Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: prawo jazdy w dąbrowie gorniczej
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
jo_anna

czy to prawda, że na egzaminach od maja nie ma już opla corsy tylko samo punto ??

bardzo proszę o odpowiedź bo zbliża się termin mojego egzaminu i chciałam wykupic jazdy dodatkowe, a nie wiem, który samochód lepiej wybrać.

janosikdg
Byłem ostatnio pooglądać jak zdają ludzie na placu i widziałem same PUNTA .
Sebastian22
Ja zdaje w czwartek po raz 3-ci (12.06) i z tego co wiem to są Punta i Corsy nadal ale na 100% to niewiem.....
Szewiec
No to się chłopie pomyliłeś... W WORDzie w Dąbrowie wymienili WSZYSTKIE auta na Fiaty Grande Punto... Nie ma możliwości jechać innym autem na egzaminie smile2.gif
fluchtling
Cały Śląsk jeździ Grande Punto rolleyes.gif
jo_anna
to już chyba wszystko jasne.

dziękuję za odpowiedzi smile2.gif
kwintosz
CYTAT(fluchtling @ śro, 04 cze 2008 - 11:15) *
Cały Śląsk jeździ Grande Punto rolleyes.gif

Co ma Śląsk do Zagłębia? Bo nie skumałem..
olo
CYTAT(kwintosz @ czw, 05 cze 2008 - 16:09) *
Co ma Śląsk do Zagłębia? Bo nie skumałem..

Że we wszystkich WORD-ach na Śląsku jeżdżą FGP. Czy od razu musi być coś więcej? Nie dajmy się zwariować
Sebastian22
Mi to w sumie ganz egall jak mam zdać to i tak zdam.
kwintosz
CYTAT(olo @ czw, 05 cze 2008 - 17:06) *
Że we wszystkich WORD-ach na Śląsku jeżdżą FGP. Czy od razu musi być coś więcej? Nie dajmy się zwariować

To akurat skumałem.. chciałem sie jednak dowiedzieć czy to jest reguła, że jak gdzieś jeżdżą takie to i u nas muszą, bo np. takie same samochody jeżdżą w całym województwie. Zawsze myślałem że to WORD sobie wybiera jakie samochody akurat jeżdżą a każda tego typu placówka jest niezależna w tej kwestii.
bzenek
CYTAT(kwintosz @ czw, 05 cze 2008 - 17:43) *
chciałem sie jednak dowiedzieć czy to jest reguła, że jak gdzieś jeżdżą takie to i u nas muszą, bo np. takie same samochody jeżdżą w całym województwie. Zawsze myślałem że to WORD sobie wybiera jakie samochody akurat jeżdżą a każda tego typu placówka jest niezależna w tej kwestii.

Właśnie Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego jest jeden na całe byłe województwo katowickie i ma siedzibę w Katowicach na Francuskiej. To taki spadek po poprzednim podziale administracyjnycm.

Natomiast w DG, Bytomiu, Jastrzębiu, Gliwicach i Tychach to sa tylko jego oddziały.

Z tego co widać to dla całego WORD (dla wszystkich oddziałów) kupuje się auta centralnie.
fluchtling
I ci sami egzaminatorzy wędrują od oddziału do oddziału. rolleyes.gif

Mi te żsie wydaje że za wszystkie przetragi odpowiada Ośrodek z Katowic
kursant
Witam chciała pochwalić OSK Golden Lion. Wszystko ok i bardzo porządnie. Dbaja o kursanta. Zdałam i będę polecać. W porownaniu z tym co mówią znajomi o ich OSK to nie ma co porównywać...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.