Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Siłownia raz jeszcze
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
Sebastian22
Witam. Od dawna planowałem pójście na siłkę, ale jakoś teraz mnie to dopada coraz mocniej wink.gif Mam takie pytanie - mieszkam w Gołonogu - którą siłkę byście polecali? Jeśli już sie zdecyduję to co powieniem wiedzieć na ten temat? Jak często się chodzi itp. ogólnie jestem w tym zielony. Licze na normalne opinie a nie jakieś dogryzanie.
savalas
ja bym wybrał terminatusa. Sam chodziłem głównie do Sandowa Sandała czy co to tam było na redenie, ale to dawne czasy były, siłownia była mała, ale miała niepowtarzalny klimat hehe. A w terminatusie jest wszystko co potrzeba. Ja uważam, że dla zdrowotności wystarczy 4 razy w tygodniu.
Sebastian22
CYTAT(savalas @ nie, 29 mar 2009 - 23:16) *
ja bym wybrał terminatusa. Sam chodziłem głównie do Sandowa Sandała czy co to tam było na redenie, ale to dawne czasy były, siłownia była mała, ale miała niepowtarzalny klimat hehe. A w terminatusie jest wszystko co potrzeba. Ja uważam, że dla zdrowotności wystarczy 4 razy w tygodniu.

Dzieki za radę - teraz mam pytanie co do jakiejś diety - czy powinienem kupić sobie białko, kreatyne czy co tam jeszcze? Jestem szczupły więc zbytnio nie mam co spalać. Najlepiej jakbym z kimś zaczął to wtedy lepiej sie chodzi.
Master
Super Gym na Kosciuszki
Dave
Ze mną chodź Sebastianie! Ja zamierzam (czy zacznę?) znów zacząć chadzać tak ze 3 razy w tygodniu na siłownię na 1-1,5 godziny i właśnie do Terminatusa, bo blisko, bo ponoć fajny i chadzałem tam z 10 lat temu smile2.gif
Jak coś - kontakt na GG/PW :>
kwintosz
Dave w jakie dni i godzinki?? Jakoś zawsze mi brakowało konsekwencji i towarzystwa tongue.gif ..
Sebastian22
Chętnie się wybiorę z Wami biggrin.gif Super! Tylko trzeba by się zgadzać gdzie i inne szczegóły....co prawda ponoć Terminatus się zepsuł (klimatem) ale jak tam zamierzacie to i ja z Wami.....smile2.gif Ja mam każdy dzień wolny, więc moge się dostować byle godzina pasowala bo ja z roboty jestem 17.30 w domu wiec pasowalo by mi na ok. 18.

Rozmawialem już z Kwintoszem - i mam nadzieję że wypali coś.....
savalas
a to już Cie panowie na siłowni poinstruują co jeść i gdzie się kłuć hehehe. Temat rzeka, czy to z tymi legalnymi czy mniej legalnymi odżywkami i doborem treningu. Ja coś spaprałem, bo też byłem chudy a po siłowni zrobiłem się silny i z brzuszkiem, zamiast silny i wyrzeźbiony hehe
Sebastian22
CYTAT(savalas @ czw, 02 kwi 2009 - 22:21) *
a to już Cie panowie na siłowni poinstruują co jeść i gdzie się kłuć hehehe. Temat rzeka, czy to z tymi legalnymi czy mniej legalnymi odżywkami i doborem treningu. Ja coś spaprałem, bo też byłem chudy a po siłowni zrobiłem się silny i z brzuszkiem, zamiast silny i wyrzeźbiony hehe

Przecież jeszcze możesz popracować nad tym smile2.gif Ja myśle że w przyszłym tyg. przydało by się zacząć, może się uda....a jak nie to po świętach. Nie chcę tego odkładać w nieskończoność.
Dave
Kwitnosz, po świętach a w godziny i dni niestety nieregularne (choć tak bym wolał), gdyż wiesz, jaką mam pracę! Kontakt do zgadania na PW lub GG.
Pozdro smile2.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.