Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: CAFE w Miescie
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
jacol1973
znacie moze jakies fajne CAFE w dabrowie , w ktorym mozna by bylo cos zjesc z narzeczona np spaghetti lub inne potrawy
napic sie dobrej kawy ,posluchac spokojnej muzyki
zrobic moze jakiesmale przyjecie kameralne dla rodziny typu zareczyny ,chrzest,komunia itp
sowa
jak dla mnie pytanie jest o 3 różne miejsca..
żeby zjeść coś dobrego- pizzerie różnego typu, np. Vinci, Dominium w Pogorii, chińska knajpa w Pogorii (no tam to niekoniecznie na spaghetti wink.gif ) itp itd
Kawa?- kawiarni jako takiej w DG chyba nie ma z tego co wiem, ewentualnie znów- Pogoria- i EmpikCafe lub IceCafe
miejsca na zaręczyny nie polecę- nie znam wink.gif
savalas
zaręczyny proponuje u panny młodej, zjeść coś w Tower, a posłuchać spokojnej muzyki, najlepiej na telefonie. Niestety w DG niema miejsca gdzie można by zrobić te 3 rzeczy naraz. Dziwne, bo byłem np. w dużo mniejszym Cieszynie i znalazłem takich knajp 8. Więc lepiej pojechać na wekend niż szukać w DG.
jacol1973
No to moze czas najwyższy cos takiego otworzyc

a z drugiej strony do pogorji to chyba na zakupy a nie na kawe i spokojnie posiedziec i pogadac z przyjaciolmi co sadzicie o tym ???
Sebastian22
CYTAT(jacol1973 @ pią, 15 sty 2010 - 11:14) *
No to moze czas najwyższy cos takiego otworzyc

a z drugiej strony do pogorji to chyba na zakupy a nie na kawe i spokojnie posiedziec i pogadac z przyjaciolmi co sadzicie o tym ???

No jeśli jesteś na zakupach a spotkasz kogoś to można iść tam na kawę ale specjalnie żeby iść do CH na kawę faktycznie kiepski pomysł....a kawiarnia w PKZ jeszcze działa?
picaro
działa smile.gif
Sebastian22
CYTAT(picaro @ wto, 19 sty 2010 - 16:58) *

No to chyba jedyna kawiarnia w mieście nie licząc tych w CH Pogoria.....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.