![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() #2 ![]() #3 ![]() jeśli coś jeszcze nie pasuje, to mogę zmienić kolor koszulki, czcionkę, ustawienie napisu. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jak dla mnie to trójeczka
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 75 Dołączył: sob, 25 lis 06 Skąd: D.G. - mdc Nr użytkownika: 334 ![]() |
a czy normalny kibic bedzie sie w ta koszulke zaopatrzyc ????? głos na 3
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
szalik nr #3 to i koszulka tez #3 bo barwa taka sama
![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
zagłosowałem na 3, bo jest według mnie najfajniejsza, tylko że ja jako tako nie należę do klubu kibica a koszulkę chciałbym mieć
![]() -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
Trojeczka najlepsza, ale moim zdaniem lepiej by wygladalo jakby przod byl w jednym bialym kolorze.
-------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Hmmm, a szczerze to ja bym poczekał, aż nadejdą koszulki, które obiecał Pan Karlik :). Zobaczy się co to jest, a jak się nie spodoba to wtedy pomyśli nad nowymi koszulkami
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
czyli rozumiem że zapisujesz się do KK, i siedzisz z nami na sektorze?
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: czw, 06 gru 07 Nr użytkownika: 930 Płeć: Mężczyzna GG: 7678372 ![]() |
Moim zdaniem koszulka numer 2 jest najfajniejsza, ale 3 tez moze byc :)
Jednak tak jak pisze szer, powinnismy poczekac na te koszulki obiecane przez Pana Karlika ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
czyli rozumiem że zapisujesz się do KK, i siedzisz z nami na sektorze? ![]() Kamil_ chyba już to zrobiłem, skoro Endriu mi wypisał wejściówke i dopisał do listy KK ![]() ![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
to odpowiedź jest chyba prosta
![]() |
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
3 jest dobra.. jedno zastrzeżenie to napis klub kibica.. myślę że zamiast tego lepiej wrzucić tam to , co jest niżej.. jak widać nie każdy jest w klubie kibica a chciałby taką koszulkę mieć.. no a oprócz tego powinno być chyba lepiej widać skąd i za kim jesteśmy - chyba że się mylę ? :)
Z kibicowskim pozdrowieniem! -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 53 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Gdańsk/DG Nr użytkownika: 906 Płeć: Mężczyzna GG: 3176132 ![]() |
Moim zdaniem na białych koszulkach (wzór 2) lepiej będą widoczne szaliki. No i druga sprawa ci co nie są zapisani do KK też by pewnie chcieli mieć taką koszulkę więc ten napis to tak średnio. Chyba, że dla KK były by zamówione koszulki z napisem, a dla reszty chętnych były by koszulki bez napisu "Klub Kibica" z tym że w takim przypadku napis Dąbrowa Górnicza musiał by być na górze koszulki.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Legitymacja #07 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 245 Dołączył: pią, 14 gru 07 Nr użytkownika: 950 Płeć: Mężczyzna GG: 5994649 ![]() |
jak dla mnie to 3...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 44 Dołączył: pon, 17 gru 07 Nr użytkownika: 960 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Według mnie również koszulka numer 3 jest najlepsza. Barwy i wzór wydają się być idealne. Może niezłym pomysłem było by również umieszczenie na niej roku. Wiem że to koszulka klubu kibica do którego nie należę ale mam nadzieje że dla pozostałych kibiców również będzie ona dostępna. A jeśli nie... zapiszę się do klubu kibica tylko nie bardzo wiem co zrobić:)
Ten post edytował neodg śro, 19 gru 2007 - 17:30 |
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Według mnie również koszulka numer 3 jest najlepsza. Barwy i wzór wydają się być idealne. Może niezłym pomysłem było by również umieszczenie na niej roku. Wiem że to koszulka klubu kibica do którego nie należę ale mam nadzieje że dla pozostałych kibiców również będzie ona dostępna. A jeśli nie... zapiszę się do klubu kibica tylko nie bardzo wiem co zrobić:) Bacznie obserwować forum, przyjść na zebranie i dopingować nasz klub całym sercem - to wszystko aby stać się członkiem klubu kibica :) Z kibicowskim pozdrowieniem! -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Po co rok ?
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:09 |