Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: A może by tak godło
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
endriu
Jest wśród nas kilku gości, którzy potrafią...

Mam takiego pomysła, aby stworzyć godło KK MKS DG.

Co Wy na to?

pozdr...
ario
Jestem jak najbardziej za.

Kto robi projekt?! biggrin.gif
Goły
to sie decydujcie bo jak zrobmy to godło to wtedy dopiero sie zrobi mała flage 1,5x1,5 m z tym godłem smile2.gif będzie to nasza flaga wizytowa
Kamil_
Co my na to?

Jak będą fajne projekty, to się przecież nikt nie obrazi. Także kto potrafi, niech działa biggrin.gif
Kilka projektów będzie to i na vlepy będzie można je wykorzystać ;-)
Beica
Dobry pomysł. Przydałaby się ładna, porządna flaga smile2.gif
Bartek90
Również jestem za. Może być ciekawie rolleyes.gif rolleyes.gif
Prosty
mi bardziej sie podoba mysl o vlepach biggrin.gif ale godło moze byc, tylko kto sie podejmie :>
ario
Wersja hardcore biggrin.gif

Prosty
na moj gust jest ok, ale do godla sie chyba nie nadaje biggrin.gif aczkolwiek humorystyczne biggrin.gif
Lui
CYTAT(Prosty @ nie, 19 paź 2008 - 20:43) *
na moj gust jest ok, ale do godla sie chyba nie nadaje biggrin.gif aczkolwiek humorystyczne biggrin.gif

Humorystyczne.. no wg mnie to ma takie być , w końcu to jest herb KK a nie miasta czy coś w tym stylu wink.gif
Kamil_
Może ja się nie znam, ale wtedy raczej nikt nam do puszki nie wrzuci smile2.gif
szer
Ten gościu nie wygląda na sympatycznego ;p. Może co poniektórych emerytów i rencistów odstraszyć...
Kurde graficznie nie stoje źle, ale zaś pomysłu nie mam na takie coś...
endriu
Ciekawe, jakby mu włos odrósł i kolczyk oddał na złom.Jakby to wyglądało. Teraz wygląda mi na kierowcę BMW, choć karku nie widać.
Ale nie ma się co rozczulać nad jednym projektem, musi być ich więcej:)
Kamil_
No bo właśnie u takich karków nie ma karków ;-)
Beica
Na wyjazdy by była dobra, ludzie by się bali laugh.gif
krzysiek
No właśnie nie chodzi o to żeby się nas bali, bo my nie jesteśmy "bojówką" MKSu tylko Klubem Kibica wink.gif Nie mamy siać postrachu wśród reszty siatkarskiego "społeczeństwa" tylko podziw, zachwyt i zazdrość u innych, że tak kapitalnie umiemy dopingować nasz zespół, a przy tym tak świetnie się bawić i robić niezłe "show" na trybunach wink.gif Dlatego powinniśmy mieć w godle coś mniej agresywnego smile2.gif
Szczepan
Krzyś 100%
Przykład - dzisiejszy mecz Gwardia vs Muszyna.
O co mi się rozbiega, pomyślcie.
A ja wpadłem na inny pomysł.
Zibar i endriu chcieli poruszyć publiczność na naszej hali (liczeniem), nie udało się. Kibice okazali się hojni - kasa w puszkach. Może by tak zrobić karteczki i rozdawać na wejściu.
Jak to widzę:
Stoją członkowie KK z puszką kasę zbierają i karteczkę do ręki wręczają;
A na niej jakiś prosty tekst dopingu odnośnie MKS'u.
Na początek proste będą same "literki".
Mecz się zaczyna, trwa, nasz Goły zaczyna dany tekst, KK 2-3 ciągnie, kilku klubowiczów rozbiega się po sektorach wymachując "tą" karteczką i drą ryja aby dany sektor pobudzić do dopingu.

Taka jest moja wizja.
Goły
PO PIERWSZE temat jest o czym innym.

PO DRUGIE ario schowaj ten projekt bo na vlepe będzie jak znalazł , chociaz ja bym to dał jako to " godło" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ale mniejsza bo ja maminne podejscie do tego niż wiekszość osob tutaj biggrin.gif

PO TRZECIE doping na hali jak narazie nie wyjdzie i dobrze o tym wiecie...na mecz ze Stalą planujemy mała niespodzianke , może to wjedzie na ambicje ludziom(kto wie o co chodzi to niech milczy !) .Narazie postaramy się nauczyć ich liczyc do 3 o innych piesniach nie ma co marzyć...ONI WSTAĆ NIE POTRAFIĄ JAK MY ICH O TO PROSIMY !!
ario
W sumie jak robiłem ten projekt, to sobie coś uświadomiłem

napis 'klub kibica mks dąbrowa górnicza' na tym logo niefajnie wygląda

Nie powinniśmy się jakoś nazywać? biggrin.gif

edit: w planach ma jeszcze kilka projektów smile2.gif
Prosty
CYTAT(Goły @ pon, 20 paź 2008 - 09:48) *
PO PIERWSZE temat jest o czym innym.

