![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 78 Dołączył: nie, 05 paź 03 Nr użytkownika: 26 ![]() |
DziŚ o godzinie 4.04 zapaliŁem swojego ostatniego papierosa
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 30 Dołączył: pon, 16 lut 04 Nr użytkownika: 55 ![]() |
Nie wierze kolego , przekonamy sie na Walce , czy jestes twardy czy nie!!
-------------------- ADVENTURE GROUP
|
|
|
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jakas ustawka ??? :19:
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 78 Dołączył: nie, 05 paź 03 Nr użytkownika: 26 ![]() |
QUOTE(Kwasny) Jakas ustawka ??? :19: Tylko browarowa :19: .poŻyjemy zobaczymy Damiano ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
QUOTE(adzime) DziŚ o godzinie 4.04 zapaliŁem swojego ostatniego papierosa ![]() I co siĘnapinasz ... ![]() ![]() -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 30 Dołączył: pon, 16 lut 04 Nr użytkownika: 55 ![]() |
No niestety , tych momentow kiedy Adzime rzucal jaranie juz troszke bylo...do nastepnego browarka:))))
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: śro, 11 lut 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 44 ![]() |
Ja teŻ rzuciŁem jaranie,picie,tŁuste posiŁki nie rucham w poniedziaŁki i nie awanturuje siĘna mieŚcie.Pozdro dla Adzimego, MiŚka, Siska i Tostera i innych ZipÓw z Redenu i innych zadupiaŁych osiedli......
|
|
|
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A o mnie to zapomnial :13: Kiedys musze sie z wami ustawic na melanza, bo widze ze tu niezla ekipa turystyczna :19:
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE(Misiek) QUOTE(adzime) DziŚ o godzinie 4.04 zapaliŁem swojego ostatniego papierosa ![]() I co siĘnapinasz ... ![]() ![]() I kto tu siĘnapina. SŁyszaŁem, Że to niby Ty rzuciŁeŚ: picie, palenie, pierdzenie i sikanie z mostÓw na pĘdzĄcy poŚpieszny relacji Katowice-WlocŁawek, wiec mi nie pierdziel. Pozdro 8) 8) 8) |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: śro, 25 lut 04 Skąd: DG Nr użytkownika: 57 ![]() |
Adzime na 100% zajarasz pewnie w Środe. Jestem tego pewien. :11:
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE(slimakAG) Adzime na 100% zajarasz pewnie w Środe. Jestem tego pewien. :11: Nie ma takiej opcji. Chcesz siĘzaŁoŻyĆ :?: :?: :?: Przegrasz :!: :!: :!: |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
QUOTE(Kwasny) A o mnie to zapomnial :13: Kiedys musze sie z wami ustawic na melanza, bo widze ze tu niezla ekipa turystyczna :19: Ja ciĘza to pozdrawiam. No i oczwiŚcie mam nadziejĘŻe sŁowa dotrzymasz i wypijemy kiedyŚ maŁe co nieco. :11: -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]()
|
|
QUOTE(adzime) I kto tu siĘnapina. SŁyszaŁem, Że to niby Ty rzuciŁeŚ: picie, palenie, pierdzenie i sikanie z mostÓw na pĘdzĄcy poŚpieszny relacji Katowice-WlocŁawek, wiec mi nie pierdziel. Pozdro 8) 8) 8) DokŁadnie Adzim tak jest ... Poza tym jem tylko produkty ZakŁadu PrzetwÓrstwa Mleczarskiego w Krasnymstawie. ![]() ![]() -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 162 Dołączył: wto, 19 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza (CENTER) Nr użytkownika: 9 ![]() |
Ja tam Życze Ci Adzim Żeby jaranie sie skoĹczyŁo u Ciebie.
To brzydki naŁÓg. Ceny fajek niedŁugo bĘdĄ kosmiczne. Pozostaje przemyt, maszynka i skrĘty albo chodzenie tu i tam szukajĄc kiepÓw. NIE BOĄC MIENTKI BOĄĆ TWARDY !!! ja jak ostatnio rzucaŁem to tydzieĹ wytrzymaŁem ale w koĹcu zajaraŁem :cry: -------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]()
|
|
BRAVO ADZIME!! NIECH TWE POSTANOWIENIE TRWA JAK NAJDLUZEJ...TOWARZYSZE!!! NIE NEKAJCIE GO !!!
DO NASTĘPNEGO DYMKA KOLEŻKO!!!! -------------------- ADVENTURE GROUP
|
|
|
![]()
|
|
jest dziŚ 6.04 a ja dalej nie jaram
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: śro, 11 lut 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 44 ![]() |
Ja widziaŁem jak jaraŁeŚ z Zefirem popki pod OgÓrkowĄ.
