Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Koszulka
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
ario
Temat z wyborem szalika zamknięty, więc wklejam poprawioną wersję tutaj:

Jak widać cud, miód i orzeszki...
Napis "Klub Kibica" usunąłem, tak jak chcieliście. Co do napisu DĄBROWA GÓRNICZA to można go zmienić. Nie musi to być tak jak teraz jest, może być normalnie w poziomie.

nie wiem, czy w tym temacie będą prowadzone zapisy?
to już goły ustali albo jakiś moderator wink.gif

pjona
Goły
Własnie sie dowiedzialem że powyższy projekt nie może byc zrealizowany ... koszulka musi byc albo biala albo niebieska ! ja osobiście oscylowałbym niebieskie , bo biały jest obyty już .... piszcie szybko jaką chcecie !!!
Szewiec
według mnie NIEBIESKA wink.gif
szer
Chyba raczej niebieska, aczkolwiek nie wiem jak będzie się na niej prezentowało logo drużyny
Kamil_
Jak dla mnie to biała.
Padziu
NIEBIESKA!
endriu
Goły zapodawaj niebieską, bo czas nagli!!!!

pozdr...
siikor
NIEBIESKA!

Z kibicowskim pozdrowieniem!
Goły
okej. Załatwione. Koszulka będzie koloru niebieskiego . Herb z przodu będzie haftowany , a materiał najlepszej jakości jaki tylko posiadają . Cena za sztuke to 25 zł . czyli za całośc 2500zł . Reszta należy do klubu . Jeśli sie zgodza to będziemy miec super koszulki nie tylko na mecz ale i wyjśc gdzies w nich mozna będzie spokojnie .
Padziu
CYTAT(Goły @ wto, 15 sty 2008 - 23:26) *
okej. Załatwione. Koszulka będzie koloru niebieskiego . Herb z przodu będzie haftowany , a materiał najlepszej jakości jaki tylko posiadają . Cena za sztuke to 25 zł . czyli za całośc 2500zł . Reszta należy do klubu . Jeśli sie zgodza to będziemy miec super koszulki nie tylko na mecz ale i wyjśc gdzies w nich mozna będzie spokojnie .

No to klub ma to kupić czy my sami bo a ostatnim zebraniu zrozumiałem ,że my kupujemy szaliki a oni (klub) kupuje nam te koszulki dry.gif
siikor
CYTAT(Padziu @ śro, 16 sty 2008 - 10:16) *
No to klub ma to kupić czy my sami bo a ostatnim zebraniu zrozumiałem ,że my kupujemy szaliki a oni (klub) kupuje nam te koszulki dry.gif

Padziu czytaj ze zrozumieniem.. Goły napisał : "reszta należy do klubu" - tak jak było mówione to klub ma kupić nam te koszulki!

Z kibicowskim pozdrowieniem!
Goły
Koszulki będą gotowe na ok. 8 marca ! nie wiem czy w ten dzien beda już u nas ale raczej beda gotowe u producenta czyli u nas można sie ich spodziewac w okolicach 10 marca ! . Koszulka ostatecznie będzie wygladać tak - " . Herb haftowany , napis drukowany . Nie wiem ile sztuk dostaniemy ale myslę że 40 nam wystarczy .

Poprawiłem, żeby obraz wyswietlał się od razu.
Jak już koszulki dotrą, to piszcie.
Zibar
Sprawa koszulek na ten sezon jest już zamknięta. Jak rozwinie sie to w przyszłym?
Zobaczymy!
Przede wszystkim będzie to zależało od zaangażowania nas samych i ewentualnej pomocy sponsorów i klubu. Jeśli tylko coś zostanie ustalone to omówimy to na forum lub na spotkaniach KK.
ario
Czy są jeszcze dostępne koszulki? Bo ta moja jest za mała...
Za dużo wpier***am tongue.gif

XL'ka jakby była to byłoby git biggrin.gif
Szczepan
A ja jak zwykle będę upierdliwy.
ario zasuwa po hali z foto i w nie klubowej koszulce.
Na trybunach "non stop się o niego potykam, a na wyjazdowych meczach tym bardziej".
Ja swojej koszulki w ogóle nie używam w szafie leży nie sprana (bo nigdzie nie była) a dziurkę na rękawie mole wyjadły.
endriu
Taaaa, te mole były pewnie rozgrzane do czerwoności:)

Next koszula będzie biała, więc jak znowu mole będą, to mniej będzie się dziura w oczy rzucała.

pozdr...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.