![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
Właśnie chodzi po Mydlicach (Ludowa, Legiony i itp.) przedstawicielka jakiejś drogerii. Mowiła że niebawem otwierają tutaj drogerie. U kogoś była też? Znacie jakieś szczegóły?
![]() PS. Wciska perfumy po "promocyjnej cenie" ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Dziwne, nikogóż takiego nie spotkałem :). Wogóle to ciekawe gdzie się chce otworzyć...
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
Chodzi po domach
![]() To chyba zabronione ? |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Ja wiem czy zabronione... Może przecież zadzwonić czy zapukać do Twoich drzwi, a tylko do Ciebie zależy czy otworzysz czy nie :)
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Oj łebki, łebki!
![]() To jest podpucha "marketingowa" i żadnej drogerii nigdzie nie otwierają, a już na pewno nie będzie tych "markowych i supertanich" perfum po cenie droższej, niż teraz oferują w promocji! Po prostu ignor takim domokrążcom albo zjebkę im puścić i tyle! ;-) |
|
|
![]()
|
|
Heh Dave jak ja widze kogoś takiego przed drzwiami to odrazu dowidzenia jest
![]() ![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 103 Dołączył: pią, 10 lis 06 Skąd: Mydlice North Nr użytkownika: 277 ![]() |
To już chodzą po domach? Kilka razy zaczepiły mnie te babki na 3-go Maja i chciały wcisnąć jakiś chłam
![]() Co ciekawe podobne 'handlarki' spotkałem też w lipcu w Połczynie-Zdroju, musi to być jakaś zorganizowana akcja. Taka akcja żebysmy dali piątaka albo dwie dychy. Ten post edytował Bartek84 pon, 03 gru 2007 - 22:47 -------------------- 127.0.0.1 sweet 127.0.0.1
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 265 Dołączył: czw, 19 paź 06 Nr użytkownika: 239 ![]() |
mnie tez kiedyś jakieś dziewczyny na 3-go Maja zaczepiały próbując wciskając jakies ponoć markowe perfumy, które za kilka tygodni w nowo otwartej drogerii (tym razem w centrum) będą kosztowały kilkakrotnie więcej....
zwykła ściema |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
tak tak, zgadzam się, handel obwoźny, ot tyle...
-------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:34 |