![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: śro, 26 gru 07 Nr użytkownika: 993 Płeć: Mężczyzna GG: 4723472 ![]() |
Wszelkie szczegóły tutaj:
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8784832 Cena dla użytkowników forum Dąbrowy Górniczej 7500 zł do negocjacji! Prawdziwa okazja: 7500 zł do negocjacji ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: śro, 26 gru 07 Nr użytkownika: 993 Płeć: Mężczyzna GG: 4723472 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Licznik kręcony, auto po czołówce i jeszcze ten tuning
![]() |
|
|
![]()
|
|
Autko po delikatnym uderzeniu w przód, maska była pokrzywiona, posiadam zdjęcia sprzed pomalowania maski i zderzaka podkładem.
Z powodu dużego zainteresowania samochodem, proszę o kontakt przed wcześniejszymi oględzinami. Kolega Kamil ma ukręcone, ale chyba coś innego ![]() Jak trzeba to mogę komuś podkręcić licznik do góry, jak ktoś nie może uwierzyć, że samochód może mieć tyle przejechane ![]() Autko było szykowane do malowania, ale przed wyjazdem już nie dam rady. Ten post edytował Pantas śro, 10 cze 2009 - 22:44 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Chłopcze nie jestem żadnym Twoim kolegą
![]() A licznik był kręcony ze 2 razy i to zanim Ty go kupiłeś gdzieś w Niemczech ![]() Ten post edytował Kamil_ czw, 11 cze 2009 - 11:50 |
|
|
![]()
|
|
Nie kupiłem auta nigdzie w Niemczech, ale jesteś zbyt głupi żeby takie sprawy zrozumieć
![]() Zresztą jak nie jesteś zainteresowany to po co się tutaj wpierniczasz? Zazdrościsz? |
|
|
![]()
|
|
I po co się napinasz?
Mnie tylko ciekawi jak po lekkim uderzeniu w przód trzeba było klepać całą maskę, zderzak i jeszcze i tak belka jest wygięta ![]() |
|
|
![]()
|
|
Belka jest wgięta lekko to fakt, co widać na foto. Maska miała lekkie wgniecenie.
Zderzak nie miał żadnych uszkodzeń, prócz tego że jak to z przodu, to na plastiku gdzieniegdzie był gorszy stan lakieru, a poza tym chciałem przenieść rejestrację i zrobić gładki zderzak, stąd wygląda to w ten sposób ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 41 Dołączył: nie, 27 kwi 08 Nr użytkownika: 1,253 Płeć: Mężczyzna ![]() |
1. Czy po lekkim uderzeniu w przód jest airbag w kierownicy czy zaślepka?
2. Z którego kraju została sprowadzona? 3. Czy jest książka serwisowa (wyprodukowana w 1994 r.) potwierdzająca ten tak niski przebieg autka? PS. Zdjęcia z otwartymi drzwiami sugerują, że sprzedający może chcieć ukryć złe spasowanie drzwi z resztą nadwozia, co może świadczyć nie tylko o naprawie maski i przedniego zderzaka... |
|
|
![]()
|
|
Panowie chyba chcą nowe auto za takie pieniążki i z tego rocznika
![]() Ten samochód ma ponad 14 lat, a chcielibyście nóweczkę. Odpowiadając na Twoje pytania @Alpin: Auto jest bez airbaga, ten rocznik nie posiadał takiego wyposażenia, bynajmniej mój model nie ma i nie miał poduch. Autko sprowadzone z niemiec przez poprzedniego właściciela. Nie ma książki serwisowej. Autko było uderzone, nigdzie nie piszę, że bezwypadkowe, nie zamierzam nikomu wciskać kitów, że to bezwypadkowe, a na aucie nie ma szpachli. Jak ktoś wierzy że kupi za takie pieniążki autko nóweczkę w idealnym stanie, to chyba nie tędy droga. Oczywiście każdy własne chwali, ale Panowie widzę tutaj zgryźliwość, nikt z Was nie chce kupić tylko wytyka co widzi ![]() Na życzenie wysyłam więcej fotek, bo nie mam nic do ukrycia, to że auto było bite to widać, a ja mogę dokładnie pokazać gdzie, bo dla mnie to nie są sprawy do ukrycia, a to że maska jest krzywo czy kolor inny to chyba w jeździe nie przeszkadza prawda? ![]() |
|
|
![]()
|
|
UŻYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 163 Dołączył: czw, 12 lut 09 Skąd: Center ! Nr użytkownika: 3,192 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To jeszcze go nie sprzedałes, a podobno masz takie zainteresowanie
