Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wybór szalika KK
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Zibar
Wzory szalików
# 1

# 2

# 3

ZASTANÓW SIĘ - MOŻNA GŁOSOWAĆ TYLKO RAZ.
Prosty
wybieram polaczenie 3 (logo klubu) i 2 na tyl, ale nie ma takiej opcji
Goły
Głosowanie do czwartku 20.12.2007r. !
Damian86mdc
a ja na 1 według mnie najlepsze i jest herb zarówno D.G. jak i klubu z tamte takie nijakie jak bym na targu kupił za 5 zł. 0rowy gust , co z tego ze pewnie wygra 3 skoro szalik jest denny a 1sie przynajmniej jakos prezentuje

przecierz wiem , napisac nic nie mozna ,
endriu
Na początku tego tematu, jest ankieta (GŁOSOWANIE), i tam proszę o oddawanie swoich głosów smile.gif

pozdr...
filip13
ja nie miałem wątpliwości co do mojego wyboru smile.gif wybrałem bezapelacyjnie 3 laugh.gif
ale w trójce z tyłu mógłby być napis "klub kibica MKS"
domeldg
Bezapelacyjnie projekt numer 1 !!
Estetyka super i jest wszystko na nim co potrzeba .
Inne nie wchodza w grę.

Ps. chyba ze ktoś lubi szale 2 metrowe to polecam projekt nr.2 owinie sie nim jak mumia egipska .

Wiem co mówie gdyż brałem udział przy realizaji paru projektów szalików Zagłębia Sosnowiec.
filip13
w 2 projekcie biały napis zlewa się z tłem
Franek8
dla mnie 1 tylko czy nie dało by się odrwócić herbu zarówno klubu jak i miasta?
ario
CYTAT(Franek8 @ śro, 19 gru 2007 - 12:14) *
dla mnie 1 tylko czy nie dało by się odrwócić herbu zarówno klubu jak i miasta?

jakbyś chciał to odwrócić?
neodg
Pewnie chodziło mu o to aby herb wyglądał tak jak na projekcie numer 3. Ja zagłosowałem właśnie na niego.
Franek8
CYTAT(ario @ śro, 19 gru 2007 - 12:49) *
jakbyś chciał to odwrócić?

o 90 stopni w prawo :)
siikor
zastanów się że jak obrócisz herby i przewiesisz szalik przez kark to wtedy będą leżące.. a w ten sposób będą w pełni widoczne i w odpowiedniej pozycji :)

Z kibicowskim pozdrowieniem!
Prosty
i tak zostanie wybrany szalik nr. #3 wiec dyskusja jest zbedna :/ nie pasuje mi taki wybor, ale coz :]
ario
Wygrała demokracja kolego biggrin.gif
ario
Stan na piątek 21.12.2007 17:07
# 1 [ 6 ]
# 2 [ 3 ]
# 3 [ 24 ]
Wygrał szalik 3

Co teraz?
filip13
eeee.... chyba trzeba go uszyć smile.gif , właśnie co teraz?
Kamil_
ładnie się filip nabija posty nie? wink.gif Co ma być? Pewnie przed jakimś meczem będzie jeszcze spotkanie KK, i będą zapisy na szaliki + zbiórka kasy, potem Goły albo Siikor udadzą się z kasą do "gościa" co robi szaliki, zamówią i będziemy czekać biggrin.gif
Damian86mdc
Ale żenada ta 3 nawet bym nie dał złotówki za takiego dry.gif wacko.gif
Franek8
CYTAT(Damian86mdc @ sob, 22 gru 2007 - 11:48) *
Ale żenada ta 3 nawet bym nie dał złotówki za takiego dry.gif wacko.gif

yy że Tobie się nie podoba masz problem ...
hmm a może Ty zrobisz lepsze ? ;>
szer
Eeee ja nic nie mówie, ale najpierw musi być wykonana próbna wersja, by zobaczyć czy to co wymyśliliście będzie wyglądało dobrze... Jakby nie patrzeć to sam design też mi się średnio podoba, ale mamy demokrację i wybrane zostało tak jak być powinno :). Trzeba zobaczyć czy będzie wyglądał dobrze ten szalik. Obecny szalik MKSu z bliska wygląda dobrze, ale z dalsza już nie zabardzo :/... Trzeba się wstrzymać z zamawianiem partii, tylko najpierw próbke trzeba mieć :)
Goły
w autokarze zapisy na szale !!
Michael
I co z tymi zapisami na szaliki??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.