![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 369 Dołączył: wto, 14 mar 06 Skąd: Łosień / Gołonóg Nr użytkownika: 192 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W najbliższym czasie zacznie działać w naszym mieście nowa ciekawa firma, dostarczająca pizze i inne posiłki na telefon.
http://www.carpizza.pl gorąco polecam, jako reklama niech posłuży fakt, że jest to nowy projekt pierwszych właścicielu Klubu Puls, więc sami wiecie że jedzonko będzie naprawde dobre ![]() zapraszamy do współpracy klientów indywidualnych, jak i całe firmy - dostępna ciekawa oferta cateringowa. Ten post edytował prezes śro, 20 maj 2009 - 23:08 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W najbliższym czasie zacznie działać w naszym mieście nowa ciekawa firma, dostarczająca pizze i inne posiłki na telefon. http://www.carpizza.pl gorąco polecam, jako reklama niech posłuży fakt, że jest to nowy projekt pierwszych właścicielu Klubu Puls, więc sami wiecie że jedzonko będzie naprawde dobre ![]() zapraszamy do współpracy klientów indywidualnych, jak i całe firmy - dostępna ciekawa oferta cateringowa. Fajnie ![]() ![]() BTW. Dodajcie do oferty kluski śląskie ![]() ![]() Ten post edytował Bartek czw, 21 maj 2009 - 18:38 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
jakby kucharze z pulsu nie przypalali ciasta, to może by właściciel dalej właścicielem pulsu był
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 369 Dołączył: wto, 14 mar 06 Skąd: Łosień / Gołonóg Nr użytkownika: 192 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
a jakiś adres to wy macie, lokal jakiś czy to tylko kuchnia na telefon ?
|
|
|
![]()
|
|
tylko na telefon, dlatego CarPizza
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
Jak jest minimalna kwota zamowienia? Transport gratis czy płatny?
-------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 221 Dołączył: pią, 15 gru 06 Skąd: Ujejsce City Nr użytkownika: 370 ![]() |
w niedzielę pierwszy raz skorzystałem z usług Carpizzy i... w poniedziałek skorzystałem ponownie. Kontakt przez telefon bardzo miły, pizza też bardzo dobra i dojechała do Ujejsca gorąca (pierwszy raz odkąd tu mieszkam). Mama nadzieję, że ten poziom utrzyma się przez cały czas.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: wto, 14 lip 09 Nr użytkownika: 3,388 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja tez lubie wasza firme, jest solidna a posilki bardzo smaczne.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: śro, 26 gru 07 Nr użytkownika: 993 Płeć: Mężczyzna GG: 4723472 ![]() |
Zainwestowalibyście w jakąś stronę internetową, pewnie jesteście nastawieni głównie na sprzedaż telefoniczną, a mnie Wasza strona odstrasza, jak profesjonalizm to pod każdym względem, a strona jest brzydka, mało czytelna, nie profesjonalna i odstrasza, zamiast przyciągać.
Rozumiem, że to Wasze początki itd, ale taka moja mała rada na przyszłość ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Przyłączam się do pochwał - pizza smaczna, w dodatku pierwszy raz zdarzyło mi się dostać pizzę tak gorącą, że trzeba było chwilę poczekać
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 65 Dołączył: pią, 04 lip 08 Nr użytkownika: 1,362 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przykro mi ale nie mogę pochwalić. zamówiłem dwa placki po węgiersku... naprawdę nie dobre były, do tego, sosu praktycznie zero a na to rzucone dosłownie 3 kawałki marynowanej papryki. Nie jadłem pizzy może w tym przypadku jest inaczej. Czy pizza robiona jest w piecu chlebowym?
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
@Pantas
Ty jako webmaster zrobisz ją oczywiście po korzystnej cenie? ![]() Ten post edytował Kamil_ czw, 23 lip 2009 - 22:59 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: śro, 26 gru 07 Nr użytkownika: 993 Płeć: Mężczyzna GG: 4723472 ![]() |
@Pantas Ty jako webmaster zrobisz ją oczywiście po korzystnej cenie? ![]() Nic takiego nie pisałem ![]() Nie mam czasu na robienie stron, ale strona carpizzy ewidentnie nie zachęca. Chyba, że ja mam jakiś spaczony gust, ale moim zdaniem to wygląda bez urazy dla nikogo jak kupa gówna, zrobiona w paincie. 10 minut roboty, lepszej jakości zdjęcia i jest strona estetyczna, zachęcająca. Branża gastronomiczna to powinna być estetyczna strona, a nie jakiś moloch ;P Dla mnie strona totalne dno. Pixeloza, strona ładuje się kupe czasu. Takie moje zdanie - konstruktywna krytyka. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie no, 10 minut nie masz? ;-)
|
|
|
![]()
|
|
Jak trzeba to mam ;D
|
|
|
![]()
|
|
skusiłem się na pizze harley z dodatkową kukurydzą i ogórkiem:
pizza bardzo dobra, ciasto i dodatki tak jak lubie, ale: SOS TO JEST KPINA !! Jak można dodawać rozwodnioną zupe pomidorową i pisać że to sos !! A ta opłata za opakowanie, to troche żałosne. Albo napisać na stronie, że dostawa 1 zł, albo napisać, że się płaci za pudełko ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:03 |