![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 126 Dołączył: czw, 11 wrz 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,450 Płeć: Kobieta GG: 4130159 ![]() |
cześć, czy ktoś ma namiary na dobrych "grafficiarzy" z naszego terenu?
Chciałabym wiosną 2009 r., zorganizować plener graffiti. Na razie zbieram potrzebne info zanim przedstawię projekt, a może uważacie, że to przedsięwzięcie jest bez sensu? pozdr |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dla mnie jak najbardziej ma sens takie przedsięwzięcie. Trzymam kciuki, za realizację pomysłu.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() ...nocny wysławiacz firmamentu ... ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 92 Dołączył: sob, 02 cze 07 Skąd: DG/Cieszyn Nr użytkownika: 721 Płeć: Kobieta ![]() |
ja też popieram... i chętnie przyjdę pooglądać i coś odbić może...
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 126 Dołączył: czw, 11 wrz 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,450 Płeć: Kobieta GG: 4130159 ![]() |
dzięki za odzew
![]() ![]() omg, właśnie przeczytałam odpowiedzi na mój post na forum graffiti ![]() ale przynajmniej próbowałam ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A co to za forum było jeśli można wiedzieć? Bo nie ma się co zniechęcać. Bluzgać mogli Ci co nawet puszki z farbą nie mieli w ręku.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Gdzie się chcesz wybrać na malowanie?
Wiesz co, przejedź się do Chromu do Katowic (ul. Stawowa) i popytaj. Niedaleko też jest Kaim. Tam ktoś na pewno się znajdzie. Albo daj ogłoszenie ![]() |
|
|
![]()
|
|
dziękuję za odpowiedziKamil
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:00 |