może z 50 osób. Dobijam do 50 i cieszę się pełnym ryjem gdy na koncertach Perfectu. Kultu, Kryzysu, itp itd dostrzegam całe pokolenia fanów - od 5 do 50 lat. To są korzenie i każdy szanujący muzykę fan powinien korzenie szanować. Chciałbym żebyś, gdy dorośniesz, mógł zabrać swojego syna na jakiś współczsny jemu festiwal, tak jak ja zabrałem swojego 14latka, 5 lat temu, na Woodstock. I żebyś mógł pokazać mu korzenie muzyki, a on Tobie nie musiał pokazywać, co dobrego dzieje się współcześnie w muzyce, bo Ty nie zatrzymasz się w swojej epoce. Obyś nigdy nie został starym grzybem któremu syn powie: Czego ty słuchasz, to ramota dla dziadków. Posmędziłem jak dziadek i spadam. jeżeli będe chciał swoim dzieciom, pokazać jakiś zespół, to zabiore ich na coś dobrego, a nie na perkfekto podobne smęty |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jak dla mnie to muzyka dla dziadków, ja takowej nie trawie. Co kto lubi. Mnie się kojarzy z 60 latkami Kiedy miałem 18 lat byłem na jednym z pierwszych koncertów Prefectu w TipTopie i było może z 50 osób. Dobijam do 50 i cieszę się pełnym ryjem gdy na koncertach Perfectu. Kultu, Kryzysu, itp itd dostrzegam całe pokolenia fanów - od 5 do 50 lat. To są korzenie i każdy szanujący muzykę fan powinien korzenie szanować. Chciałbym żebyś, gdy dorośniesz, mógł zabrać swojego syna na jakiś współczsny jemu festiwal, tak jak ja zabrałem swojego 14latka, 5 lat temu, na Woodstock. I żebyś mógł pokazać mu korzenie muzyki, a on Tobie nie musiał pokazywać, co dobrego dzieje się współcześnie w muzyce, bo Ty nie zatrzymasz się w swojej epoce. Obyś nigdy nie został starym grzybem któremu syn powie: Czego ty słuchasz, to ramota dla dziadków. Posmędziłem jak dziadek i spadam. jeżeli będe chciał swoim dzieciom, pokazać jakiś zespół, to zabiore ich na coś dobrego, a nie na perkfekto podobne smęty na przykład ?? ;] |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
jak dla mnie to muzyka dla dziadków, ja takowej nie trawie. Co kto lubi. Mnie się kojarzy z 60 latkami Kiedy miałem 18 lat byłem na jednym z pierwszych koncertów Prefectu w TipTopie i było może z 50 osób. Dobijam do 50 i cieszę się pełnym ryjem gdy na koncertach Perfectu. Kultu, Kryzysu, itp itd dostrzegam całe pokolenia fanów - od 5 do 50 lat. To są korzenie i każdy szanujący muzykę fan powinien korzenie szanować. Chciałbym żebyś, gdy dorośniesz, mógł zabrać swojego syna na jakiś współczsny jemu festiwal, tak jak ja zabrałem swojego 14latka, 5 lat temu, na Woodstock. I żebyś mógł pokazać mu korzenie muzyki, a on Tobie nie musiał pokazywać, co dobrego dzieje się współcześnie w muzyce, bo Ty nie zatrzymasz się w swojej epoce. Obyś nigdy nie został starym grzybem któremu syn powie: Czego ty słuchasz, to ramota dla dziadków. Posmędziłem jak dziadek i spadam. jeżeli będe chciał swoim dzieciom, pokazać jakiś zespół, to zabiore ich na coś dobrego, a nie na perkfekto podobne smęty na przykład ?? ;] Też chciałem zapytać, ale moc argumentu w odpowiedzi mnie powaliła. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
nie odpowiem na to pytanie, bo to nie jest miejsce i czas, na licytowanie się co się komu podoba a co nie.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
bo każdy ma jakiś gust dotyczący tego co dzieje się na dniach jego miasta i wyraziłem jedynie opinnie. Napisałem jakie odczucia towarzyszą mi przy kontakcie z ich muzyką, a dostaje w zamian atak na swoją osobę i przekręcanie tematu w zupełnie inny. Chcecie pogadać o muzyce, jako o niej, to załóżcie temat i tam się będziemy licytować. Niema sensu z wami dyskutować, bo ważne jest tylko wasze zdanie, a brak moderacji tego forum z takich ludzi, jest żenujący
|
|
|
![]()
|
|
Bo byś napisał co lubisz i nie byłoby całego tematu, wszystko na luziku i zbędnej napinki
![]() |
|
