![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: nie, 13 sty 08 Nr użytkownika: 1,037 Płeć: Mężczyzna GG: ___ Skype: ___ Tlen: ___ ![]() |
Witam.. chciałabym się dowiedzieć, gdzie mogę w Dąbrowie Górniczej załatwić pracę.?
Mój znajomy mówił że tam sobie załatwiał.. a ja nie bardzo wiem gdzie to jest.. ;/ Chodzi mi o pracę poniżej 18 lat.. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
Czyżby Ci chodziło o Powiatowy Urząd Pracy? Ulica Sobieskiego, ale nie znam numeru. Jadąc tarmwajem lub autobusem trzeba wysiąść na przystanku "DG Kopalnia Paryż". A potem jak kogos spytasz to Ci każdy powie jak iść
-------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czyżby Ci chodziło o Powiatowy Urząd Pracy? Ulica Sobieskiego, ale nie znam numeru. Jadąc tarmwajem lub autobusem trzeba wysiąść na przystanku "DG Kopalnia Paryż". A potem jak kogos spytasz to Ci każdy powie jak iść Od jakiegoś czasu ten przystanek nazywa się oficjalnie "DG Urząd Pracy". ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 265 Dołączył: czw, 19 paź 06 Nr użytkownika: 239 ![]() |
swego czasu w urzędzie pracy funkcjonowało Młodzieżowe Biuro Pracy OHP - tam czasem mieli jakieś oferty dla młodzieży uczącej się.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
CYTAT Od jakiegoś czasu ten przystanek nazywa się oficjalnie "DG Urząd Pracy". Dawno tam nie byłem... Ale pamiętam, że w "mówiących" tramwajach podawali "DG KWK Paryż" -------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: nie, 13 sty 08 Nr użytkownika: 1,037 Płeć: Mężczyzna GG: ___ Skype: ___ Tlen: ___ ![]() |
hmm... a tam gdzie jest sanepid.. to wie ktos jak nazywa sie ten przystanek.?
|
|
|
![]()
|
|
"DG Centrum"... Ale tam juz nie ma sanepidu. Sanepid dla DG jest w Będzinie, ul.Kościuszki 58.
Marcin |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Tak jest podane na http://www.wsse.katowice.pl/index.php?id=psse
Ale na http://www.sanepiddg.internetdsl.pl/kontakt.html jest podane, że na szpitalnej jest! Wiec już sam nie wiem... Mogliby się zdecydować! Ten post edytował siara nie, 13 sty 2008 - 17:05 -------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
"1-300 Dąbrowa Górnicza
ul. Szpitalna 13 Adres do korespondencji 42-500 Będzin, ul. Kościuszki 58" więc chyba jest w Dg.... |
|
|
![]()
|
|
No właśnie chyba... A czy jest nikt tego nie wie, bo na necie są dwie sprzeczne informacje!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sanepid jest tu i tu! Laboratorium jest w Będzinie a punkt przyjęć w Dąbowie na Szpitalnej koło Apteki przy szpitalu - w listopadzie się tam badałem
![]() Młodzieżowe Biuro Pracy OHP jest w Powiatowym Urzędzie Pracy przy ul. Sobieskiego koło byłej kopalni "Paryż" - 3 przystanki tramwajowe za cetrum DG w stronę Będzina i 2 autobusowe w tym samym kierunku. Przystanek od jakiegoś roku nazywa się "Dąbrowa Górnicza Urząd Pracy", daniej DG KWK Paryż. Basta! :> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:58 |