![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wzory szalików
# 1 ![]() # 2 ![]() # 3 ![]() ![]() ZASTANÓW SIĘ - MOŻNA GŁOSOWAĆ TYLKO RAZ. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
wybieram polaczenie 3 (logo klubu) i 2 na tyl, ale nie ma takiej opcji
-------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Głosowanie do czwartku 20.12.2007r. !
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 75 Dołączył: sob, 25 lis 06 Skąd: D.G. - mdc Nr użytkownika: 334 ![]() |
a ja na 1 według mnie najlepsze i jest herb zarówno D.G. jak i klubu z tamte takie nijakie jak bym na targu kupił za 5 zł. 0rowy gust , co z tego ze pewnie wygra 3 skoro szalik jest denny a 1sie przynajmniej jakos prezentuje
przecierz wiem , napisac nic nie mozna , Ten post edytował Damian86mdc wto, 18 gru 2007 - 20:50 |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Na początku tego tematu, jest ankieta (GŁOSOWANIE), i tam proszę o oddawanie swoich głosów
![]() pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
ja nie miałem wątpliwości co do mojego wyboru
![]() ![]() ale w trójce z tyłu mógłby być napis "klub kibica MKS" -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 43 Dołączył: czw, 06 gru 07 Nr użytkownika: 928 Płeć: Mężczyzna GG: 4560890 ![]() |
Bezapelacyjnie projekt numer 1 !!
Estetyka super i jest wszystko na nim co potrzeba . Inne nie wchodza w grę. Ps. chyba ze ktoś lubi szale 2 metrowe to polecam projekt nr.2 owinie sie nim jak mumia egipska . Wiem co mówie gdyż brałem udział przy realizaji paru projektów szalików Zagłębia Sosnowiec. Ten post edytował domeldg wto, 18 gru 2007 - 20:27 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
w 2 projekcie biały napis zlewa się z tłem
-------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
![]() Legitymacja #07 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 245 Dołączył: pią, 14 gru 07 Nr użytkownika: 950 Płeć: Mężczyzna GG: 5994649 ![]() |
dla mnie 1 tylko czy nie dało by się odrwócić herbu zarówno klubu jak i miasta?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 44 Dołączył: pon, 17 gru 07 Nr użytkownika: 960 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pewnie chodziło mu o to aby herb wyglądał tak jak na projekcie numer 3. Ja zagłosowałem właśnie na niego.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Legitymacja #07 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 245 Dołączył: pią, 14 gru 07 Nr użytkownika: 950 Płeć: Mężczyzna GG: 5994649 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zastanów się że jak obrócisz herby i przewiesisz szalik przez kark to wtedy będą leżące.. a w ten sposób będą w pełni widoczne i w odpowiedniej pozycji :)
Z kibicowskim pozdrowieniem! -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
i tak zostanie wybrany szalik nr. #3 wiec dyskusja jest zbedna :/ nie pasuje mi taki wybor, ale coz :]
-------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wygrała demokracja kolego
![]() |
|
|
![]()
|
|
Stan na piątek 21.12.2007 17:07
# 1 [ 6 ] # 2 [ 3 ] # 3 [ 24 ] Wygrał szalik 3 Co teraz? |
|
|
![]()
|
|
eeee.... chyba trzeba go uszyć
![]() -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ładnie się filip nabija posty nie?
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 75 Dołączył: sob, 25 lis 06 Skąd: D.G. - mdc Nr użytkownika: 334 ![]() |
Ale żenada ta 3 nawet bym nie dał złotówki za takiego
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ale żenada ta 3 nawet bym nie dał złotówki za takiego ![]() ![]() yy że Tobie się nie podoba masz problem ... hmm a może Ty zrobisz lepsze ? ;> -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Eeee ja nic nie mówie, ale najpierw musi być wykonana próbna wersja, by zobaczyć czy to co wymyśliliście będzie wyglądało dobrze... Jakby nie patrzeć to sam design też mi się średnio podoba, ale mamy demokrację i wybrane zostało tak jak być powinno :). Trzeba zobaczyć czy będzie wyglądał dobrze ten szalik. Obecny szalik MKSu z bliska wygląda dobrze, ale z dalsza już nie zabardzo :/... Trzeba się wstrzymać z zamawianiem partii, tylko najpierw próbke trzeba mieć :)
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
w autokarze zapisy na szale !!
|
|
|
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
I co z tymi zapisami na szaliki??
-------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:38 |