syzio
Mon, 03 Dec 2007 - 16:41
Właśnie chodzi po Mydlicach (Ludowa, Legiony i itp.) przedstawicielka jakiejś drogerii. Mowiła że niebawem otwierają tutaj drogerie. U kogoś była też? Znacie jakieś szczegóły?
PS. Wciska perfumy po "promocyjnej cenie"
szer
Mon, 03 Dec 2007 - 16:48
Dziwne, nikogóż takiego nie spotkałem :). Wogóle to ciekawe gdzie się chce otworzyć...
syzio
Mon, 03 Dec 2007 - 16:49
Chodzi po domach

.
To chyba zabronione ?
szer
Mon, 03 Dec 2007 - 17:06
Ja wiem czy zabronione... Może przecież zadzwonić czy zapukać do Twoich drzwi, a tylko do Ciebie zależy czy otworzysz czy nie :)
Dave
Mon, 03 Dec 2007 - 20:22
Oj łebki, łebki!

To jest podpucha "marketingowa" i żadnej drogerii nigdzie nie otwierają, a już na pewno nie będzie tych "markowych i supertanich" perfum po cenie droższej, niż teraz oferują w promocji! Po prostu ignor takim domokrążcom albo zjebkę im puścić i tyle! ;-)
szer
Mon, 03 Dec 2007 - 20:30
Heh Dave jak ja widze kogoś takiego przed drzwiami to odrazu dowidzenia jest

. Mnie to w sumie nie interesi czy będzie drogeria czy nie, bo nie chadzam do takich sklepów :). Poprostu mnie zainteresowało to czy coś się na mydlicach wybuduje, otworzy itd
Bartek84
Mon, 03 Dec 2007 - 22:47
To już chodzą po domach? Kilka razy zaczepiły mnie te babki na 3-go Maja i chciały wcisnąć jakiś chłam
Co ciekawe podobne 'handlarki' spotkałem też w lipcu w Połczynie-Zdroju, musi to być jakaś zorganizowana akcja. Taka akcja żebysmy dali piątaka albo dwie dychy.
michu
Tue, 04 Dec 2007 - 14:56
mnie tez kiedyś jakieś dziewczyny na 3-go Maja zaczepiały próbując wciskając jakies ponoć markowe perfumy, które za kilka tygodni w nowo otwartej drogerii (tym razem w centrum) będą kosztowały kilkakrotnie więcej....
zwykła ściema
Maryhna
Tue, 11 Dec 2007 - 01:07
tak tak, zgadzam się, handel obwoźny, ot tyle...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.