![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na spotkaniu padło zdanie, że potrzeba Nam nowych szalików. Z nudów zaczynam coś tworzyć.
Nr 1: ![]() Jeśli macie jakieś propozycje to piszcie, a postaram się to przelać na komputerową kartkę ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Odpada,herby na końcu musza byc poziomow, zeby po wywieszeniu na szyje był widoczny jeden z herbow ...Ario , tak jak wygladaja szaliki Legii czy Zagłebia
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() edit: z tego co widzę, to na pasiakach tylko po jednej stronie jest herb. Więc jak coś to tylko logo MKSu by było ![]() Ten post edytował ario sob, 18 paź 2008 - 20:47 |
|
|
![]()
|
|
KK #22 Grupa: Użytkownik Postów: 11 Dołączył: sob, 20 wrz 08 Nr użytkownika: 1,482 Płeć: Mężczyzna GG: 1857608 ![]() |
Nr 1 zajebisty
![]() Proponuje ten zrobić |
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
Szalik nr 1 wymiata !
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() KK#21 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 356 Dołączył: pią, 21 mar 08 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 1,178 Płeć: Mężczyzna GG: 3890826 ![]() |
Też mi sie bardzo podoba jedyneczka
|
|
![]()
|
|
![]() KK #26 ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 42 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 903 Płeć: Mężczyzna GG: 5295797 Tlen: deepablo ![]() |
Tak jedyneczka jest okej
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
a mnie sie nie podoba :| log i herb musza byc poziomo, zmienilbym napis i inaczej kolory dogral
-------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 50 Dołączył: nie, 16 gru 07 Nr użytkownika: 953 Płeć: Mężczyzna ![]() |
na szybko zrobiony projekt tylko że w paincie bo nie znam się na innych programach
![]() Ten post edytował Bocian pon, 20 paź 2008 - 16:36
Załączony plik
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak dla mnie świetne
![]() |
|
|
![]()
|
|
nr 1 OK
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 50 Dołączył: nie, 16 gru 07 Nr użytkownika: 953 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ario jak masz trochę czasu to zrób je jakoś porządnie w photoshopie bo Ty jesteś dobry w te klocki
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() KK #26 ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 42 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 903 Płeć: Mężczyzna GG: 5295797 Tlen: deepablo ![]() |
no i konkretny projekcik
![]() co reszta uzytkowników sądzi ? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dodajcie je jeszcze przez fotosik lub inny hosting bo pod IE się nie otwiera
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Wszystkie projekty spoko ale chyba nr1 najlepszy
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 343 Dołączył: wto, 27 lis 07 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 910 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nr 1 najlepszy
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
KK #14 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 161 Dołączył: wto, 27 lis 07 Nr użytkownika: 909 Płeć: Mężczyzna GG: 6421403 ![]() |
Jak dla mnie numer 3
![]() Ten post edytował wezu_91 pon, 20 paź 2008 - 20:01 |
|
|
![]()
|
|
![]() KK#21 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 356 Dołączył: pią, 21 mar 08 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 1,178 Płeć: Mężczyzna GG: 3890826 ![]() |
Jedyneczka najlepsza z tych trzech
|
|
![]()
|
|
i jeszcze 2
![]() ![]() http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/254b43e09aa847bc.html ![]() Ten post edytował Zibar pon, 20 paź 2008 - 21:06 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
nr1 ale moze inne haslo
|
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Uwaga ! projekt szalika wybieramy najpóźniej do środy do godziny 22!!! jeśli będzie projekt , dzwonie , wysyłam projekt , czekam na wycene i podejrzewam że na Stal Mielec szale dotrą ! dlatego trzeba sie ogarniac bo podejrzewam że 400zł nam nie starczy dlatego będziemy musieli zrobić jeszcze jakąś mała zbiórke we własnym gronie !
