![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 31 lip 09 Nr użytkownika: 3,402 Płeć: Mężczyzna ![]() |
znacie moze jakies fajne CAFE w dabrowie , w ktorym mozna by bylo cos zjesc z narzeczona np spaghetti lub inne potrawy
napic sie dobrej kawy ,posluchac spokojnej muzyki zrobic moze jakiesmale przyjecie kameralne dla rodziny typu zareczyny ,chrzest,komunia itp |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 112 Dołączył: śro, 25 cze 08 Skąd: DG- Broadway Nr użytkownika: 1,352 Płeć: Kobieta ![]() |
jak dla mnie pytanie jest o 3 różne miejsca..
żeby zjeść coś dobrego- pizzerie różnego typu, np. Vinci, Dominium w Pogorii, chińska knajpa w Pogorii (no tam to niekoniecznie na spaghetti ![]() Kawa?- kawiarni jako takiej w DG chyba nie ma z tego co wiem, ewentualnie znów- Pogoria- i EmpikCafe lub IceCafe miejsca na zaręczyny nie polecę- nie znam ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
zaręczyny proponuje u panny młodej, zjeść coś w Tower, a posłuchać spokojnej muzyki, najlepiej na telefonie. Niestety w DG niema miejsca gdzie można by zrobić te 3 rzeczy naraz. Dziwne, bo byłem np. w dużo mniejszym Cieszynie i znalazłem takich knajp 8. Więc lepiej pojechać na wekend niż szukać w DG.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 31 lip 09 Nr użytkownika: 3,402 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No to moze czas najwyższy cos takiego otworzyc
a z drugiej strony do pogorji to chyba na zakupy a nie na kawe i spokojnie posiedziec i pogadac z przyjaciolmi co sadzicie o tym ??? Ten post edytował jacol1973 pią, 15 sty 2010 - 11:15 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No to moze czas najwyższy cos takiego otworzyc a z drugiej strony do pogorji to chyba na zakupy a nie na kawe i spokojnie posiedziec i pogadac z przyjaciolmi co sadzicie o tym ??? No jeśli jesteś na zakupach a spotkasz kogoś to można iść tam na kawę ale specjalnie żeby iść do CH na kawę faktycznie kiepski pomysł....a kawiarnia w PKZ jeszcze działa? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No to chyba jedyna kawiarnia w mieście nie licząc tych w CH Pogoria..... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:59 |