![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Temat z wyborem szalika zamknięty, więc wklejam poprawioną wersję tutaj:
![]() Jak widać cud, miód i orzeszki... Napis "Klub Kibica" usunąłem, tak jak chcieliście. Co do napisu DĄBROWA GÓRNICZA to można go zmienić. Nie musi to być tak jak teraz jest, może być normalnie w poziomie. nie wiem, czy w tym temacie będą prowadzone zapisy? to już goły ustali albo jakiś moderator ![]() pjona |
|
|
![]() |
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Własnie sie dowiedzialem że powyższy projekt nie może byc zrealizowany ... koszulka musi byc albo biala albo niebieska ! ja osobiście oscylowałbym niebieskie , bo biały jest obyty już .... piszcie szybko jaką chcecie !!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 90 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: Strzemky Nr użytkownika: 921 Płeć: Mężczyzna ![]() |
według mnie NIEBIESKA
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Chyba raczej niebieska, aczkolwiek nie wiem jak będzie się na niej prezentowało logo drużyny
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak dla mnie to biała.
|
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
NIEBIESKA!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Goły zapodawaj niebieską, bo czas nagli!!!!
pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
NIEBIESKA!
Z kibicowskim pozdrowieniem! -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
okej. Załatwione. Koszulka będzie koloru niebieskiego . Herb z przodu będzie haftowany , a materiał najlepszej jakości jaki tylko posiadają . Cena za sztuke to 25 zł . czyli za całośc 2500zł . Reszta należy do klubu . Jeśli sie zgodza to będziemy miec super koszulki nie tylko na mecz ale i wyjśc gdzies w nich mozna będzie spokojnie .
|
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
okej. Załatwione. Koszulka będzie koloru niebieskiego . Herb z przodu będzie haftowany , a materiał najlepszej jakości jaki tylko posiadają . Cena za sztuke to 25 zł . czyli za całośc 2500zł . Reszta należy do klubu . Jeśli sie zgodza to będziemy miec super koszulki nie tylko na mecz ale i wyjśc gdzies w nich mozna będzie spokojnie . No to klub ma to kupić czy my sami bo a ostatnim zebraniu zrozumiałem ,że my kupujemy szaliki a oni (klub) kupuje nam te koszulki ![]() |
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No to klub ma to kupić czy my sami bo a ostatnim zebraniu zrozumiałem ,że my kupujemy szaliki a oni (klub) kupuje nam te koszulki ![]() Padziu czytaj ze zrozumieniem.. Goły napisał : "reszta należy do klubu" - tak jak było mówione to klub ma kupić nam te koszulki! Z kibicowskim pozdrowieniem! -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
Koszulki będą gotowe na ok. 8 marca ! nie wiem czy w ten dzien beda już u nas ale raczej beda gotowe u producenta czyli u nas można sie ich spodziewac w okolicach 10 marca ! . Koszulka ostatecznie będzie wygladać tak -
![]() Poprawiłem, żeby obraz wyswietlał się od razu. Jak już koszulki dotrą, to piszcie. Ten post edytował Zibar pon, 10 mar 2008 - 09:21 |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sprawa koszulek na ten sezon jest już zamknięta. Jak rozwinie sie to w przyszłym?
Zobaczymy! Przede wszystkim będzie to zależało od zaangażowania nas samych i ewentualnej pomocy sponsorów i klubu. Jeśli tylko coś zostanie ustalone to omówimy to na forum lub na spotkaniach KK. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czy są jeszcze dostępne koszulki? Bo ta moja jest za mała...
Za dużo wpier***am ![]() XL'ka jakby była to byłoby git ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja jak zwykle będę upierdliwy.
ario zasuwa po hali z foto i w nie klubowej koszulce. Na trybunach "non stop się o niego potykam, a na wyjazdowych meczach tym bardziej". Ja swojej koszulki w ogóle nie używam w szafie leży nie sprana (bo nigdzie nie była) a dziurkę na rękawie mole wyjadły. -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Taaaa, te mole były pewnie rozgrzane do czerwoności:)
Next koszula będzie biała, więc jak znowu mole będą, to mniej będzie się dziura w oczy rzucała. pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 21:10 |