Hasło jakie moge zaproponowac : góra: Barwy Dąbrowskie środek : DĄBROWIANIE (ta czcionka co dał bocian w 1 szalu) dół : Opetały Polskę z lewej strony herb Dg z prawej MKS i gra muza Ten post edytował Goły pon, 20 paź 2008 - 23:22 |
|
|
![]()
|
|
to może wklejmy ponumerowane projekty szalów i niech kazdy się wypowie na temat, który mu najbardziej odpowiada
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 343 Dołączył: wto, 27 lis 07 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 910 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Można też zrobić tak jak pisze Goły tylko, że na górze cały napis: Barwy Dąbrowskie opętały Polskę. Środek tak samo czyli: Dąbrowianie, a dól: MKS Dąbrowa Górnicza...
![]() ![]() Taki miks wszystkich dotychczasowych propozycji ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Goły jak mozesz to podaj jeszcze ile tych szalików zostanie zrobionych i ich cenę (około)
|
|
|
![]()
|
|
Szalików bedzie 100 z czego 42 zostaną rozporowadzone między nami . a ceny nie wiem ..RÓBCIE KTOS TEN PROJEKT tak jak napisał bartek90 wyżej
|
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Goł, goł panowie projektanci, czasu mało, a jak przebąkiwał człowiek o nazwie Goły, jest możliwość, że na Mielec "okrycia szyi" mogą być gotowe!!!
pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
nie srajcie ogniem
![]() że tak brzydko powiem zaraz zrobię projekt. |
|
|
![]()
|
|
![]() albo http://img204.imageshack.us/my.php?image=p...ikakopiafz7.jpg Nie użyłem czcionki, którą miał Bocian, bo ona nie ma polskich znaków.. Ten post edytował ario wto, 21 paź 2008 - 17:55 |
|
|
![]()
|
|
Jak dla mnie to nr 1 i projekt na zamówienie mamy gotowy
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No dla mnie też git
![]() |
|
|
![]()
|
|
no mnie tez sie podoba składajcie zamówienie i na Mielec może będą gotowe
![]() |
|
|
![]()
|
|
KK #14 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 161 Dołączył: wto, 27 lis 07 Nr użytkownika: 909 Płeć: Mężczyzna GG: 6421403 ![]() |
Numero uno i gotowe
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
ario należy odpowiednio wkurzyć i na efekty nie trzeba długo czekać, pozytywne efekty.
I gitara, teraz człowiek o nazwie Goły przystępuje do działania:) pozdr... Goły jak coś trzeba to na PW -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
nie wiem jak by wyszlo naprawde, ale egzotyczna czcionka (projekt #2) bardziej mi sie podoba w swiecie internetowym
![]() i tekst na gorze i dole czarny chyba bylby lepiej widoczny (wiem, ze to nie barwy klubowe, ale moze efekt bylby lepszy) -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
Czarny, źle się kojarzy:) Chociaż na nowym banerku "siła z centrum" nawet to wygląda, ale wg. mnie na okrycie szyi nie pasuje.
A druga str. szaliczka, w odwrotnych kolorach? pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
a druga strona szaliczka wg mnie powinna być taka sama
![]() |
|
|
![]()
|
|
no to ok, tak podsunalem pomysl
![]() druga wedlug mnie taka sama, odwrotnie jakos mi sie brzydko wyobraza -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
No projekcik ładny ale czegos mi tu brakuje...nie wiem może by pokombinowac nad jakąs lepszą czcionką ? bo ta jest tak zwykła , prosta -mówie tu o napisie Dąbrowianie ..calośc jak najbardziej ok
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja w d... ma Wasze projekty i szale. Polska brać siatkarska o ile miała czas i chęci przyzwyczaiła, nauczyła i rozpoznaje STARE szale (przykład szalik MKS'u w kwiaciarni w Krakowie i Panowie studenci z Mielca wiedzą o co chodzi, przed halą to samo, nawet gość z Wisły {nie kibic piłkarski czy siatkarski} wiedział z kim gada (Pan W. Kawka był świadkiem). Jak chcecie róbcie nowe szaliki, ale to będzie 3 format na przeciągu 1 roku??