|
![]()
|
|
jak dla mnie to muzyka dla dziadków, ja takowej nie trawie. Co kto lubi. Mnie się kojarzy z 60 latkami Kiedy miałem 18 lat byłem na jednym z pierwszych koncertów Prefectu w TipTopie i było może z 50 osób. Dobijam do 50 i cieszę się pełnym ryjem gdy na koncertach Perfectu. Kultu, Kryzysu, itp itd dostrzegam całe pokolenia fanów - od 5 do 50 lat. To są korzenie i każdy szanujący muzykę fan powinien korzenie szanować. Chciałbym żebyś, gdy dorośniesz, mógł zabrać swojego syna na jakiś współczsny jemu festiwal, tak jak ja zabrałem swojego 14latka, 5 lat temu, na Woodstock. I żebyś mógł pokazać mu korzenie muzyki, a on Tobie nie musiał pokazywać, co dobrego dzieje się współcześnie w muzyce, bo Ty nie zatrzymasz się w swojej epoce. Obyś nigdy nie został starym grzybem któremu syn powie: Czego ty słuchasz, to ramota dla dziadków. Posmędziłem jak dziadek i spadam. jeżeli będe chciał swoim dzieciom, pokazać jakiś zespół, to zabiore ich na coś dobrego, a nie na perkfekto podobne smęty Pozostańmy, zatem, przy Dniach Dąbrowy. Jakie dobre zespoły, a nie "perfekto bodobne smęty" widziałbyś drogi savalasie w roku przyszłym. Jak widzisz moderator nie musi mnie wyrzucać, trzymam się tamatu. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
oj nędznie wam idzie to prowokowanie mnie. Czy ja napisałem, gdzieś że Perfekt był zlym pomysłem ? Nie wręcz przeciwnie w każdym dniu powinna się pojawiać inna stylistyka. W piątek niszowa, młodzieżowa, jak dla mnie może to być Sofa, Maria Peszek, Kult, Maleo Reagge Rokers, OSTR, w sobote niech tą będzie i perfekt, może zagraniczna gwiazda. i każda inna komercyjna papka, bo i takie zapotrzebowanie na tego typu imprezach jest. A niedziela na chilloucie. Jedno co bym zmienił, to większy szum i lepszą organizacje koncertów kapel dąbrowskich. Przydałaby się im promocja, którą miasto może zoranizować za niewielkie pieniądze ale z pomysłem i profesjonalnym podejściem. Bo przerywanie pokazem brzdącowatych czirliderek koncertu hiphopowego było żenujące.
|
|
|
![]()
|
|
oj nędznie wam idzie to prowokowanie mnie. Czy ja napisałem, gdzieś że Perfekt był zlym pomysłem ? Nie wręcz przeciwnie w każdym dniu powinna się pojawiać inna stylistyka. W piątek niszowa, młodzieżowa, jak dla mnie może to być Sofa, Maria Peszek, Kult, Maleo Reagge Rokers, OSTR, w sobote niech tą będzie i perfekt, może zagraniczna gwiazda. i każda inna komercyjna papka, bo i takie zapotrzebowanie na tego typu imprezach jest. A niedziela na chilloucie. Jedno co bym zmienił, to większy szum i lepszą organizacje koncertów kapel dąbrowskich. Przydałaby się im promocja, którą miasto może zoranizować za niewielkie pieniądze ale z pomysłem i profesjonalnym podejściem. Bo przerywanie pokazem brzdącowatych czirliderek koncertu hiphopowego było żenujące. Mniej wiecej sosnowiec poszedl w takim kierunku ze graja zespoly ktore w niczym nie przypominaja dody. W tym roku ich dni wygladaja troche bardziej ubogo niz nasze, ale moze zamiast ubogo lepiej powiedziec 'inaczej' - i z tego co slyszalem to wcale nie jest tak zle ![]() |
|
|
![]()
|
|
Czy ja napisałem, gdzieś że Perfekt był zlym pomysłem ? Nie możesz nic napisać o Perfeccie poniewaź :cytat"Oprócz koncertu Perfektu ( bo nie byłem, nie lubie, nie polecam". Nawet nie próboałeś poznać jak "dziadki" zagrają. Wiesz swoje, nie? A jeśli uważasz, że Peszkowa jest w stanie rozruszać festynową publikę to gratuluję wyczucia. Polecasz OSTRa na festyn z dziećmi? Może jeszcze z promocją "Tylko dla dorosłych" Sprawa jest prosta, jeśli się prowokuje na forum, to trzeba być przygotowanym na riposty i nie błagać admina o cenzurę. Jedyne z czym się z Tobą zgadzam i w pełni popieram to promocja dąbrowskich kapel. Należałoby im oddać scenę na dwie, trzy godziny przedpołudnia z właściwą promocją w regionalnych mediach. pozdrawiam olo -------------------- |
