![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: pią, 05 lut 10 Nr użytkownika: 3,693 Płeć: Mężczyzna ![]() |
witam - niestety nie będę mógł bawić się na DEBEŚCIAKu :-(
w związku z tym mam do odsprzedania 1 bilet na sobotnią imprezę (13.III.2010) do Pałacu Zagłębia rewelacyjne, nieosiągalne od dłuższego czasu miejsce - dolny parter - 5 RZĄD !!! Cena nominalna 75 pln - pozdrawiam - Marek2805 tel. 502 433 668 (nie sms) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Panie Marku jeżeli nie znajdzie pan tutaj kupca to proszę oddać bilet normalnie do kasy PKZ jeżeli tam był zakupiony bo na pewno ktoś go jeszcze kupi
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
ale w kasie nie zarobi 5 zł hahahaha
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: pią, 05 lut 10 Nr użytkownika: 3,693 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bilet zakupiony poprzez TicketOnLine (w cenie 75pln) - kasa PKZ nie może go odebrać. Poza tym nie jestem z Zagłębia i wycieczka z bioletem do kasy kosztowałaby mnie tyle co ów bilet. . . . .
Kumpel grzecznościowo był zresztą w PKZ ale kasjerka odesłała go z niczym . . . :-( Dlatego próbuję poprzez forum. Pozdrawiam - Marek PS - Savalas , wiesz co oznacza określenie "nominalna" ? - odsyłam do słownika "wesołku" |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
a wiesz co to sarkazm ?
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sarkazm to to by był jeśli by on faktycznie chciał te 5zł zarobić, a tak to po prostu pieprzenie Twoje od rzeczy
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Panie Marku nie jestem na 100 % pewien ale chyba może pan w ticketonline zwrócić bilet do 21 dni przed datą imprezy. Tyle że trzeba chyba pokryć koszt wysyłki biletu.
Ale najlepiej dopytać: Infolinia: 0-22 567-22-00 e-mail: info@ticketonline.pl |
|
|
![]()
|
|
niestety . . ..
odbierają tylko w przypadku odwołania imprezy czego miłośnikom kabaretu nie życzę :-) pozdrawiam - Marek2805 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:11 |