Jeden klubowy dwa nasze?? I w d... znowu. Wybraliście jeden - te same osoby - więc się go trzymać należy, a nie skakać z kwiatka na kwiatek. Goły prowadzi doping (już przez cały mecz [żartobliwie - ciekawe kiedy wprowadzi obroty i podnoszenia]) Reasumując; Doping KK jest, prowadzący jest, szaliki zmieniamy, a w przyszło0ści barwy i może miejscowość. po edycji; A na zdjęciu z linkiem od endriu chuj.. te szale wyszły???????????????????? Ten post edytował Szczepan śro, 22 paź 2008 - 01:53 -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
Szczepan prawde mówiąc to Tobie od dłuższego czasu nic nie odpowiada.Zapodaliśmy nowe przyśpiewki a Ty już swoje.. Najlepiej jak bedziemy miec te "proste szaliki" przez cały czas..I będzie najlepiej
|
|
![]()
|
|
A ja w d... ma Wasze projekty i szale. Polska brać siatkarska o ile miała czas i chęci przyzwyczaiła, nauczyła i rozpoznaje STARE szale (przykład szalik MKS'u w kwiaciarni w Krakowie i Panowie studenci z Mielca wiedzą o co chodzi, przed halą to samo, nawet gość z Wisły {nie kibic piłkarski czy siatkarski} wiedział z kim gada (Pan W. Kawka był świadkiem). Jak chcecie róbcie nowe szaliki, ale to będzie 3 format na przeciągu 1 roku?? Jeden klubowy dwa nasze?? I w d... znowu. Wybraliście jeden - te same osoby - więc się go trzymać należy, a nie skakać z kwiatka na kwiatek. Goły prowadzi doping (już przez cały mecz [żartobliwie - ciekawe kiedy wprowadzi obroty i podnoszenia]) Reasumując; Doping KK jest, prowadzący jest, szaliki zmieniamy, a w przyszło0ści barwy i może miejscowość. po edycji; A na zdjęciu z linkiem od endriu chuj.. te szale wyszły???????????????????? Szczepan chyba nie ma przymusu kupowania nowego szalika - nie chcesz nie kupuj i korzystaj z obecnego ![]() Ten post edytował Padziu śro, 22 paź 2008 - 07:38 |
|
|
![]()
|
|
Lui -> wszystkim nie dogodzisz
Szczepan, nie kupuj i proste, wiecej na tym KK zarobi ![]() Ten post edytował Prosty śro, 22 paź 2008 - 08:36 -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kupić kupię, ale i tak ze starego będę korzystał.
Wyobraźcie sobie 10 osób i każda z innym szalem. Ale będzie rewia mody!!!!!!!!!!!!!!!!! A kasę zarobić na KK można na starych, publiczność dąbrowska już je zna i na pewno nie jedna osoba chciałaby zakupić taki szalik. Na zdjęciu (link od endriu) widać dąbrowa, górnicza, logo MKS'u, logo DG, czego więcej chcieć. Zrobimy nowe szale, potem logo KK i znowu nowe szale z w\w logo. I tak do usranej śmierci. -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Szczepan,
Szalików może być 5000 różnych.. ważne jest to że są jednego klubu, spójrz chłopie na różne zdjęcia kibicowskie w internecie i zobacz ile różnych wzorów mają różne kluby.. Szalik jest reprezentatywny i jeśli chcesz to będziesz chodził w starym a jeśli ci się humor zmieni to założysz sobie nowy. Prosta sprawa chyba.. PS. To może zróbmy jeszcze z 10 flag "siła z centrum" bo kibice się przyzwyczaili do niej i nie ma sensu robić innych bo ta jest rozpoznawalna... ? PS 2. ![]() Wiele szali, jedne barwy... źle wygląda? chyba lepiej niż monotonność jednego szala u wszystkich.. Ten post edytował siikor śro, 22 paź 2008 - 12:02 -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 71 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 901 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sikor masz w 100% racje!
|
|
|
![]()
|
|
Dobra ciach bajera szale zamówione w ilości sztuk 100 . Szaliki będa raczej na 100% gotowe na mecz z Mielcem . Dzięki za szybkie ogarnięcie tematu.
|
|
|
![]()
|
|
pieniazki na mecz z mielcem ?
|
|
|
![]()
|
|
Każdy członek KK jedna sztuka czy można np dla dziadka wziąć 2?
