![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Jest wśród nas kilku gości, którzy potrafią...
Mam takiego pomysła, aby stworzyć godło KK MKS DG. Co Wy na to? pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jestem jak najbardziej za.
Kto robi projekt?! ![]() |
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
to sie decydujcie bo jak zrobmy to godło to wtedy dopiero sie zrobi mała flage 1,5x1,5 m z tym godłem
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Co my na to?
Jak będą fajne projekty, to się przecież nikt nie obrazi. Także kto potrafi, niech działa ![]() Kilka projektów będzie to i na vlepy będzie można je wykorzystać ;-) |
|
|
![]()
|
|
![]() KK#21 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 356 Dołączył: pią, 21 mar 08 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 1,178 Płeć: Mężczyzna GG: 3890826 ![]() |
Dobry pomysł. Przydałaby się ładna, porządna flaga
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 343 Dołączył: wto, 27 lis 07 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 910 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Również jestem za. Może być ciekawie
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
mi bardziej sie podoba mysl o vlepach
![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wersja hardcore
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
na moj gust jest ok, ale do godla sie chyba nie nadaje
![]() ![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
na moj gust jest ok, ale do godla sie chyba nie nadaje ![]() ![]() Humorystyczne.. no wg mnie to ma takie być , w końcu to jest herb KK a nie miasta czy coś w tym stylu ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Może ja się nie znam, ale wtedy raczej nikt nam do puszki nie wrzuci
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Ten gościu nie wygląda na sympatycznego ;p. Może co poniektórych emerytów i rencistów odstraszyć...
Kurde graficznie nie stoje źle, ale zaś pomysłu nie mam na takie coś... -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Ciekawe, jakby mu włos odrósł i kolczyk oddał na złom.Jakby to wyglądało. Teraz wygląda mi na kierowcę BMW, choć karku nie widać.
Ale nie ma się co rozczulać nad jednym projektem, musi być ich więcej:) -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
No bo właśnie u takich karków nie ma karków ;-)
|
|
|
![]()
|
|
![]() KK#21 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 356 Dołączył: pią, 21 mar 08 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 1,178 Płeć: Mężczyzna GG: 3890826 ![]() |
Na wyjazdy by była dobra, ludzie by się bali
|
|
![]()
|
|
![]() KK #34 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 152 Dołączył: pon, 11 lut 08 Skąd: wioska rybacka Nr użytkownika: 1,107 Płeć: Mężczyzna GG: 8919493 ![]() |
No właśnie nie chodzi o to żeby się nas bali, bo my nie jesteśmy "bojówką" MKSu tylko Klubem Kibica
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Krzyś 100%
Przykład - dzisiejszy mecz Gwardia vs Muszyna. O co mi się rozbiega, pomyślcie. A ja wpadłem na inny pomysł. Zibar i endriu chcieli poruszyć publiczność na naszej hali (liczeniem), nie udało się. Kibice okazali się hojni - kasa w puszkach. Może by tak zrobić karteczki i rozdawać na wejściu. Jak to widzę: Stoją członkowie KK z puszką kasę zbierają i karteczkę do ręki wręczają; A na niej jakiś prosty tekst dopingu odnośnie MKS'u. Na początek proste będą same "literki". Mecz się zaczyna, trwa, nasz Goły zaczyna dany tekst, KK 2-3 ciągnie, kilku klubowiczów rozbiega się po sektorach wymachując "tą" karteczką i drą ryja aby dany sektor pobudzić do dopingu. Taka jest moja wizja. -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
PO PIERWSZE temat jest o czym innym.
PO DRUGIE ario schowaj ten projekt bo na vlepe będzie jak znalazł , chociaz ja bym to dał jako to " godło" ![]() ![]() ![]() ![]() PO TRZECIE doping na hali jak narazie nie wyjdzie i dobrze o tym wiecie...na mecz ze Stalą planujemy mała niespodzianke , może to wjedzie na ambicje ludziom(kto wie o co chodzi to niech milczy !) .Narazie postaramy się nauczyć ich liczyc do 3 o innych piesniach nie ma co marzyć...ONI WSTAĆ NIE POTRAFIĄ JAK MY ICH O TO PROSIMY !! |
|
|
![]()
|
|
W sumie jak robiłem ten projekt, to sobie coś uświadomiłem
napis 'klub kibica mks dąbrowa górnicza' na tym logo niefajnie wygląda Nie powinniśmy się jakoś nazywać? ![]() edit: w planach ma jeszcze kilka projektów ![]() Ten post edytował ario pon, 20 paź 2008 - 15:18 |
|
|
![]()
|
|
PO PIERWSZE temat jest o czym innym. PO DRUGIE ario schowaj ten projekt bo na vlepe będzie jak znalazł , chociaz ja bym to dał jako to " godło" ![]() ![]() ![]() ![]() PO TRZECIE doping na hali jak narazie nie wyjdzie i dobrze o tym wiecie...na mecz ze Stalą planujemy mała niespodzianke , może to wjedzie na ambicje ludziom(kto wie o co chodzi to niech milczy !) .Narazie postaramy się nauczyć ich liczyc do 3 o innych piesniach nie ma co marzyć...ONI WSTAĆ NIE POTRAFIĄ JAK MY ICH O TO PROSIMY !! moim zdaniem wiecej liczenia i klaskania - to jako priorytet, zeby ludzie dolaczali, a z przyspiewkami mozemy troche wyluzowac ![]() dobra, koniec ot -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
![]() kk #41 ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 34 Dołączył: pią, 07 gru 07 Skąd: osiedle mickiewicza Nr użytkownika: 933 Płeć: Mężczyzna GG: 11403924 Skype: -- Tlen: -- ![]() |
jestem ZA godłem tylko ten napis jkais inny ogółem konkret
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() kk #41 ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 34 Dołączył: pią, 07 gru 07 Skąd: osiedle mickiewicza Nr użytkownika: 933 Płeć: Mężczyzna GG: 11403924 Skype: -- Tlen: -- ![]() |
A CO MYSLICIE O CZYMS TAKIM TO TAKI MóJ MAłY POMYSł MOZNA OCZYWISCIE TO ZMIENIAC
|
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie pokazuje się..
