![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 107 Dołączył: nie, 16 wrz 07 Skąd: D.G Gołonóg Nr użytkownika: 812 Płeć: Mężczyzna GG: 7863501 ![]() |
Jak Wam podobają się wekeendowe imprezy???
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
jako, że byłem ze znajomymi w pewien piątek na pizzy, a podszedł do mnie bramkarz i powiedział, że jak chcemy dalej siedzieć, to mamy zdjąć bluzy z kapturem, to wstałem wyszedłem i nigdy do tego pożal się boże "klubu" nie pójdę. Selekcja w pizzerii ?? To zakrawa o parodie. Pójdę tam gdzie akceptują człowieka, który przyszedł zjeść pizze w bluzie a nie w pedalskich lakierkach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 107 Dołączył: nie, 16 wrz 07 Skąd: D.G Gołonóg Nr użytkownika: 812 Płeć: Mężczyzna GG: 7863501 ![]() |
jako, że byłem ze znajomymi w pewien piątek na pizzy, a podszedł do mnie bramkarz i powiedział, że jak chcemy dalej siedzieć, to mamy zdjąć bluzy z kapturem, to wstałem wyszedłem i nigdy do tego pożal się boże "klubu" nie pójdę. Selekcja w pizzerii ?? To zakrawa o parodie. Pójdę tam gdzie akceptują człowieka, który przyszedł zjeść pizze w bluzie a nie w pedalskich lakierkach. Ale to troche nie na temat |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
Co ty z tymi pedalskimi ciuchami? Kompleks jakiś? ![]() ![]() tak nie lubie metroseksualnych mężczyzn, odrażają mnie. Nie mylić z gejami, bo to co kto ma w łóżku to jego problem Ale to troche nie na temat to jest na temat, bo skoro tak mają wyglądać te imprezy weekendowe, to mam o nich zdanie jedno. Wiocha |
|
|
![]()
|
|
Niewiele jest klubów gdzie wpuszczają w bluzie z kapturem(chwała bogu).Więc to jest chyba wiocha przyjść w takim czymś na impreze.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przyjść w bluzie z kapturem to jest wiocha do restauracji. A ten 'przepis bramkowy' to w każdym klubie jest dla mnie żałosny, bo że niby kaptur to dres i dymienie...
PS. Jestem w miarę obiektywny, nie nosze w ogóle bluz z kapturami ![]() |
|
|
![]()
|
|
Niewiele jest klubów gdzie wpuszczają w bluzie z kapturem(chwała bogu).Więc to jest chyba wiocha przyjść w takim czymś na impreze. wiocha to jest różowa koszula, buciki do trumny żeby się wieczko domykało i żelik na ramionach skapujący czule, do tego wyprasowane spodnie w kancik Tu nie chodzi nawet o to gdzie co wypada. Jeżeli pójdę do klubu ( z prawdziwego zdarzenia ), gdzie są kelnerzy, dobre nagłośnienie, określony profil muzyczny, świetna klimatyzacja, czyste ubikacje, to wiem jak się mam ubrać i jeżeli będe miał ochote na taką impreze to tak się ubiorę. Ale, na miłość boską, nie do knajpy, która próbuje być wszystkim naraz, pizzerią, dyskoteką dla małolatów z muzyką umcyk tralalala, do tego miejscem koncertów, i czym tam tylko jeszcze. Na ścianie Ridel przykryty stroboskopem, na pierkiecie kula, świszczące karaoke i pizza. W takim miejscu to proszenie o zmianę ubrania jest przejawem głupoty i bramkarskiego widzimisie, nie odnosząca się do miejsca i profilu, pożal się boże klubu. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 108 Dołączył: pią, 06 kwi 07 Nr użytkownika: 666 ![]() |
byłem tam kiedyś, odniosłem identyczne wrażenie co kolega wyżej, dodam jeszcze że można trafić na family party- przy piwkach siedzą rodzice a małe wrzeszczące dzieci ganiają sie między stolikami nie dając porozmawiać w spokoju. Byłem tam tylko raz, wystarczy
![]() |
|
|
![]()
|
|
Myśle ze grubo tu przesadziliscie.Właśnie że pomysł połączenia pizzeri z disco(tylko w weekend)jest zajebisty!Po drugie nie przychodzą tam małolaty(a jesli już to-gdzie nie przychodzą???).Nie ma muzyki o określonym profilu ponieważ każdy może poskakać przy tym co lubi,więc dla kazdego cos innego.Jakos nie widziałem tam facetów w różowych koszulach ociekających żelem itd.. itp..
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 253 Dołączył: śro, 06 sie 03 Nr użytkownika: 4 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Znalazłem takie info na koncerty.net
Fandango Gang i inni środa, 26 sierpnia 2009 Godzina 18:00 Gdzie Puls Tysiąclecia 4a, Dąbrowa Górnicza Cena biletów 5 PLN Zagra(ją) * Bas Tajpan * Miuosh * Maat Maan * MGK Beatbox Może się przyda |
|
|
![]()
|
|
Myśle ze grubo tu przesadziliscie.Właśnie że pomysł połączenia pizzeri z disco(tylko w weekend)jest zajebisty!Po drugie nie przychodzą tam małolaty(a jesli już to-gdzie nie przychodzą???).Nie ma muzyki o określonym profilu ponieważ każdy może poskakać przy tym co lubi,więc dla kazdego cos innego.Jakos nie widziałem tam facetów w różowych koszulach ociekających żelem itd.. itp.. ja nie mówie, że są i to dobre połączenie pizzeri z klubem, ale raz, niech nie wali w kiblu, dwa niech nie robią selekcji na bramce, bo się mijają z powołaniem CIEKAWE CZY NA KONCERT HIPHOPOWY WPUSZCZĄ LUDZI W KAPTURACH hahaha ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 221 Dołączył: pią, 15 gru 06 Skąd: Ujejsce City Nr użytkownika: 370 ![]() |
czyżby kolega camillo miał udziały w nowym klubie
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:56 |