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
42 szaliki zostaną rozproowadzone miedzy nami. Dzadek , babka , ciotka , wujek , mama , tata , kolega kupują w wolnej sprzedaży która odbędzie się w dniu meczu ze Stalą Mielec. Oczywiście możesz wziąść kase za dziadka i kupić mu szalik , ale skoro dziadek chce szalik to i na mecz chyba tez powinien chodzić
![]() |
|
|
![]()
|
|
I good, kazdy wyraził pozytywną opinie na temat tego projektu, nikt nie robił problemu tylko pan (S..)
![]() Kupić kupię, ale i tak ze starego będę korzystał. Wyobraźcie sobie 10 osób i każda z innym szalem. Ale będzie rewia mody!!!!!!!!!!!!!!!!! A kasę zarobić na KK można na starych, publiczność dąbrowska już je zna i na pewno nie jedna osoba chciałaby zakupić taki szalik. Na zdjęciu (link od endriu) widać dąbrowa, górnicza, logo MKS'u, logo DG, czego więcej chcieć. Zrobimy nowe szale, potem logo KK i znowu nowe szale z w\w logo. I tak do usranej śmierci. A więc ja mam propozycję ![]() Ario zrób logo kk, a jeszcze przy okazji odrazu ze 3 projekty z tym logiem. Zamówimy sobie jeszcze jedne nowe szaliki, chyba nikt sie nie przeciwstawi ? Pozdro ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
42 szaliki zostaną rozproowadzone miedzy nami. Dzadek , babka , ciotka , wujek , mama , tata , kolega kupują w wolnej sprzedaży która odbędzie się w dniu meczu ze Stalą Mielec. Oczywiście możesz wziąść kase za dziadka i kupić mu szalik , ale skoro dziadek chce szalik to i na mecz chyba tez powinien chodzić ![]() E tam Goły, na zimę chciałem sprezentować dziadkowi ;-) |
|
|
![]()
|
|
Uwaga !! zaszła mała pomyłka w mojej głowie...
Każdy z nas , tj 42 osoby które sa na liście za szalik płaci 11zł ! Kiedy , gdzie i kto będzie zbierał to się dowiemy niebawem ale podejrzewam że zrobi się jakieś zebranie w przyszlym tygodniu w srode mysle ...KAŻDY PŁACI ZA 1 SZALIK DLA SIEBIE ! NIE MA KUPOWANIA DLA CIOTEK WUJKÓW ETC... |
|
|
![]()
|
|
![]() KK #7 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 261 Dołączył: sob, 18 paź 08 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 1,974 Płeć: Mężczyzna ![]() |
damy rade z szalikami na mielec ? jak tak to kiedy i jak możemy je odebrac ??
-------------------- MKS ON TOUR: -->5185 km<---
Record: -->2255 km<--- |
|
|
![]()
|
|
Wszystko pojawi sie na forum , cierpliwosci ...
|
|
|
![]()
|
|
KK #11 ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 41 Dołączył: śro, 12 mar 08 Skąd: manhattan Nr użytkownika: 1,153 Płeć: Mężczyzna GG: 2890541 Skype: rolnik931 ![]() |
a kiedy moge jeszcze zapłacić za szliczek?? bo na ostatnim spotkaniu mnie nie było
![]() |
|
|
![]()
|
|
Szaliki do odbioru przed meczem przy kasach !
|
|
|
![]()
|
|
![]() KK #7 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 261 Dołączył: sob, 18 paź 08 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 1,974 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nooo prosze
![]() ![]() ![]() "Barwy Dąbrowskie Opętały Polskę" !!! ![]() -------------------- MKS ON TOUR: -->5185 km<---
|
|
![]()
|
|
![]() kk #41 ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 34 Dołączył: pią, 07 gru 07 Skąd: osiedle mickiewicza Nr użytkownika: 933 Płeć: Mężczyzna GG: 11403924 Skype: -- Tlen: -- ![]() |
a mozna jeszcze jeden szaliczek zamówic ??
