Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowy Empik w CH Plaza już 22.I
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > Hyde-Park
zizi
Ma wystąpić zespół Feel. Poza tym z 25/26 też Empik w Plazie bedzie otwarty,bo jest premiera Harry Pottera i będzie prawdopodobnie zespół teatralny.

A to jeszcze w trakcie przygotowań:
Kamil_
Ten Empik to zwykły a nie Megastore, prawda?
zizi
Nie,ale jest całkiem spory,mamy inny design,bo logo się zmieniło i teraz weszły np. napisy na ścianach,co czyni go bardziej przejrzystym. Jest osobno bileteria. Więcej punktów info.
szer
Nie wiem może się wybiore na otwarcie...
Jaką powierzchnie ma ten Empik? Skoro mówisz, że ogromny jest to musi być zaliczany do większych salonów. Hmmm warto by się wybrać, może będą albumy, które mnie interesują ;p
zizi
Albumów,to mamy dużo biggrin.gif Parę kartonów. Mega to nie jest,ale jest w nim dużo,jest szeroki i wygodniejszy niż w Plejadzie.
Kamil_
Szkoda że nie mega, bo można by gdzieś usiąść i w spokoju poczytać i zdecydować się na zakup smile2.gif Ale nie ma co narzekać, pewnie i tak będę częstym gościem. biggrin.gif
zizi
Mamy kącik i fajną skórzaną kanapę smile2.gif Można poczytać biggrin.gif
szer
Jak w DG otworza Empika to wiadomo gdzie będe przesiadywał =]. Do Empika w Plazie wstąpie raz, może dwa.... Ale jak jużbym miał wybierać to raczej plejade ze względu na darmowego busa z Mydlic =]...

@zizi a dałoby tak po niższej cenie coś sprzedac? :> Wiesz tak "po znajomości" ^^
zizi
Haha. Niestety,z takimi pytaniami to do kierowników,a nim nie jestem :]
szer
A szkoda =]. Myślałem, że z dniem otwarcia zrobie dobry interes ^^

Hmmm a teraz informacja o którą męczy mnie pare osób ;p. Ten cały Feel to o której tam ma być? :>
zizi
Feel ma być o 17.00.
Szewiec
ajj szkoda że jutro ten Feel.... Nie dało się jakoś w weekend tego zrobić? tongue.gif:P:P
zizi
No bo tak to ustalili,nie wiem czemu rolleyes.gif
szer
Dziękować za informacje =]. Może jak się wyrobię z zajęciami na mieście w Dąbrowie to wpadne smile2.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.