![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 6 Dołączył: pon, 02 cze 08 Nr użytkownika: 1,317 Płeć: Kobieta ![]() |
czy to prawda, że na egzaminach od maja nie ma już opla corsy tylko samo punto ?? bardzo proszę o odpowiedź bo zbliża się termin mojego egzaminu i chciałam wykupic jazdy dodatkowe, a nie wiem, który samochód lepiej wybrać. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 93 Dołączył: nie, 16 gru 07 Nr użytkownika: 952 Płeć: Mężczyzna GG: 5344968 ![]() |
Byłem ostatnio pooglądać jak zdają ludzie na placu i widziałem same PUNTA .
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja zdaje w czwartek po raz 3-ci (12.06) i z tego co wiem to są Punta i Corsy nadal ale na 100% to niewiem.....
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 90 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: Strzemky Nr użytkownika: 921 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No to się chłopie pomyliłeś... W WORDzie w Dąbrowie wymienili WSZYSTKIE auta na Fiaty Grande Punto... Nie ma możliwości jechać innym autem na egzaminie
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 17 Dołączył: pią, 18 kwi 08 Nr użytkownika: 1,228 Płeć: Kobieta Tlen: idamonsterency@tlen.pl ![]() |
Cały Śląsk jeździ Grande Punto
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 6 Dołączył: pon, 02 cze 08 Nr użytkownika: 1,317 Płeć: Kobieta ![]() |
to już chyba wszystko jasne.
dziękuję za odpowiedzi ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Cały Śląsk jeździ Grande Punto ![]() Co ma Śląsk do Zagłębia? Bo nie skumałem.. -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
Co ma Śląsk do Zagłębia? Bo nie skumałem.. Że we wszystkich WORD-ach na Śląsku jeżdżą FGP. Czy od razu musi być coś więcej? Nie dajmy się zwariować -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mi to w sumie ganz egall jak mam zdać to i tak zdam.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Że we wszystkich WORD-ach na Śląsku jeżdżą FGP. Czy od razu musi być coś więcej? Nie dajmy się zwariować To akurat skumałem.. chciałem sie jednak dowiedzieć czy to jest reguła, że jak gdzieś jeżdżą takie to i u nas muszą, bo np. takie same samochody jeżdżą w całym województwie. Zawsze myślałem że to WORD sobie wybiera jakie samochody akurat jeżdżą a każda tego typu placówka jest niezależna w tej kwestii. Ten post edytował kwintosz czw, 05 cze 2008 - 17:43 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
chciałem sie jednak dowiedzieć czy to jest reguła, że jak gdzieś jeżdżą takie to i u nas muszą, bo np. takie same samochody jeżdżą w całym województwie. Zawsze myślałem że to WORD sobie wybiera jakie samochody akurat jeżdżą a każda tego typu placówka jest niezależna w tej kwestii. Właśnie Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego jest jeden na całe byłe województwo katowickie i ma siedzibę w Katowicach na Francuskiej. To taki spadek po poprzednim podziale administracyjnycm. Natomiast w DG, Bytomiu, Jastrzębiu, Gliwicach i Tychach to sa tylko jego oddziały. Z tego co widać to dla całego WORD (dla wszystkich oddziałów) kupuje się auta centralnie. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 17 Dołączył: pią, 18 kwi 08 Nr użytkownika: 1,228 Płeć: Kobieta Tlen: idamonsterency@tlen.pl ![]() |
I ci sami egzaminatorzy wędrują od oddziału do oddziału.
![]() Mi te żsie wydaje że za wszystkie przetragi odpowiada Ośrodek z Katowic |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: pią, 18 mar 11 Nr użytkownika: 4,531 Płeć: Kobieta ![]() |
Witam chciała pochwalić OSK Golden Lion. Wszystko ok i bardzo porządnie. Dbaja o kursanta. Zdałam i będę polecać. W porownaniu z tym co mówią znajomi o ich OSK to nie ma co porównywać...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:17 |