ario
Thu, 10 Jan 2008 - 19:56
Temat z wyborem szalika zamknięty, więc wklejam poprawioną wersję tutaj:

Jak widać cud, miód i orzeszki...
Napis "Klub Kibica" usunąłem, tak jak chcieliście. Co do napisu DĄBROWA GÓRNICZA to można go zmienić. Nie musi to być tak jak teraz jest, może być normalnie w poziomie.
nie wiem, czy w tym temacie
będą prowadzone zapisy?to już goły ustali albo jakiś moderator

pjona
Goły
Tue, 15 Jan 2008 - 21:15
Własnie sie dowiedzialem że powyższy projekt nie może byc zrealizowany ... koszulka musi byc albo biala albo niebieska ! ja osobiście oscylowałbym niebieskie , bo biały jest obyty już .... piszcie szybko jaką chcecie !!!
Szewiec
Tue, 15 Jan 2008 - 21:22
według mnie NIEBIESKA
szer
Tue, 15 Jan 2008 - 21:28
Chyba raczej niebieska, aczkolwiek nie wiem jak będzie się na niej prezentowało logo drużyny
Kamil_
Tue, 15 Jan 2008 - 21:52
Jak dla mnie to biała.
Padziu
Tue, 15 Jan 2008 - 22:23
NIEBIESKA!
endriu
Tue, 15 Jan 2008 - 22:28
Goły zapodawaj niebieską, bo czas nagli!!!!
pozdr...
siikor
Tue, 15 Jan 2008 - 23:18
NIEBIESKA!
Z kibicowskim pozdrowieniem!
Goły
Tue, 15 Jan 2008 - 23:26
okej. Załatwione. Koszulka będzie koloru niebieskiego . Herb z przodu będzie haftowany , a materiał najlepszej jakości jaki tylko posiadają . Cena za sztuke to 25 zł . czyli za całośc 2500zł . Reszta należy do klubu . Jeśli sie zgodza to będziemy miec super koszulki nie tylko na mecz ale i wyjśc gdzies w nich mozna będzie spokojnie .
Padziu
Wed, 16 Jan 2008 - 10:16
CYTAT(Goły @ wto, 15 sty 2008 - 23:26)

okej. Załatwione. Koszulka będzie koloru niebieskiego . Herb z przodu będzie haftowany , a materiał najlepszej jakości jaki tylko posiadają . Cena za sztuke to 25 zł . czyli za całośc 2500zł . Reszta należy do klubu . Jeśli sie zgodza to będziemy miec super koszulki nie tylko na mecz ale i wyjśc gdzies w nich mozna będzie spokojnie .
No to klub ma to kupić czy my sami bo a ostatnim zebraniu zrozumiałem ,że my kupujemy szaliki a oni (klub) kupuje nam te koszulki
siikor
Wed, 16 Jan 2008 - 13:33
CYTAT(Padziu @ śro, 16 sty 2008 - 10:16)

No to klub ma to kupić czy my sami bo a ostatnim zebraniu zrozumiałem ,że my kupujemy szaliki a oni (klub) kupuje nam te koszulki

Padziu czytaj ze zrozumieniem.. Goły napisał : "reszta należy do klubu" - tak jak było mówione to klub ma kupić nam te koszulki!
Z kibicowskim pozdrowieniem!
Goły
Mon, 25 Feb 2008 - 22:31
Koszulki będą gotowe na ok. 8 marca ! nie wiem czy w ten dzien beda już u nas ale raczej beda gotowe u producenta czyli u nas można sie ich spodziewac w okolicach 10 marca ! . Koszulka ostatecznie będzie wygladać tak -

" . Herb haftowany , napis drukowany . Nie wiem ile sztuk dostaniemy ale myslę że 40 nam wystarczy .
Poprawiłem, żeby obraz wyswietlał się od razu.
Jak już koszulki dotrą, to piszcie.
Zibar
Thu, 17 Apr 2008 - 10:13
Sprawa koszulek na ten sezon jest już zamknięta. Jak rozwinie sie to w przyszłym?
Zobaczymy!
Przede wszystkim będzie to zależało od zaangażowania nas samych i ewentualnej pomocy sponsorów i klubu. Jeśli tylko coś zostanie ustalone to omówimy to na forum lub na spotkaniach KK.
ario
Tue, 20 Jan 2009 - 13:34
Czy są jeszcze dostępne koszulki? Bo ta moja jest za mała...Za dużo wpier***am

XL'ka jakby była to byłoby git
Szczepan
Wed, 04 Feb 2009 - 14:57
A ja jak zwykle będę upierdliwy.
ario zasuwa po hali z foto i w nie klubowej koszulce.
Na trybunach "non stop się o niego potykam, a na wyjazdowych meczach tym bardziej".
Ja swojej koszulki w ogóle nie używam w szafie leży nie sprana (bo nigdzie nie była) a dziurkę na rękawie mole wyjadły.
endriu
Thu, 05 Feb 2009 - 13:15
Taaaa, te mole były pewnie rozgrzane do czerwoności:)
Next koszula będzie biała, więc jak znowu mole będą, to mniej będzie się dziura w oczy rzucała.
pozdr...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.