![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
Jakie gazety codzienne czytacie :?:
Ja juŻ od kilku lat jestem wierny Gazecie Wyborczej, chociaŻ czasami zdarza mi siĘkupiĆ jakĄŚ innĄ. A jak to jest u was ? GW, Rzeczpospolita, Dziennik Zachodni, Trybuna ŚlĄska ... a moŻe coŚ z brukowcÓw typu Super Express lub Fakt :?: :?: :?: -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Hmm. Przyznaje, ze ostatnimi czasy nie czytalem gazet (lub czasopism
![]() Natomiast z mila checia siegam po opiniotworcze ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: śro, 11 lut 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 44 ![]() |
Ja kupuje czĘsto gazety z goŁymi babami.Lubie patrzeĆ na wielkie cyce i rÓŻowe muszelki.MojĄ ulubiona gazetĄ jest tygodnik Kutasowo...Pozdrowienia dla rzĄdu leszka milera za wspaniaŁĄ organizacjĘ.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 162 Dołączył: wto, 19 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza (CENTER) Nr użytkownika: 9 ![]() |
NIE
![]() codziennie to gazet nie czytujĘ -------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Hyhyhyh. Swego czasu tez poczytywalem NIE. Rozwala mnie bezkompromisowosc tej gazety. Jada po wszystkich rowno i maja gdzies poprawnosc polityczna...
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: śro, 11 lut 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 44 ![]() |
Tak na serio to lubie czytaĆ Wprost bardzo ciekawe sĄ tam felietony napisane przez SkibĘ. SiĘgam jeszcze po PolitykĘczasami Playboya. Z codziennych to Dziennik Zachodni i Wyborcza.
Pierwsze gazety jakie czytaŁem to byŁy Brava i Popcorny.PrzynosiŁ je ciĄgle do szkoŁy Klocek i chwaliŁ sie ze zakosiŁ z kiosku:) Potem niejaki J.K wciĄgnĄŁ mnie w mĘskĄ literaturĘzwanĄ TwÓj weekend:P |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 30 Dołączył: pon, 16 lut 04 Nr użytkownika: 55 ![]() |
TYLKO WYBORCZA NO I OBOWIAZKOWO W PONIEDZIALKOWY PORANEK PRZED PRACA - TEMPO ( OSTATNIO DUZY MINUS )
-------------------- ADVENTURE GROUP
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Z dziennikÓw to " Gazeta Wyborcza", a z tygodnikÓw czasem podczytuje "Wprost", prÓbowaŁem czytac "Newsweek" ale jest jakis taki bez wyrazu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
A ja wŁaŚnie z tygodnikÓw czytam Newsweek'a, czasami PolitykĘ.
Wprost jakoŚ niespecjalnie do mnie przemawia, chociaŻ takŻe czasami kupiĘ. -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dawniej Wyborcza czesto, ale teraz tylko na weekend, u babci czytuje Trybune ŚlaskĄ. Z tygodnikÓw , dawniej WPROST jak Łojciec kupowoŁ a teraz cotydzien NIE. Czasami przeczyta sie co innego , ale Faktu i Super Expresu nie czytam , tak samo jak babskich brukowcÓw.
|
|
|
![]()
|
|
Depesza Polskiej Agencji Prasowej (pap):
Dwa wydawane na ŚlĄsku dzienniki regionalne, "Dziennik Zachodni" (DZ) i "Trybuna ŚlĄska" (TŚ), naleŻĄce do grupy wydawniczej Polskapresse, zostanĄ poŁĄczone. Nowa gazeta, ktÓrej pierwsze wydanie ukaŻe siĘnajprawdopodobniej 6 grudnia tego roku, bĘdzie nosiŁa tytuŁ "Dziennik Zachodni" i zachowa jego layout, chociaŻ logo "TŚ" ma pojawiĆ siĘw Środku grzbietu. "DZ" - najwiĘkszy dziennik regionalny w kraju - ma lepsze wyniki sprzedaŻy. FunkcjĘredaktora naczelnego nowej gazety ma peŁniĆ obecny redaktor naczelny "Dziennika Zachodniego" Romuald OrzeŁ, ktÓry poprzednio zajmowaŁ to samo stanowisko w "TŚ", a jego zastĘpcĄ zostanie Marek Nycz, obecnie naczelny "Trybuny". -- Ja tez jakos zasze wolalem Dziennik Zachodni. Wydawal mi sie bardziej przejzysty. Zawsze wkurzala mnie m.in. beznadziejna forma ogloszen w Trybunie Ślaskiej. Po polaczeniu Gazeta Wyborcza zyska w regionie powazna konkurencje. Moze to i dobrze... |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czyli podsumowywujĄc , zlikwidowano "Trybune SlĄska" - zdanie o tej gazecie mam takie sobie, pisaŁa duŻo , ale nie temat , wiele bŁĘdÓw i pomyŁek , pobieŻnie, niefachowo , ale duŻo o DĄbrowie zawsze byŁo.
Jedyne co lubiŁem to dodatki sportowe. Dziennik Zachodni zawsze byŁ wiekszĄ gazetĄ , ciekawszĄ i majĄcaĄ dobrĄ marke. Jak bĘdzie teraz , pozyjemy , zobaczymy. |
|
|
![]()
|
|
No i poza tym ta odpychajĄca nazwa - Trybuna (tu mi siĘkojarzyŁo z PRL-owskĄ "TrybunĄ Ludu") ŚlĄska (no comments).
:twisted: :twisted: :twisted: -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
|
|
![]()
|
|
Za to "Zachodni" jest teraz bardziej na czasie. Wiecie - Unia Europejska i te sprawy
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:55 |