PO DRUGIE ario schowaj ten projekt bo na vlepe będzie jak znalazł , chociaz ja bym to dał jako to " godło" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ale mniejsza bo ja maminne podejscie do tego niż wiekszość osob tutaj biggrin.gif

PO TRZECIE doping na hali jak narazie nie wyjdzie i dobrze o tym wiecie...na mecz ze Stalą planujemy mała niespodzianke , może to wjedzie na ambicje ludziom(kto wie o co chodzi to niech milczy !) .Narazie postaramy się nauczyć ich liczyc do 3 o innych piesniach nie ma co marzyć...ONI WSTAĆ NIE POTRAFIĄ JAK MY ICH O TO PROSIMY !!

moim zdaniem wiecej liczenia i klaskania - to jako priorytet, zeby ludzie dolaczali, a z przyspiewkami mozemy troche wyluzowac wink.gif

dobra, koniec ot
loki1906
jestem ZA godłem tylko ten napis jkais inny ogółem konkret smile2.gif
loki1906
A CO MYSLICIE O CZYMS TAKIM TO TAKI MóJ MAłY POMYSł MOZNA OCZYWISCIE TO ZMIENIAC
siikor
nie pokazuje się..
Beica
jak się daje na speedyshare... xD. ppm -> właściwości -> link.
Tekst nawet fajny, ale projekt za prosty moim zdaniem tongue.gif
loki1906

a takie cos?
Ursus
powiem że jest dobry ale jakby jeszcze troszke dać do góry MKS to nie wchodziło by na godło zespołu
rolnik
mi sie podoba tylko ta ręka i szalik w tle nie pasują do reszty troche i MKS mało widoczne. wink.gif
krzysiek
No niestety, zaciśnięta pięść nie najlepiej się kojarzy... a już na pewno nie kojarzy się z Klubem Kibica siatkówki wink.gif
Padziu
Krzysiu a może Twój avtar tylko w kolorach i z hasłem KK jakoś wklejonym w koronę??
ario
CYTAT(krzysiek @ śro, 29 paź 2008 - 13:09) *
No niestety, zaciśnięta pięść nie najlepiej się kojarzy... a już na pewno nie kojarzy się z Klubem Kibica siatkówki wink.gif

Dokładnie. O taki motyw jakiś czas temu Jagiellonia na meczu z Legią miała kłopoty tongue.gif
Ursus
a jakby zamiast tej pięści coś innego??
Peterek
To hasło honor wiara siła takie trochę Bóg honor ojczyzna xD Patetyczne ma maksa wink.gif

Ale ja się czepiam tylko piąchy i napisu (pomijając, że nie lubię tego stylu bo to nie ważne. MKS jest dla mnie nieczytelny). No może jeszcze szaliczek wygląda słabo, ale już się nie czepiam smile2.gif I tak brawa za chęci dla kogoś komu się chciało to robić bo ja bym tego lepiej nie zrobił wink.gif
szer
Zbyt prosty ten projekt :|
Kolory (głównie ten niebieski) są za jasne i troche to tutaj tak nie pasuje. Ten napis MKS a'la GTA San Andreas. Napisy najlepiej by były czytelne, by każdy wiedział o kogo chodzi. Herbik na środku dobry pomysł. Upchanie tej piąchy i szalika pogorszyło troche efekt. Za dużo nawalonego tam jest.
Ale szacun za podjęcie się stworzenia tego. Ja nie mam zacięcia graficznego, więc nie wiem czy będę próbował
bargidg
podoba mi sie pomysl ario, tylko ze moze we fladze wrzucic herbik huh.gif co Wy na to ? smile2.gif
Beica
Ładne biggrin.gif. Albo wepchnąć na flage "MKS"
szer
No we fladze herbik i będzie super ;d
Lui
Wypas tak jak chłopaki wspomniali wkleić na tą flage herb i wypas wink.gif
loki1906
dobre dobre
Peterek
Świetne ^^ Brawo ^^
Ursus
z tym herbem to dobry pomysł
krzysiek
CYTAT(Padziu @ śro, 29 paź 2008 - 13:30) *
Krzysiu a może Twój avtar tylko w kolorach i z hasłem KK jakoś wklejonym w koronę??

Hehe, no ja nie widzę problemu wink.gif Jeśli tylko ktoś ma jakiś fajny pomysł jakby to wykorzystać to proszę bardzo.
Zawsze można dolne części literek KK przedłużyć i zrobić z nich dwa krzyżujące się miecze - symbol walki, waleczności, itp... Górnym częściom KK dorobić diabelskie rogi, wstawić w odpowiednich miejscach "ładne" oczęta, zarys wyłaniającej się z półmroku twarzy i mamy obraz "czegoś" co może budzić lęk (jeśli już tak bardzo co niektórym na tym zależy) ... bo taka zaciśnięta pięść to może jedynie wzbudzić agresję huh.gif
To wszystko też można by było zmieścić w formacie herbu opisanym dookoła lub z napisami "zgrabnie" wkompowanymi w rysunek.
Symbol siły - kilka postaci umieszczonych obok siebie w zwartej grupie ( najlepszym tego przykładem jest rysunek na naszej nowej fladze "Siła z centrum" )
Pomysł jak każdy inny, ale zawsze to jest jakaś alternatywa wink.gif Potrzebny jest ktoś z wyobraźnią i umiejętnościami graficznymi, i efekt może być całkiem niezły smile2.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.