-------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
jak się daje na speedyshare... xD. ppm -> właściwości -> link.
Tekst nawet fajny, ale projekt za prosty moim zdaniem ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
KK #22 Grupa: Użytkownik Postów: 11 Dołączył: sob, 20 wrz 08 Nr użytkownika: 1,482 Płeć: Mężczyzna GG: 1857608 ![]() |
powiem że jest dobry ale jakby jeszcze troszke dać do góry MKS to nie wchodziło by na godło zespołu
|
|
|
![]()
|
|
KK #11 ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 41 Dołączył: śro, 12 mar 08 Skąd: manhattan Nr użytkownika: 1,153 Płeć: Mężczyzna GG: 2890541 Skype: rolnik931 ![]() |
mi sie podoba tylko ta ręka i szalik w tle nie pasują do reszty troche i MKS mało widoczne.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() KK #34 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 152 Dołączył: pon, 11 lut 08 Skąd: wioska rybacka Nr użytkownika: 1,107 Płeć: Mężczyzna GG: 8919493 ![]() |
No niestety, zaciśnięta pięść nie najlepiej się kojarzy... a już na pewno nie kojarzy się z Klubem Kibica siatkówki
![]() |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Krzysiu a może Twój avtar tylko w kolorach i z hasłem KK jakoś wklejonym w koronę??
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
KK #22 Grupa: Użytkownik Postów: 11 Dołączył: sob, 20 wrz 08 Nr użytkownika: 1,482 Płeć: Mężczyzna GG: 1857608 ![]() |
a jakby zamiast tej pięści coś innego??
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sun of a beach ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 202 Dołączył: nie, 18 lis 07 Nr użytkownika: 883 Płeć: Mężczyzna GG: 6460675 Skype: peterek.fm ![]() |
To hasło honor wiara siła takie trochę Bóg honor ojczyzna xD Patetyczne ma maksa
![]() Ale ja się czepiam tylko piąchy i napisu (pomijając, że nie lubię tego stylu bo to nie ważne. MKS jest dla mnie nieczytelny). No może jeszcze szaliczek wygląda słabo, ale już się nie czepiam ![]() ![]() -------------------- "Słońce lśni, mieni się, jak ze złota sztabka, trafia szlag, że nie można go skraść"
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Zbyt prosty ten projekt :|
Kolory (głównie ten niebieski) są za jasne i troche to tutaj tak nie pasuje. Ten napis MKS a'la GTA San Andreas. Napisy najlepiej by były czytelne, by każdy wiedział o kogo chodzi. Herbik na środku dobry pomysł. Upchanie tej piąchy i szalika pogorszyło troche efekt. Za dużo nawalonego tam jest. Ale szacun za podjęcie się stworzenia tego. Ja nie mam zacięcia graficznego, więc nie wiem czy będę próbował -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() KK #7 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 261 Dołączył: sob, 18 paź 08 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 1,974 Płeć: Mężczyzna ![]() |
podoba mi sie pomysl ario, tylko ze moze we fladze wrzucic herbik
![]() ![]() -------------------- MKS ON TOUR: -->5185 km<---
Record: -->2255 km<--- |
|
|
![]()
|
|
Ładne
|
|
![]()
|
|
No we fladze herbik i będzie super ;d
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
Wypas tak jak chłopaki wspomniali wkleić na tą flage herb i wypas
|
|
![]()
|
|
dobre dobre
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sun of a beach ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 202 Dołączył: nie, 18 lis 07 Nr użytkownika: 883 Płeć: Mężczyzna GG: 6460675 Skype: peterek.fm ![]() |
Świetne ^^ Brawo ^^
-------------------- "Słońce lśni, mieni się, jak ze złota sztabka, trafia szlag, że nie można go skraść"
|
|
|
![]()
|
|
z tym herbem to dobry pomysł
|
|
|
![]()
|
|
Krzysiu a może Twój avtar tylko w kolorach i z hasłem KK jakoś wklejonym w koronę?? Hehe, no ja nie widzę problemu ![]() Zawsze można dolne części literek KK przedłużyć i zrobić z nich dwa krzyżujące się miecze - symbol walki, waleczności, itp... Górnym częściom KK dorobić diabelskie rogi, wstawić w odpowiednich miejscach "ładne" oczęta, zarys wyłaniającej się z półmroku twarzy i mamy obraz "czegoś" co może budzić lęk (jeśli już tak bardzo co niektórym na tym zależy) ... bo taka zaciśnięta pięść to może jedynie wzbudzić agresję ![]() To wszystko też można by było zmieścić w formacie herbu opisanym dookoła lub z napisami "zgrabnie" wkompowanymi w rysunek. Symbol siły - kilka postaci umieszczonych obok siebie w zwartej grupie ( najlepszym tego przykładem jest rysunek na naszej nowej fladze "Siła z centrum" ) Pomysł jak każdy inny, ale zawsze to jest jakaś alternatywa ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:55 |