|
|
|
![]()
|
|
Szaliczek pierwsza klasa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- MKS ON TOUR: -->5185 km<---
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 24 Dołączył: pon, 24 gru 07 Nr użytkownika: 987 Płeć: Kobieta GG: 2646360 ![]() |
a mozna jeszcze jeden szaliczek zamówic ??
|
|
|
![]()
|
|
Prawdopodobnie będzie zamawiana kolejna porcja szaliczków
![]() Więc nie martwić się i proszę cierpliwie czekać ;] Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Kolejna porcja szalików została już zamówiona , będzie w przyszłym tygodniu ! Będzie ich 100
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 24 Dołączył: pon, 24 gru 07 Nr użytkownika: 987 Płeć: Kobieta GG: 2646360 ![]() |
to znaczy na następny mecz u nas w hali będą
Ten post edytował misia5000 wto, 11 lis 2008 - 16:00 |
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
to znaczy na następny mecz u nas w hali będą Zgadza się.. Cena bez zmian : 20 zł -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
a można sie zapisac na szalik
|
|
|
![]()
|
|
a można sie zapisac na szalik Nie ma takiej potrzeby, wystarczy przyjsc trochę wcześniej niż przed samym rozpoczęciem meczu a napewno będą.. kasy otwierają godzinę przed meczem.. zapraszamy -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
To już nam Panowie wszystkie zeszły?
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Wszyściutkie
![]() Ja mam pytanko do Gołego: Ty zamawiasz szaliki (powiedzmy sztuk: 100) w jednym wzorze. Cena ich wynosi X A gdyby się zamówiło 50 sztuk w jednym wzorze, a 50 w drugim, to cena się zmienia? Czy to nie ma znaczenia? Można wprowadzić jeszcze parę wzorów szalików (chociażby pasiak ![]() ![]() Na hali powinno być kolorowo. Ten post edytował ario wto, 11 lis 2008 - 18:13 |
|
|
![]()
|
|
Takie mało OT. Ale jak są pomysły, to rób ario projekty vlep
![]() A odnośnie szalików. To kurde w klubie se w brodę pewnie plują, że ich 400 jeszcze leży ![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Narazie jedziemy z jednym projektem , a cena podejrzewam zmieniłaby się . Niebawem wróci temat vlepek
|
|
|
![]()
|
|
ile bedzie kosztował szalik
|
|
|
![]()
|
|
Napisał przecież Siikor, że 20 zł...
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 13 Dołączył: śro, 28 sty 09 Nr użytkownika: 3,164 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam
mnie przydalby się szal Dąbrowy Górniczej! gdzie takowy moge dostac?! ![]() |
|
|
![]()
|
|
Będa nowe w okolicach kwietnia dopiero...
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 13 Dołączył: śro, 28 sty 09 Nr użytkownika: 3,164 Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() a myślałem że na dzisiejszy wyjazd bede mial ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() EC'09 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 424 Dołączył: nie, 07 gru 08 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 2,813 Płeć: Mężczyzna GG: 2245908 ![]() |
witam jesli ktos ma jakis szalik na zbyciu.. chcialby go sprzedac... obojetnie czy stary czy nowy prosze o kontakt na gg:2245908 bo mam 2/3znajomych ktorzy by chcieli takowy szalik zakupic! moze ich byc wiecej wiec pisac nie krepowac sie! xD PZDR
-------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
MKS ON TOUR: Sezony: 2 Razem: 6878 Ostatni: 2350 Najdalszy: 2350 <p> A co w tym pięknego? Poświęcenie, które każdy z nas wkładał w to żeby jechać za swa drużyną. Miłość nie za pieniądze nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staneli zawsze murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem a nie typem, dla którego liczy się kasa i pozycja. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 21:27 |