![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 168 Dołączył: pon, 27 mar 06 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 196 Płeć: Kobieta ![]() |
Ma wystąpić zespół Feel. Poza tym z 25/26 też Empik w Plazie bedzie otwarty,bo jest premiera Harry Pottera i będzie prawdopodobnie zespół teatralny.
A to jeszcze w trakcie przygotowań: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ten Empik to zwykły a nie Megastore, prawda?
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 168 Dołączył: pon, 27 mar 06 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 196 Płeć: Kobieta ![]() |
Nie,ale jest całkiem spory,mamy inny design,bo logo się zmieniło i teraz weszły np. napisy na ścianach,co czyni go bardziej przejrzystym. Jest osobno bileteria. Więcej punktów info.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Nie wiem może się wybiore na otwarcie...
Jaką powierzchnie ma ten Empik? Skoro mówisz, że ogromny jest to musi być zaliczany do większych salonów. Hmmm warto by się wybrać, może będą albumy, które mnie interesują ;p -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
Albumów,to mamy dużo
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Szkoda że nie mega, bo można by gdzieś usiąść i w spokoju poczytać i zdecydować się na zakup
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Mamy kącik i fajną skórzaną kanapę
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Jak w DG otworza Empika to wiadomo gdzie będe przesiadywał =]. Do Empika w Plazie wstąpie raz, może dwa.... Ale jak jużbym miał wybierać to raczej plejade ze względu na darmowego busa z Mydlic =]...
@zizi a dałoby tak po niższej cenie coś sprzedac? :> Wiesz tak "po znajomości" ^^ -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
Haha. Niestety,z takimi pytaniami to do kierowników,a nim nie jestem :]
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
A szkoda =]. Myślałem, że z dniem otwarcia zrobie dobry interes ^^
Hmmm a teraz informacja o którą męczy mnie pare osób ;p. Ten cały Feel to o której tam ma być? :> -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
Feel ma być o 17.00.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 90 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: Strzemky Nr użytkownika: 921 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ajj szkoda że jutro ten Feel.... Nie dało się jakoś w weekend tego zrobić?
![]() |
|
|
![]()
|
|
No bo tak to ustalili,nie wiem czemu
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dziękować za informacje =]. Może jak się wyrobię z zajęciami na mieście w Dąbrowie to wpadne
![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:12 |