|
|
![]()
|
|
tak na festyn z dziećmi, dałbym OSTR, bo tak jak mówie, każdy dzień powinien przyciągać inną grupę docelową, bo w dąbrowie nie mieszka tylko 120 letni olo i jego gust tylko mieszka też młodzież, ludzie który słuchają dobrej muzyki. Byłem raz na koncercie Perfektu pare ładnych lat temu, słyszałem dwie "hitowe" płyty, dla mnie, podkreślam dla mnie: ta muzyka to chłam. Co nie znaczy, że dla Ciebie musi taka być. Tylko nie narzucaj drugiemu co ma się podobać, bo chu*jato Ci to idzie. Dni miasta, to wcale nie musi być 3 dni grania do kiszonego ogórka i wózka z trojaczkami, bo olo tak chce.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Może odrazu Peja i o dąbrowie znowu zrobi się głośno
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Może odrazu Peja i o dąbrowie znowu zrobi się głośno ![]() ![]() I do tego Tede. Będzie niezły dissing na DDG. PS. Mam dopiero 118 lat. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
widzę, że niema sensu dyskutować z ludźmi, którzy na hasło OSTR odrazu mają skojarzenie PEJA TEDE. To o wiele bardziej głupie, niż moje perfekt- dziadygi. Olo jesteś śmiesznym typem, niema sensu prowadzić z tobą dyskusji.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 35 Dołączył: pią, 05 mar 10 Nr użytkownika: 3,748 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Byłem tylko w sobotę i generalnie podobało mi się. Pomijam gusta i guściki
![]() Poza tym moim skromnym zdaniem mogli by jakoś inaczej rozwiązać kwestię sceny/ tych budek itp. Po pierwsze jeśli już ktoś chce zjeść to powinien mieć jako taki luz, a nie przebijać się z jedzeniem przez tłumy. Raz, że ma się małe szanse donieść takiego hotdoga do celu, a dwa małe szanse, że kogoś nie ubrudzimy. Do tego zgraja małolatów z papierosami w gębie. Nie da się praktycznie stanąć gdzieś przed sceną żeby jakiś gówniarz nie dmuchał ci w twarz. Podobno w piątek było jeszcze gorzej pod tym względem. Kolejny idiotyzm to rodzice z dziećmi w wózkach przeciskający się przez te tłumy. Powiedzcie mi czy Ci ludzie mają rozum? Nie dość, że w tłumie może się wszystko wydarzyć, to jeszcze brak powietrza, pełno ludzi z papierochami itp. Kompletny brak wyobraźni... Szczerze to lepiej jak dni były na Zielonej. Więcej miejsca, ładniejsza okolica. Jedyny minus to odległość od centrum, ale czy komuś spacer zaszkodził? ![]() Podsumowując impreza udana. Na podobnym poziomie co rok temu, ale da się też jeszcze dużo zrobić. Zobaczymy nasze szanowne władze wymyślą za rok ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
CYTAT Szczerze to lepiej jak dni były na Zielonej. Więcej miejsca, ładniejsza okolica. Jedyny minus to odległość od centrum, ale czy komuś spacer zaszkodził? smile2.gif Witam. Już kiedyś ten temat tu przerabialiśmy. Park Zielona na pewno jest ładniejszy, a przed wszystkim jest inny ale nie o tym. Minus odległości i bezpieczeństwa jest oczywisty. Jest jednak inna podstawowa sprawa, a mianowicie przepisy dotyczące organizacji imprez masowych. Po ostatniej nowelizacji i wrzuceniu koncertów do jednego wora z organizacją meczów na stadionach - Park Zielona całkowicie odpada z organizacji tego typu imprez masowych. Zwyczajnie nie ma tam miejsca na to. Inaczej nie ma opcji aby wygospodarować tam teren, który pozwolił by na bezpieczną zabawę dla 40 tyś osób. Zresztą kwestia budek z piwem i jedzeniem też jest ściśle określona i dlatego jest tak jak jest, a chyba nie było najgorzej. Niestety zawsze jak idziemy na imprezę masową trzeba się liczyć z tym, że będzie tam ciasno. Zapraszam na Piknik Country na Zieloną tam będzie więcej luzu i spokoju ![]() |
|
|
![]()
|
|
