Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dąbrowa Górnicza - Budzów
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
Pantas
Wybieramy się na ferie zimowe i część naszej ekipy jedzie pociągiem, część autem.

Powiedzcie mi jak dojechać do Budzowa (mała miejscowość koło Suchej Beskidzkiej).

Generalnie słyszałem, że najlepiej jest jechać z Dąbrowy do Krakowa, a w Krakowie przesiadka na BUS'a prosto do Budzowa.

Ale kurde nie rozeznaje się w tych stronach PKP i PKS i nie jestem pewien czy takie połączenie istnieje na pewno.

Ktoś coś zaproponuje?

Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedz!
bombowiec
CYTAT(Pantas @ czw, 29 sty 2009 - 10:33) *
Wybieramy się na ferie zimowe i część naszej ekipy jedzie pociągiem, część autem.

Powiedzcie mi jak dojechać do Budzowa (mała miejscowość koło Suchej Beskidzkiej).

Generalnie słyszałem, że najlepiej jest jechać z Dąbrowy do Krakowa, a w Krakowie przesiadka na BUS'a prosto do Budzowa.

Ale kurde nie rozeznaje się w tych stronach PKP i PKS i nie jestem pewien czy takie połączenie istnieje na pewno.

Ktoś coś zaproponuje?

Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedz!

pks z katowic przez wadowice do suchej albo zawoji , w suchej przesiadka do budzowa
vacu
http://www.rozklady.com.pl/main.php?page=p...as_maks=90&

I generalnie możesz poszukać w tej wyszukiwarce, jeszcze nigdy mnie nie zawiodła a parę razy już korzystałem. Ale i tak zawszę dzwonię do przewoźnika zapytać czy info aktualne wink.gif

---------------------
[Edycja]
ech, nie da się wkleić gotowych wyników, wejdź na http://www.rozklady.com.pl/main.php?page=polo& i wpisz Kraków i Budzów
Dave
Ależ strona www.rozklady.com.pl jest często nieaktualna i błędna!
vacu
CYTAT(Dave @ pon, 02 lut 2009 - 12:28) *
Ależ strona www.rozklady.com.pl jest często nieaktualna i błędna!

Toteż napisałem że warto zawsze zadzwonić i się upewnić (zawsze podany jest przewoźnik) - aczkolwiek ja ładnych kilka razy z tego korzystałem i tylko raz zdarzyło się, że autobus miał zmianę trasy z powodu remontu drogi i mi nie pasował (aczkolwiek jednak jechał - mimo wszystko - zgodnie z tym co było na stronie).

A lepszej wyszukiwarki nie znam, powiem więcej - strony www naszych przewoźników autobusowych zwykle wołają o powstę do nieba i arza się, że o niektórych busach nie ma wzmianki a tak naprawdę jeżdżą.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.