Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co sądzicie o OSK na Kościuszki 3 ?
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
gonzo19xtb
Wybieram się do szkoly jazdy, znajomy poleca mi tę szkołę. Jeśli też tam zdawaliscie proszę o wasze opinie na jej temat, instruktora, zajęć teoretycznych, zdawalnosc itd. Dzięki.
lechu
Chodziłem tam i jestem bardzo zadowolony. Mój instruktor nazywał się Arkadiusz Miotke. Kursy, co było dla mnie ważne poszły mi dość szybko średnio 3 jazdy na tydzień (trzeba jednak powiedzieć że zalezy ci na czasie). Przyjemna atmosfera i w ogóle wszystko czego można chcieć na takich zajęcuiach, nie musiałem brac dodatkowych jazd, zdałem odrazu smile2.gif Polecam wszystkim te szkołę. smile2.gif smile2.gif smile2.gif
Jaymz
CYTAT(gonzo19xtb @ pon, 13 paź 2008 - 16:36) *
Wybieram się do szkoly jazdy, znajomy poleca mi tę szkołę. Jeśli też tam zdawaliscie proszę o wasze opinie na jej temat, instruktora, zajęć teoretycznych, zdawalnosc itd. Dzięki.

Prawde mówiac tej szkoły nie znam ale godna polecania jest EXPERT1 - ul. Majakowskiego 37 (tzw. Aleje), jeśli jeszcz sie nie zapisałeć to polacam sprawdzić tez i tą szkołe:)
Zadowolony:)
Zgadzam sie z kolega na poczatku smile2.gif
Polecam szkole pana Arka Miotke z centrum Dabrowy !:)
egzamin zarowno teoretyczny jak i praktyczny zdany za 1 razem bez stresu i dodatkowych jazd!

Polecam stronke i kontakt bezposredni od razu biggrin.gif ja tak zrobilem smile2.gif

http://www.szkolajazdy.edu.pl
oczko
a tam jest dwóch instruktorów to który?? może też tam pójdę
xMarcinx
Byle nie zebra
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.