widzę, że niema sensu dyskutować z ludźmi, którzy na hasło OSTR odrazu mają skojarzenie PEJA TEDE. To o wiele bardziej głupie, niż moje perfekt- dziadygi. Olo jesteś śmiesznym typem, niema sensu prowadzić z tobą dyskusji. A z czym mi się ma kojarzyć, z szantami i EKT Gdynia czy z Joanną Rawik. Piszemy o czołówce polskiego hip hopu, czy rapu jak kto woli. Może to przypadek, że "W piątek 30 maja na placu US przy alei Piastów pojawią się największe gwiazdy polskiej rap gry: Tede, OSTR z Dj'em Haemem". Z pewnością na kolejnych dedegie dwazerojedenjeden nie zobaczysz Peji z Ostrym ale źródło jest to samo. Masz jakieś pojęcie o polskim hip hopie, czy tak se popisujesz na forum? Posłuchałeś płyty "Tylko dla dorosłych", że chcesz ją puszczać swoim dzieciom? Byłeś kiedyś na koncercie festynowym Tede i posłuchałeś rozważań o jeżu na ci.., że zaprosisz na ten koncert swoje dziecko? I na koniec. Śmieszni ludzie też są potrzebni.. Do Daniela. Drogi Danielu. Te matki z dziećmi nie mają 118 lat jak ja i nie mogą sobie pohulać na koncertach po okolicach bliskich i dalekich. To miejskie święto jest jedną z nielicznych okazji między kleikiem a pieluchą, żeby choć trochę pożyć. Zapewne w przyszłym roku nie przyjdą i....szkoda. Ten post edytował kwintosz sob, 19 cze 2010 - 23:25
Powód Edycji: wycięte wylgaryzmy
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Scene hh, reprezentuje sam od 10 lat. Porównywanie OSTR do TEDE jest nie na miejscu. Bo jest to zupełnie różne spojrzenie na hiphop. TEDE to zwykłe gówno, a OSTR prezentuje coś ponad to. Pisałem Ci, że Dni Dąbrowy, czy innego miasta, skoro mają 3 dni, to każdy z nich powinien przyciągać inną grupę docelową. Nie musi matka z dzieckiem iść w każdy dzień słuchać czego popadnie. Tak wziąłbym dziecko na OSTR, bo ten pan w przeciwieństwie do Markowskiego ma coś do powiedzenia. Płyta "Tylko dla dorosłych" to jedna z lepszych płyt ostatnich lat, dlaczego dziecko nie ma dowiedzieć się od kogoś mądrego co go otacza, tylko musi od kolegów z gimnazjum ?? Mądrze przekazywana, nawet najbrutalniejsza prawda o życiu, jest lepsza, niż głupie doświadczanie ulicy od kolegów.
Ten post edytował kwintosz sob, 19 cze 2010 - 23:26
Powód Edycji: wycięte wulgaryzmy i wycieczki osobiste
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
to jest takie rasowe podejście gościa który myśli że jest murzynem
![]() moje zdanie jest takie że nie chciałbym żeby na dniach dg nawet przez godzine odbyła się impreza dla upalonych zielskiem. to jest piknik i ma być piknikowo. savalas - skoro tak Ci przeszkadza to forum to po prostu reprezentuj sobie ta swoja scene hh i nie loguj sie tu. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 282 Dołączył: pon, 28 sty 08 Skąd: 42-530 Nr użytkownika: 1,063 Płeć: Mężczyzna GG: 4757707 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Człowiek ......, że nie dopuszcza do swojej główki, faktu, że w mieście nie istnieją tylko fani dziadygów i muzycznego badziewia dla mas, tylko też ludzie, którzy doceniają dobrą i szeroko-kulturową muzykę i tacy, też chętnie spędzili by czas w plenerze na dniach miasta. Szacowny pan Olo, wkłada do jednego wora, wszystkich którzy są pod jednym szyldem np. hiphopu. Jak już pisałem, niema co porównywać Tede do OSTR, bo to dwa podmioty różne o 180 stopni w tym co pokazują na scenie. OSTR prezentuje niszowe podejście do hiphopowej kultury, a TEDE, to zwykła popelinka i popierdółka dla dresowego odbiorcy. Nie nie jestem fanem hiphopu, jestem fanem dobrej muzyki. Sam zajmuje się produkcją i udźwiękowianiem imprez, głównie hh. A scena zagłębiowska stoi na przyzwoitym poziomie. Tyle, że pewnie nie wielu z was wie, kto ją nawet dobrze reprezentuje. To mój ostatni post na tym forum, bo dyskusja z tak ................ ludźmi mija się z celem. Jeżeli trzeba mieć tylko jeden pogląd, a każdy inny jest zły, w dodatku popierany argumentami wyssanymi z....