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE(Pan_Kleks) Ja widziaŁem jak jaraŁeŚ z Zefirem popki pod OgÓrkowĄ. Sreutu tutuuu...nie bujam siĘz Zefirem gangsterem.Nie ta liga 8) 8) 8) |
|
|
![]()
|
|
QUOTE(adzime) I gdzie sĄ teraz Ci szydercy ![]() Jacy szydercy ? DziŚ jest 7.04. i ja rÓwnieŻ nie jaram ... a rÓŻnimy siĘtym Że mnie nie skrĘca. 8) -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 162 Dołączył: wto, 19 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza (CENTER) Nr użytkownika: 9 ![]() |
UroczyŚcie oŚwiadczam. Że Adzime jaraŁ i to duŻo z 24 na 25 kwiecieĹ 2004
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :!: :!: :!: -------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Ja mam teorie na ten temat. Pewno Adzime przestal jarac na wiesc o przewidywanej podwyzce cen fajek po 1.05.2004. Jednakze w trakcie okazalo sie, ze podwyzka ta bedzie raczej lipa, wiec powrocil w szeregi jarczy pospolitych
![]() |
|
|
![]()
|
|
Adzime to populista.Lubi robiĆ koŁo siebie szum....
Ludzie mÓwiĄ ,Że czĘsto jara z gimnazjalistami za rogiem Reala dĄbrowskiego.... |
|
|
![]()
|
|
WyjaraŁem 2 moŻe 3 szlugi i wielkie mi halo. DuŻy wpŁyw na to miaŁa iloŚĆ przelanego browara, ktÓra zbiegŁa siĘz galĄ na hali.Nadal wiec podtrzymuje fakt, Że jaranko rzuciŁem 04.04.04r. POZDRAWIAM ekipe WMT
![]() ![]() ![]() PS a z gimnazjalistami nie pale bo przeklinaja i puszczajĄ bĄki |
|
|
![]()
|
|
LECZ FAKT ZOSTAJE FAKTEM , 2 CZY 3 SZLUGI TO JUZ JARANIE I ZACZYNAMY CYRK OD POCZATKU ...25.04 - ADZIME NIE JARA....
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE(Damiano) LECZ FAKT ZOSTAJE FAKTEM , 2 CZY 3 SZLUGI TO JUZ JARANIE I ZACZYNAMY CYRK OD POCZATKU ...25.04 - ADZIME NIE JARA.... Do dupy, to siĘnie liczy ---->>04.04.04<<----- |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jesli dobrze pamietam to 17 kwietnia na Pogorii adzime rÓwnieŻ nie wytrzymaŁ napiecia
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
)
QUOTE(klocek) Jesli dobrze pamietam to 17 kwietnia na Pogorii adzime rÓwnieŻ nie wytrzymaŁ napiecia ![]() Tam byŁo duŻo alkoholu i 1-2sztuki( sie nie liczy ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
adzime napisaŁ:
24 kwietnia--WyjaraŁem 2 moŻe 3 szlugi i wielkie mi halo. DuŻy wpŁyw na to miaŁa iloŚĆ przelanego browara, ktÓra zbiegŁa siĘz galĄ na hali.Nadal wiec podtrzymuje fakt, Że jaranko rzuciŁem 04.04.04r. POZDRAWIAM ekipe WMT 17 kwietnia----Tam byŁo duŻo alkoholu i 1-2sztuki( sie nie liczy ) Jakby to razem podliczyc i to o czym nie wiemy to juz rama strzeliŁa spokojnie... ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
QUOTE(klocek) Jakby to razem podliczyc i to o czym nie wiemy to juz rama strzeliŁa spokojnie... ![]() Rama przez miesiĄc to teŻ dobry wynik ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Wczoraj widziaŁem jak Adzime szedŁ koŁo poczty na centrum i paliŁ fajkĘ:)
|
|
|
![]()
|
|
Oto lista palaczy kwietnia:
1.Adzime 2.Misiek 3.Jashi 4.Klocek 5.Ślimak 6.inni |
|
|
![]()
|
|
Po wprowadzeniu maŁych poprawek LISTA JARACZY kwietnie prezentuje siĘnastĘpujaco :
1.Pan Kleks 2.Klocek 3.Jashi 4.Damiano 5.Adzime 6.Misiek 7.Ślimak i inni |
|
|
![]()
|
|
ADZIME - NIE OKLAMUJ SIE , JARASZ I TYLE . TO LEZY W TWOJEJ NATURZE. CARBO CI NIE WYPOMNE BO NIE WIDZIALEM..
KLASYFIKACJA : 1. ADZIME I DLUGO , DLUGO NIC....... NO COMMENTS.... -------------------- ADVENTURE GROUP
|
|
|
![]()
|
|
W sobote o 16 Talek zaprosiŁ Adzimego na wrĘczenie medalu jaracza wiosny 2004.
