![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: pon, 13 paź 08 Nr użytkownika: 1,841 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wybieram się do szkoly jazdy, znajomy poleca mi tę szkołę. Jeśli też tam zdawaliscie proszę o wasze opinie na jej temat, instruktora, zajęć teoretycznych, zdawalnosc itd. Dzięki.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: śro, 15 paź 08 Nr użytkownika: 1,887 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Chodziłem tam i jestem bardzo zadowolony. Mój instruktor nazywał się Arkadiusz Miotke. Kursy, co było dla mnie ważne poszły mi dość szybko średnio 3 jazdy na tydzień (trzeba jednak powiedzieć że zalezy ci na czasie). Przyjemna atmosfera i w ogóle wszystko czego można chcieć na takich zajęcuiach, nie musiałem brac dodatkowych jazd, zdałem odrazu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 17 Dołączył: śro, 29 paź 08 Nr użytkownika: 2,243 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wybieram się do szkoly jazdy, znajomy poleca mi tę szkołę. Jeśli też tam zdawaliscie proszę o wasze opinie na jej temat, instruktora, zajęć teoretycznych, zdawalnosc itd. Dzięki. Prawde mówiac tej szkoły nie znam ale godna polecania jest EXPERT1 - ul. Majakowskiego 37 (tzw. Aleje), jeśli jeszcz sie nie zapisałeć to polacam sprawdzić tez i tą szkołe:) |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: wto, 12 maj 09 Nr użytkownika: 3,316 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zgadzam sie z kolega na poczatku
![]() Polecam szkole pana Arka Miotke z centrum Dabrowy !:) egzamin zarowno teoretyczny jak i praktyczny zdany za 1 razem bez stresu i dodatkowych jazd! Polecam stronke i kontakt bezposredni od razu ![]() ![]() http://www.szkolajazdy.edu.pl Ten post edytował Zadowolony:) wto, 12 maj 2009 - 12:06 |
|
|
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: pon, 21 wrz 09 Nr użytkownika: 3,466 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a tam jest dwóch instruktorów to który?? może też tam pójdę
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Byle nie zebra
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:12 |