Ten post edytował kwintosz sob, 19 cze 2010 - 23:28
Powód Edycji: wykasowane wulgaryzmy i wycieczki osobiste
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
A tak szacunkowo ile osób było w sobote wieczorem w Parku ?? Bo tylu osób co w sobote wieczorem chyba jeszcze nigdy nie było.
|
|
|
![]()
|
|
Niestety nie znam szacunków, a nie chciałbym wypalić z jakąś dziwną liczbą.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
CYTAT Szczerze to lepiej jak dni były na Zielonej. Więcej miejsca, ładniejsza okolica. Jedyny minus to odległość od centrum, ale czy komuś spacer zaszkodził? smile2.gif Witam. Już kiedyś ten temat tu przerabialiśmy. Park Zielona na pewno jest ładniejszy, a przed wszystkim jest inny ale nie o tym. Minus odległości i bezpieczeństwa jest oczywisty. Jest jednak inna podstawowa sprawa, a mianowicie przepisy dotyczące organizacji imprez masowych. Po ostatniej nowelizacji i wrzuceniu koncertów do jednego wora z organizacją meczów na stadionach - Park Zielona całkowicie odpada z organizacji tego typu imprez masowych. Zwyczajnie nie ma tam miejsca na to. Inaczej nie ma opcji aby wygospodarować tam teren, który pozwolił by na bezpieczną zabawę dla 40 tyś osób. Zresztą kwestia budek z piwem i jedzeniem też jest ściśle określona i dlatego jest tak jak jest, a chyba nie było najgorzej. Niestety zawsze jak idziemy na imprezę masową trzeba się liczyć z tym, że będzie tam ciasno. Zapraszam na Piknik Country na Zieloną tam będzie więcej luzu i spokoju ![]() Park Zielona pomieściłby nawet 100 000 osób, gdyby go nie rozsprzedawano po kawałku. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
Park Zielona pomieściłby nawet 100 000 osób, gdyby go nie rozsprzedawano po kawałku. arbas jesteś luksusowy, 100.000 buahhhaaaa, rozumiem że te tysiące brałyby udział w tej imprezie jako partyzanci polokowani w gęstwinach tegoż Parku, co do samego Parku widzę że spiskowe teorie sprzedaży wszystkich parków w DG są u Ciebie bardzo widoczne i powodują wysokie ciśnienie pozdro ![]() |
|
|
![]()
|
|
Jak dla mnie DNI DG w Centrum są zdecydowanie lepsze niz na Zielonej !!
