![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: śro, 26 gru 07 Nr użytkownika: 993 Płeć: Mężczyzna GG: 4723472 ![]() |
Wybieramy się na ferie zimowe i część naszej ekipy jedzie pociągiem, część autem.
Powiedzcie mi jak dojechać do Budzowa (mała miejscowość koło Suchej Beskidzkiej). Generalnie słyszałem, że najlepiej jest jechać z Dąbrowy do Krakowa, a w Krakowie przesiadka na BUS'a prosto do Budzowa. Ale kurde nie rozeznaje się w tych stronach PKP i PKS i nie jestem pewien czy takie połączenie istnieje na pewno. Ktoś coś zaproponuje? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedz! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 53 Dołączył: sob, 17 sty 09 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 3,130 Płeć: Mężczyzna GG: KS6841974 Skype: brak Tlen: ks ![]() |
Wybieramy się na ferie zimowe i część naszej ekipy jedzie pociągiem, część autem. Powiedzcie mi jak dojechać do Budzowa (mała miejscowość koło Suchej Beskidzkiej). Generalnie słyszałem, że najlepiej jest jechać z Dąbrowy do Krakowa, a w Krakowie przesiadka na BUS'a prosto do Budzowa. Ale kurde nie rozeznaje się w tych stronach PKP i PKS i nie jestem pewien czy takie połączenie istnieje na pewno. Ktoś coś zaproponuje? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedz! pks z katowic przez wadowice do suchej albo zawoji , w suchej przesiadka do budzowa |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
http://www.rozklady.com.pl/main.php?page=p...as_maks=90&
I generalnie możesz poszukać w tej wyszukiwarce, jeszcze nigdy mnie nie zawiodła a parę razy już korzystałem. Ale i tak zawszę dzwonię do przewoźnika zapytać czy info aktualne ![]() --------------------- [Edycja] ech, nie da się wkleić gotowych wyników, wejdź na http://www.rozklady.com.pl/main.php?page=polo& i wpisz Kraków i Budzów Ten post edytował vacu czw, 29 sty 2009 - 17:41 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ależ strona www.rozklady.com.pl jest często nieaktualna i błędna!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Ależ strona www.rozklady.com.pl jest często nieaktualna i błędna! Toteż napisałem że warto zawsze zadzwonić i się upewnić (zawsze podany jest przewoźnik) - aczkolwiek ja ładnych kilka razy z tego korzystałem i tylko raz zdarzyło się, że autobus miał zmianę trasy z powodu remontu drogi i mi nie pasował (aczkolwiek jednak jechał - mimo wszystko - zgodnie z tym co było na stronie). A lepszej wyszukiwarki nie znam, powiem więcej - strony www naszych przewoźników autobusowych zwykle wołają o powstę do nieba i arza się, że o niektórych busach nie ma wzmianki a tak naprawdę jeżdżą. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:57 |