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE(Damiano) ADZIME - NIE OKLAMUJ SIE , JARASZ I TYLE . TO LEZY W TWOJEJ NATURZE. CARBO CI NIE WYPOMNE BO NIE WIDZIALEM.. KLASYFIKACJA : 1. ADZIME I DLUGO , DLUGO NIC....... NO COMMENTS.... To Ty chyba pijany byŁeŚ, bo od Ciebie fajke braŁem ![]() a z tĄ klasyfikacja to przesadziŁeŚ :evil: |
|
|
![]()
|
|
PLAN UROCZYSTOSCI:
16.00 TALEK KONTRA ADZIME 16.30 RAMA FAJEK DLA ADZIMEGO 17.00 JARANIE DO WOLI 18.00 - CALA NOC - JARAJ JAK MOZESZ IMPREZA SPONSOROWANA PRZEZ ORGANIZACJE NA RZECZ WALKI Z RAKIEM PLUC!!!!! -------------------- ADVENTURE GROUP
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE(Pan_Kleks) Oto lista palaczy kwietnia: 1.Adzime 2.Misiek 3.Jashi 4.Klocek 5.Ślimak 6.inni Co ty pierdolisz :?: Ja jestem na drugim miejscu, skoro juŻ dawno nie jaram :?: WeŁug mnie czoŁÓwka wyglĄda tak (nikt poza nimi nie jara): 1. Pan Kleks 2. Klocek 3. Jashi 4. Damiano 5. Adzime A jeŚli chodzi o Adzimego to nie ma tematu Że nie pali od 04.04.04. KaŻdy papieros siĘliczy ... chociaŻ ostatnio sŁyszaŁem Że w ramach walki z naŁogiem Adzim chce wyjechaĆ w Bieszczady i prowadziĆ Życie pustelnika. PrzeraŻa go wielkomiejski chaos i postanowiŁ wŁaŚnie w tamtych rejonach uŁoŻyĆ swe Życie. BĘdzie teraz spaŁ w szaŁasie, zbieraŁ zioŁa, romawiaŁ ze zwierzĘtami, sŁuchaŁ Śpiewu ptakÓw ... a w niedzielne wieczory przy ognisku bĘdzie wspominaŁ dawne czasy, kiedy to byŁ Łobuzem w DG. Adzime powodzenia :!: Trzymaj siĘtam ciepŁo :!: ![]() ![]() ![]() -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
|
|
![]()
|
|
QUOTE(Misiek) Co ty pierdolisz :?: Ja jestem na drugim miejscu, skoro juŻ dawno nie jaram :?: Chyba nie zauwaŻyŁeŚ, Że ranking odnosi siĘdo miesiĄca kwietnia, co za tym idzie Misiek---ŁAPIESZ SIE!!! NIKOGO NIE OSZUKASZ ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
QUOTE(adzime) QUOTE(Misiek) Co ty pierdolisz :?: Ja jestem na drugim miejscu, skoro juŻ dawno nie jaram :?: Chyba nie zauwaŻyŁeŚ, Że ranking odnosi siĘdo miesiĄca kwietnia, co za tym idzie Misiek---ŁAPIESZ SIE!!! NIKOGO NIE OSZUKASZ ![]() ![]() Tak, przyznajĘ... paliŁem papierosy przez pierwsze 3 dni kwietnia, ale to nie stawia mnie nawet w pierwszej dziesiĄtce tego smiesznego rankingu. A jeŚli chodzi o inne jaranie ... to nie mam powodÓw Żeby siĘprzed nikim tŁumaczyĆ. 8) 8) 8) -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
|
|
![]()
|
|
Misiek mam dowody,Że codziennie tlisz..........
![]() |
|
|
![]()
|
|
KOLEDZY , OGLASZAM OD DZISIAJ MIESIAC MAJ MIESIACEM ANTY NIKOTYNOWYM.
ADZIME , MASZ OKAZJE SIE WYKAZAC....BEZ SCIEM I PODPALANIA..... -------------------- ADVENTURE GROUP
|
|
|
![]()
|
|
MISIU!!
MOZE LEPIEJ NIECH NIE WYJEZDZA , BO ZACZNIE SIE INTENSYWNIE INTERESOWAC ROSLINKAMI.... ROZNE POMYSLY WPADAJA , PO BLIZSZYM Z NIMI SPOTKANIU :twisted: :twisted: :twisted: -------------------- ADVENTURE GROUP
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE(Pan_Kleks) Misiek mam dowody,Że codziennie tlisz.......... ![]() WidziaŁem wczoraj MiŚka z ShazzĄ na sztuce. jarali na przedszkolu |
|
|
![]()
|
|
QUOTE(adzime) QUOTE(Pan_Kleks) Misiek mam dowody,Że codziennie tlisz.......... ![]() WidziaŁem wczoraj MiŚka z ShazzĄ na sztuce. jarali na przedszkolu WŁaŚnie tak byŁo ... a ja miaŁem nadziejĘŻe mnie nie zauwaŻysz, bo juŻ ostrĄ baniĘmiaŁeŚ. A swojĄ drogĄ to dlaczego pijesz ciĄgle jabole z menelami spod sklepu :?: -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
|
|
![]()
|
|
Rzucanie palenie kolejne podejŚcie...to juŻ 18 dzieĹ - daje rade
![]() |
|
|
![]()
|
|
Adzime znowu jara !!!
TO JEST MÓJ POST NR 500 !!! -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:56 |