|
|
|
![]()
|
|
Arbas z całym szacunkiem, ale żeby zorganizować na Zielonej imprezę masową na 40 tyś. osób czy 100 tyś. to trzeba by wyciąć przynajmniej kilkadziesiąt drzew, zasypać fontannę itp., bo nie chodzi o to żeby do parku zmieściło się tyle osób, ale żeby był plac o dość dużej powierzchni. W przypadku 10 tyś. osób (a tyle przynajmniej co roku bawi się pod sceną np. teraz na Perfekcie) bawiących się pod sceną musi to być przykładowo prostokąt o wymiarach 100m na 50m bez żadnych niespodzianek typu krzaki, drzewa, fontanny itp. Czy tam jest takie miejsce? Bo ja takiego nie znam.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Park Zielona pomieściłby nawet 100 000 osób, gdyby go nie rozsprzedawano po kawałku. arbas jesteś luksusowy, 100.000 buahhhaaaa, rozumiem że te tysiące brałyby udział w tej imprezie jako partyzanci polokowani w gęstwinach tegoż Parku, co do samego Parku widzę że spiskowe teorie sprzedaży wszystkich parków w DG są u Ciebie bardzo widoczne i powodują wysokie ciśnienie pozdro ![]() To nie teorie spiskowe. To rzeczywistość. Może zainteresujesz się jaka część Zielonej jest już w rękach prywatnych? I po jakiej cenie dokonano wykupu? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Park Zielona pomieściłby nawet 100 000 osób, gdyby go nie rozsprzedawano po kawałku. [...]co do samego Parku widzę że spiskowe teorie sprzedaży wszystkich parków w DG są u Ciebie bardzo widoczne i powodują wysokie ciśnienie To nie teorie spiskowe. To rzeczywistość. Może zainteresujesz się jaka część Zielonej jest już w rękach prywatnych? I po jakiej cenie dokonano wykupu? To ja się zainteresuję: 1. Jaka część? 2. Po jakiej cenie? 3. Źródło? Tylko nie na zasadzie "wszyscy wiedzą", "jedna baba drugiej babie" czy "w telewizji Trwam powiedzieli". 4. Dlaczego wielcy obrońcy Parku Hallera przed dewastacją, prywatyzacją, rozkradaniem etc. jak do tej pory nic o tym nie wspominali? Bo odnoszę wrażenie, że odkąd droga zaczęła być budowana i wszyscy mogą zobaczyć, jak w rzeczywistości wygląda ta "autostrada" - protestujący (w tym i panowie radni) ucichli na temat parku w centrum, widać trzeba było nowy spisek ogłosić, na którym może i do wyborów dojedziemy. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Skoro jeszcze nikt nie wrzucił to ja umieszczę. Fajną robotę wykonali chłopki z Camelon Studio więc warto promować. Dzięki
![]() KLIP DNI DĄBROWY GÓRNICZEJ 2010 |
|
|
![]()
|
|
Park Zielona pomieściłby nawet 100 000 osób, gdyby go nie rozsprzedawano po kawałku. [...]co do samego Parku widzę że spiskowe teorie sprzedaży wszystkich parków w DG są u Ciebie bardzo widoczne i powodują wysokie ciśnienie To nie teorie spiskowe. To rzeczywistość. Może zainteresujesz się jaka część Zielonej jest już w rękach prywatnych? I po jakiej cenie dokonano wykupu? To ja się zainteresuję: 1. Jaka część? 2. Po jakiej cenie? 3. Źródło? Tylko nie na zasadzie "wszyscy wiedzą", "jedna baba drugiej babie" czy "w telewizji Trwam powiedzieli". 4. Dlaczego wielcy obrońcy Parku Hallera przed dewastacją, prywatyzacją, rozkradaniem etc. jak do tej pory nic o tym nie wspominali? Bo odnoszę wrażenie, że odkąd droga zaczęła być budowana i wszyscy mogą zobaczyć, jak w rzeczywistości wygląda ta "autostrada" - protestujący (w tym i panowie radni) ucichli na temat parku w centrum, widać trzeba było nowy spisek ogłosić, na którym może i do wyborów dojedziemy. Bardzo rzeczowe pytania, z którymi należy się zwrócić do BIP w Dabrowie Górniczej, a nie do szarego forumowicza. Zarówno jesli chodzi o Park Hallera jak i Park Zielona. |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Bardzo rzeczowe pytania, z którymi należy się zwrócić do BIP w Dabrowie Górniczej, a nie do szarego forumowicza. Zarówno jesli chodzi o Park Hallera jak i Park Zielona. Hmm... Wydawać by się mogło Arbas, że podając takie "szokujące newsy" wiesz coś więcej a przynajmniej masz podstawy do podejrzeń. Tymczasem okazuje się, że to kolejna plotka "z magla" na zasadzie: krok 1 - rzucam hasełko: Arbas to agent chińskiego wywiadu krok 2 - a teraz wy udowodnijcie, że to prawda, przecież ja jestem tylko szarym forumowiczem Panowie - szanujmy się, dbajmy o poziom tego forum i nie róbmy z niego "faktu" czy innego "super ekspresu". |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Prawdę mówiąc - takiej właśnie odpowiedzi spodziewałem się od Arbasa, typowe zagranie dla jego opcji. Tylko potem można skończyć tak, jak Kurski, który właśnie beemkę stracił
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:13 |