Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: plener graffiti
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > Hyde-Park
bea1120
cześć, czy ktoś ma namiary na dobrych "grafficiarzy" z naszego terenu?
Chciałabym wiosną 2009 r., zorganizować plener graffiti. Na razie zbieram potrzebne info zanim przedstawię projekt, a może uważacie, że to przedsięwzięcie jest bez sensu?
pozdr
Kamil_
Dla mnie jak najbardziej ma sens takie przedsięwzięcie. Trzymam kciuki, za realizację pomysłu. smile2.gif
kot_mruczyslaw
ja też popieram... i chętnie przyjdę pooglądać i coś odbić może...
bea1120
dzięki za odzew smile2.gif 2 x ZA biggrin.gif może będzie więcej

omg, właśnie przeczytałam odpowiedzi na mój post na forum graffiti sad.gif zbluzgali mnie strasznie
ale przynajmniej próbowałam tongue.gif
Kamil_
A co to za forum było jeśli można wiedzieć? Bo nie ma się co zniechęcać. Bluzgać mogli Ci co nawet puszki z farbą nie mieli w ręku.
ario
Gdzie się chcesz wybrać na malowanie?

Wiesz co, przejedź się do Chromu do Katowic (ul. Stawowa) i popytaj. Niedaleko też jest Kaim. Tam ktoś na pewno się znajdzie.
Albo daj ogłoszenie smile2.gif
bea1120
dziękuję za odpowiedziKamil smile2.gif aż tak łatwo się nie poddaję, link do konkretnego forum podałabym, ale wypowiedzi na mój post opierają się na słowach powszechnie uznawanych za obraźliwe ;)wśród tamtejszych "grafficiarzy" chyba nie ma co liczyć na pomoc ;)ale podam choć linka do prac autorów z naszego terenu:http://www.hip-hop.pl/miasta/miasta.php?id=1020194372A teraz parę słów wyjaśnienia, pracuje w Muzeum, więc z ramienia tej instytucji występuję do ogółu na razie z zapytaniem, czy taka inicjatywa ma sens? Osobiście uważam, ze tak. Zdolni, młodzi ludzie powinni wyjść z zakamarków uliczek i pokazać jak czują sztukę, pędzel, czy spray jaka różnica? Imprezę chciałabym połączyć z dobrą muzyką (może doradzicie dobre kapele, zaznaczam - budżet skromny). Myślę również o klubie Graffiti, może wybiorę się na spotkanie z managerem i wspólnie coś zdziałamy?Reasumując, byłoby super, gdyby stworzyć dialog między dąbrowianinami a Muzeum, na razie poprzez różne formy aktywności twórczej..a potem..zobaczymy..to zależy od nas wszystkich.Forum MDG działa prężnie, więc wiem, że nam wszystkim leży na sercu, by w tym mieście działo się dobrze :)Liczę na wszelkie sugestie, uwagi, a tymczasem zapraszam na stronę: www.muzeum-dabrowa.pl:wacko:http://www.muzeum-dabrowa.pl/przeglądarka Int explorer
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.