Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: DEBEŚCIAK bilet
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > BAZAR
Marek2805
witam - niestety nie będę mógł bawić się na DEBEŚCIAKu :-(
w związku z tym mam do odsprzedania 1 bilet na sobotnią imprezę (13.III.2010) do Pałacu Zagłębia
rewelacyjne, nieosiągalne od dłuższego czasu miejsce - dolny parter - 5 RZĄD !!!
Cena nominalna 75 pln -
pozdrawiam - Marek2805 tel. 502 433 668 (nie sms)
picaro
Panie Marku jeżeli nie znajdzie pan tutaj kupca to proszę oddać bilet normalnie do kasy PKZ jeżeli tam był zakupiony bo na pewno ktoś go jeszcze kupi wink.gif
savalas
ale w kasie nie zarobi 5 zł hahahaha
Marek2805
Bilet zakupiony poprzez TicketOnLine (w cenie 75pln) - kasa PKZ nie może go odebrać. Poza tym nie jestem z Zagłębia i wycieczka z bioletem do kasy kosztowałaby mnie tyle co ów bilet. . . . .
Kumpel grzecznościowo był zresztą w PKZ ale kasjerka odesłała go z niczym . . . :-(
Dlatego próbuję poprzez forum.
Pozdrawiam - Marek

PS - Savalas , wiesz co oznacza określenie "nominalna" ? - odsyłam do słownika "wesołku"
savalas
a wiesz co to sarkazm ?
Kamil_
Sarkazm to to by był jeśli by on faktycznie chciał te 5zł zarobić, a tak to po prostu pieprzenie Twoje od rzeczy wink.gif
picaro
Panie Marku nie jestem na 100 % pewien ale chyba może pan w ticketonline zwrócić bilet do 21 dni przed datą imprezy. Tyle że trzeba chyba pokryć koszt wysyłki biletu.
Ale najlepiej dopytać:
Infolinia: 0-22 567-22-00
e-mail: info@ticketonline.pl
Marek2805
niestety . . ..
odbierają tylko w przypadku odwołania imprezy czego miłośnikom kabaretu nie życzę :-)
pozdrawiam - Marek2805
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.