Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wybór koszulki KK
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
ario

jeśli coś jeszcze nie pasuje, to mogę zmienić kolor koszulki, czcionkę, ustawienie napisu.

Pozdrawiam
Kamil_
jak dla mnie to trójeczka biggrin.gif
Damian86mdc
a czy normalny kibic bedzie sie w ta koszulke zaopatrzyc ????? głos na 3
Prosty
szalik nr #3 to i koszulka tez #3 bo barwa taka sama tongue.gif
Kamil_
CYTAT(Damian86mdc @ wto, 18 gru 2007 - 16:23) *
a czy normalny kibic bedzie sie w ta koszulke zaopatrzyc ????? głos na 3

Tego jeszcze nie ustaliliśmy a ramach KK :) Zapewne będzie można, bo czym więcej sztuk tym wyjdzie taniej, z drugiej strony jednak strony na koszulce pisze KK, więc nie wiem sam :)
filip13
zagłosowałem na 3, bo jest według mnie najfajniejsza, tylko że ja jako tako nie należę do klubu kibica a koszulkę chciałbym mieć wink.gif
Michael
Trojeczka najlepsza, ale moim zdaniem lepiej by wygladalo jakby przod byl w jednym bialym kolorze.
szer
Hmmm, a szczerze to ja bym poczekał, aż nadejdą koszulki, które obiecał Pan Karlik :). Zobaczy się co to jest, a jak się nie spodoba to wtedy pomyśli nad nowymi koszulkami
Kamil_
czyli rozumiem że zapisujesz się do KK, i siedzisz z nami na sektorze?tongue.gif
Sebejszyn
Moim zdaniem koszulka numer 2 jest najfajniejsza, ale 3 tez moze byc :)

Jednak tak jak pisze szer, powinnismy poczekac na te koszulki obiecane przez Pana Karlika wink.gif Moga sie nam spodobac :)
szer
CYTAT(Kamil_ @ wto, 18 gru 2007 - 22:29) *
czyli rozumiem że zapisujesz się do KK, i siedzisz z nami na sektorze?tongue.gif

Kamil_ chyba już to zrobiłem, skoro Endriu mi wypisał wejściówke i dopisał do listy KK biggrin.gif. A co do sektoru KK to wiesz mam dylemat biggrin.gif. Czy niska trybuna z dobrym miejscem widokowym, w sam raz do robienia zdjęć, czy sektor KK w którym można się drzeć, kibicować i świetnie bawić ;d
Kamil_
to odpowiedź jest chyba prosta tongue.gif
siikor
3 jest dobra.. jedno zastrzeżenie to napis klub kibica.. myślę że zamiast tego lepiej wrzucić tam to , co jest niżej.. jak widać nie każdy jest w klubie kibica a chciałby taką koszulkę mieć.. no a oprócz tego powinno być chyba lepiej widać skąd i za kim jesteśmy - chyba że się mylę ? :)

Z kibicowskim pozdrowieniem!
Tomek_dg
Moim zdaniem na białych koszulkach (wzór 2) lepiej będą widoczne szaliki. No i druga sprawa ci co nie są zapisani do KK też by pewnie chcieli mieć taką koszulkę więc ten napis to tak średnio. Chyba, że dla KK były by zamówione koszulki z napisem, a dla reszty chętnych były by koszulki bez napisu "Klub Kibica" z tym że w takim przypadku napis Dąbrowa Górnicza musiał by być na górze koszulki.
Franek8
jak dla mnie to 3...
neodg
Według mnie również koszulka numer 3 jest najlepsza. Barwy i wzór wydają się być idealne. Może niezłym pomysłem było by również umieszczenie na niej roku. Wiem że to koszulka klubu kibica do którego nie należę ale mam nadzieje że dla pozostałych kibiców również będzie ona dostępna. A jeśli nie... zapiszę się do klubu kibica tylko nie bardzo wiem co zrobić:)
siikor
CYTAT(neodg @ śro, 19 gru 2007 - 17:28) *
Według mnie również koszulka numer 3 jest najlepsza. Barwy i wzór wydają się być idealne. Może niezłym pomysłem było by również umieszczenie na niej roku. Wiem że to koszulka klubu kibica do którego nie należę ale mam nadzieje że dla pozostałych kibiców również będzie ona dostępna. A jeśli nie... zapiszę się do klubu kibica tylko nie bardzo wiem co zrobić:)

Bacznie obserwować forum, przyjść na zebranie i dopingować nasz klub całym sercem - to wszystko aby stać się członkiem klubu kibica :)

Z kibicowskim pozdrowieniem!
Goły
Po co rok ? blink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.