![]() A kilometry musiały być nieźle zbijane, zapewne przyszły właściciel jeżeli się taki znajdzie to po nie długim czasie pewnie będzie musiał myśleć o nowym silniku ![]() Ten post edytował Mariuszek_ sob, 13 cze 2009 - 23:47 |
|
|
![]()
|
|
CYTAT to po nie długim czasie pewnie będzie musiał myśleć o nowym silniku A najlepiej o trzech! ![]() Jesteście śmieszni, nikt auta nie wpadnie obejrzeć, tylko plecie takie bzdury. Jesteś z Korzeńca, ja też jestem z Cupiała. Przyjdź, zobacz auto i się przejedź, i wtedy możesz takie swoje zdanie utrzymywać, ale przypuszczam, że po prostu musisz sobie pogadać. Tak owszem jest spore zainteresowanie, ale chyba jednak autka obecnie nie sprzedam, przez tą maskę i zderzak, więc po powrocie z Holandii pomaluję te elementy i dopieszczę samochód, wtedy będzie można więcej za niego dostać. Pozdrawiam! |
|
|
![]()
|
|
No bo jak pomalujesz to będziesz mógł wciskać kit, że bezwypadkowy
![]() Tę maske i zderzak masz już długo, czemu nie pomyślałeś wcześniej o malowaniu? |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Panowie nie ma się co pastwić nad Pantasem i jego Mazdą - było nie było jest to jedna z najtańszych ofert za ten model i rocznik na otomoto.pl a więc chyba nikt nie powinien spodziewać się "bezwypadkowej igiełki", do której tylko "lać i jeździć" i w której "nic nie stuka i nic nie puka". Pantas nie pisał, że auto jest bezwypadkowe, zresztą nie trzeba być ekspertem żeby zobaczyć na fotkach co i jak - Pantas nic więc nie ukrywa, klient widzi co bierze a więc nie bardzo wiem co mają na celu te wielce odkrywcze opinie. Podobnie przebieg - chyba ogólnie wiadomo, że 90% aut w tym kraju ma przebieg z kapelusza więc to też nie odkrycie, Pantas zresztą nic nie musi wiedzieć o ew. kręceniu a może licznik nie był jednak kręcony? Ale bez oględzin to trudno stwierdzić a wystarczy 5 min lektury w sieci aby wiedzieć, że licznik kilometrów to ostatnie co się bierze pod uwagę przy zakupie auta w tym kraju.
Mam wrażenie, że parę osób poczytało posty na bezwypadkowe.net czy na blogu tylika (które nawiasem pisząc polecam wszystkim przymierzającym się do zakupu używanej fury) i teraz na siłę chce się wykazać wiedzą ale akurat w przypadku, gdzie wielkiej wiedzy nie potrzeba aby zobaczyć co i jak. |
|
|
![]()
|
|
CYTAT Tę maske i zderzak masz już długo, czemu nie pomyślałeś wcześniej o malowaniu? Kolego malowanie kosztuje, autko zostało zapodkładowane bo wtedy malować go nie potrzebowałem, i nie miałem na to pieniążków, teraz idzie na sprzedaż, a ja wyjeżdzam, więc czasu na malowanie też nie ma. Kolega @vacu dotarł do sedna sprawy, panowie wypowiadający się tutaj chcą się wykazać, jacy to oni nie są fajni, a tymczasem w mojej ofercie nie ma rzeczy zatajonych. Licznik może i był kręcony, może nie, któż to wie, ja kupując to auto patrzyłem na to jak wygląda i w jakim jest stanie, a nie na te magiczne cyferki, którymi większość się tak podnieca ![]() Chcecie to przyjdźcie obejrzeć, przejechać się i wtedy wypisujcie swoje przemyślenia na forum, a gdybanie to zostawcie jasnowidzom ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 41 Dołączył: nie, 27 kwi 08 Nr użytkownika: 1,253 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Autko fajne i sprzedawca uczciwy. Cena niewysoka i do negocjacji. Wiemy ile auto ma lat i nikt nie oczekuje cudów. Prędzej czy później znajdzie się kupiec. Pryśnij tylko tę maskę i zderzak, bo to zniechęca kupujących na dzień dobry. Jeśli nie zna się prawdziwego przebiegu, to lepiej nic nie podawać, bo tak jest uczciwiej.
PS. Dla lubiących poczytać o handlowaniu używanymi autami polecam dwie stronki: http://tylik.motogrono.pl/ http://bezwypadkowe.net/ |
|
|
![]()
|
|
CYTAT Jeśli nie zna się prawdziwego przebiegu, to lepiej nic nie podawać, bo tak jest uczciwiej. Szczerze to nie pomyślałem o tym, bo pewnie tak bym zrobił ![]() Autko będzie pryśnięte, bo faktycznie kupców to zniechęca. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 16:25 |