Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Praca
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
pauliiinkaa
Witam.. chciałabym się dowiedzieć, gdzie mogę w Dąbrowie Górniczej załatwić pracę.?
Mój znajomy mówił że tam sobie załatwiał.. a ja nie bardzo wiem gdzie to jest.. ;/ Chodzi mi o pracę poniżej 18 lat..
marcin.p
Czyżby Ci chodziło o Powiatowy Urząd Pracy? Ulica Sobieskiego, ale nie znam numeru. Jadąc tarmwajem lub autobusem trzeba wysiąść na przystanku "DG Kopalnia Paryż". A potem jak kogos spytasz to Ci każdy powie jak iść
Sebastian22
CYTAT(siara @ nie, 13 sty 2008 - 11:51) *
Czyżby Ci chodziło o Powiatowy Urząd Pracy? Ulica Sobieskiego, ale nie znam numeru. Jadąc tarmwajem lub autobusem trzeba wysiąść na przystanku "DG Kopalnia Paryż". A potem jak kogos spytasz to Ci każdy powie jak iść

Od jakiegoś czasu ten przystanek nazywa się oficjalnie "DG Urząd Pracy". smile.gif
michu
swego czasu w urzędzie pracy funkcjonowało Młodzieżowe Biuro Pracy OHP - tam czasem mieli jakieś oferty dla młodzieży uczącej się.
marcin.p
CYTAT
Od jakiegoś czasu ten przystanek nazywa się oficjalnie "DG Urząd Pracy".

Dawno tam nie byłem... Ale pamiętam, że w "mówiących" tramwajach podawali "DG KWK Paryż"
Sebastian22
CYTAT(siara @ nie, 13 sty 2008 - 12:21) *
Dawno tam nie byłem... Ale pamiętam, że w "mówiących" tramwajach podawali "DG KWK Paryż"

Wtedy to tak, ale zarówno niema juz tej nazwy jak i "gadaczek" w tramach....
pauliiinkaa
hmm... a tam gdzie jest sanepid.. to wie ktos jak nazywa sie ten przystanek.?
marcin.p
"DG Centrum"... Ale tam juz nie ma sanepidu. Sanepid dla DG jest w Będzinie, ul.Kościuszki 58.
vacu
CYTAT(siara @ nie, 13 sty 2008 - 14:38) *
"DG Centrum"... Ale tam juz nie ma sanepidu. Sanepid dla DG jest w Będzinie, ul.Kościuszki 58.

A koło szpitala (na Szpitalnej) już nie ma? Tam się chadzało po zlikwidowaniu tego na Sobieskiego ale przyznam, że byłem tam już dość dawno...
marcin.p
Tak jest podane na http://www.wsse.katowice.pl/index.php?id=psse

Ale na http://www.sanepiddg.internetdsl.pl/kontakt.html jest podane, że na szpitalnej jest! Wiec już sam nie wiem... Mogliby się zdecydować!
Sebastian22
"1-300 Dąbrowa Górnicza
ul. Szpitalna 13

Adres do korespondencji
42-500 Będzin, ul. Kościuszki 58"

więc chyba jest w Dg....
marcin.p
No właśnie chyba... A czy jest nikt tego nie wie, bo na necie są dwie sprzeczne informacje!
Dave
Sanepid jest tu i tu! Laboratorium jest w Będzinie a punkt przyjęć w Dąbowie na Szpitalnej koło Apteki przy szpitalu - w listopadzie się tam badałem smile2.gif

Młodzieżowe Biuro Pracy OHP jest w Powiatowym Urzędzie Pracy przy ul. Sobieskiego koło byłej kopalni "Paryż" - 3 przystanki tramwajowe za cetrum DG w stronę Będzina i 2 autobusowe w tym samym kierunku.

Przystanek od jakiegoś roku nazywa się "Dąbrowa Górnicza Urząd Pracy", daniej DG KWK Paryż.

Basta! :>
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.