![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam. Od dawna planowałem pójście na siłkę, ale jakoś teraz mnie to dopada coraz mocniej
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
ja bym wybrał terminatusa. Sam chodziłem głównie do Sandowa Sandała czy co to tam było na redenie, ale to dawne czasy były, siłownia była mała, ale miała niepowtarzalny klimat hehe. A w terminatusie jest wszystko co potrzeba. Ja uważam, że dla zdrowotności wystarczy 4 razy w tygodniu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja bym wybrał terminatusa. Sam chodziłem głównie do Sandowa Sandała czy co to tam było na redenie, ale to dawne czasy były, siłownia była mała, ale miała niepowtarzalny klimat hehe. A w terminatusie jest wszystko co potrzeba. Ja uważam, że dla zdrowotności wystarczy 4 razy w tygodniu. Dzieki za radę - teraz mam pytanie co do jakiejś diety - czy powinienem kupić sobie białko, kreatyne czy co tam jeszcze? Jestem szczupły więc zbytnio nie mam co spalać. Najlepiej jakbym z kimś zaczął to wtedy lepiej sie chodzi. |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Super Gym na Kosciuszki
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ze mną chodź Sebastianie! Ja zamierzam (czy zacznę?) znów zacząć chadzać tak ze 3 razy w tygodniu na siłownię na 1-1,5 godziny i właśnie do Terminatusa, bo blisko, bo ponoć fajny i chadzałem tam z 10 lat temu
![]() Jak coś - kontakt na GG/PW :> |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Dave w jakie dni i godzinki?? Jakoś zawsze mi brakowało konsekwencji i towarzystwa
![]() -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
Chętnie się wybiorę z Wami
![]() ![]() Rozmawialem już z Kwintoszem - i mam nadzieję że wypali coś..... Ten post edytował Sebastian22 wto, 31 mar 2009 - 01:02 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
a to już Cie panowie na siłowni poinstruują co jeść i gdzie się kłuć hehehe. Temat rzeka, czy to z tymi legalnymi czy mniej legalnymi odżywkami i doborem treningu. Ja coś spaprałem, bo też byłem chudy a po siłowni zrobiłem się silny i z brzuszkiem, zamiast silny i wyrzeźbiony hehe
|
|
|
![]()
|
|
a to już Cie panowie na siłowni poinstruują co jeść i gdzie się kłuć hehehe. Temat rzeka, czy to z tymi legalnymi czy mniej legalnymi odżywkami i doborem treningu. Ja coś spaprałem, bo też byłem chudy a po siłowni zrobiłem się silny i z brzuszkiem, zamiast silny i wyrzeźbiony hehe Przecież jeszcze możesz popracować nad tym ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kwitnosz, po świętach a w godziny i dni niestety nieregularne (choć tak bym wolał), gdyż wiesz, jaką mam pracę! Kontakt do zgadania na PW lub GG.
Pozdro ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:58 |